Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Mustgo | Аерофлот - дешеві авіаквитки на всі напрямки | Авіаквитки - Mustgo

  1. переваги покупки авіаквитків онлайн
  2. Аерофлот: норми провозу і оплати багажу
  3. Безкоштовна норма багажу авіакомпанії Аерофлот
  4. Зручності авіакомпанії Аерофлот
  5. Як бронювати квитки

Компанія Аерофлот є найбільшою російською   авіалінією,   обсяг пасажироперевезень яких найбільший в країні Компанія Аерофлот є найбільшою російською авіалінією, обсяг пасажироперевезень яких найбільший в країні. Історія компанії почалася в 1923 році. базовим аеропортом є Шереметьєво, саме звідси здійснюються більшу кількість внутрішніх і міжнародних вильотів, як вантажних, так і пасажирських. Aeroflot входить в асоціацію повітряного транспорту з 1989 року. Так само він є другим за величиною авіаперевізником в світі SkyTeam. Авіакомпанія регулярно здійснює польоти з Москви в Київ, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу.

сьогодні купити дешеві авіаквитки Аерофлоту на напрямку Київ-Москва можна на нашому сайті. Також передбачені пересадки в Шереметьєво.

переваги покупки авіаквитків онлайн

Сьогодні купити авіаквиток на рейс досить просто, так як можна скористатися мобільним телефоном або нашим онлайн-сервісом. Таким чином, протягом 24 години ви можете скористатися послугами придбання і бронювання квитків. Але це не єдиний плюс, можливість придбання авіаквитків на сайті дозволяє самостійно вибрати зручне місце в салоні, роздрукувати посадковий талон.

Аерофлот: норми провозу і оплати багажу

Пасажири компанії Aeroflot повинні знати, що з квитками економ класу можна провозити одну сумку, в якості багажу, яке не перевищує 23 кг. Взяти з собою на борт дозволяється сумку, яка не важчі 10 кг, а габарити не більше 115 см.

Для пасажирів бізнес класу, Аерофлотом дозволяється в багаж здавати дві сумки, які не перевищують 32 кг (не більше 158 см в тривимірному вимірюванні). В салон можна брати багаж, що не перевищує 15 кг.

Так само варто знати, що норми провозу багажу в аерофлоті дітям від 2 до 12 років абсолютно такі ж, як і у дорослих. А ось в розрахунку на немовляти допускається провозити ще одне місце зареєстрованого багажу, вага якого не перевищує 10 кг, і габарити не більше 115 см.

Єдине правило для всіх пасажирів: в тому випадку, коли загальна вага багажу не вище 10 кг, кількість місць багажу не обмежується.

Безкоштовна норма багажу авіакомпанії Аерофлот

Першого квітня 2011-го аерофлот взяв на озброєння концепцію перевезення зареєстрованого багажу в штучної формі. Це дозволило безкоштовну норму провозу зробити відповідно до класу і тарифом, що описано вище.

Вартість провозу додаткового багажу варіюється в залежності від напрямку і класу обслуговування. Однак в середньому додаткове місце обійдеться в 150 євро. Передбачені Аерофлотом збори за надмірну вагу і перевищення габаритів багажу (сума трьох вимірів) становить 100 євро. На нашому сайті всі ці нюанси aeroflot, власне так само як і розклад літаків Аерофлоту можна уточнити, тоді ніяких непорозумінь під час польоту не виникне.

Зручності авіакомпанії Аерофлот

Як вже говорилося вище, кожен пасажир під час онлайн реєстрації сам визначає для себе зручне місце, так само це можливо під час реєстрації у кіоску в аеропорту. Важливо й те, що в період, поки реєстрація на рейс відкрита, пасажир може змінити раніше вибране місце на інше вільне, яке йому здається більш зручним.

Салони радіокомпанії Aeroflot облаштовані ергономічними кріслами, завдяки яким довгий переліт стає набагато комфортніше. До того ж аерофлот надає відмінну можливість замовлення крісел підвищеної комфортності, що має на увазі збільшення відстані між рядами крісел.

Така послуга коштує, звичайно ж, в залежності від напрямку маршруту, але все ж аерофлот пропонує зразкову вартість авіаквитка <: zyxpc9hpg> среднемагистрального маршруту - 25 євро. </: zyxpc9hpg>

Як бронювати квитки

Аерофлот - це завжди висока якість обслуговування, прозорі ціни, куди включені абсолютно всі платежі, податки і збори. Дешеві авіаквитки Аерофлоту - політика компанії!

Після того як ви забронюєте квитки на рейси Aeroflot на нашому сайті, то зможете здійснити оплату різними способами, які ми пропонуємо для більшої зручності як російським, так і українським пасажирам.

Відразу ж, як пройде оплата, пасажир отримує електронний квиток, який приходить на адресу електронної пошти. Тепер тільки залишається роздрукувати сторінку з усіма даними бронювання, а на стійці реєстрації буде досить вашого паспорта.

Важливо й те, що компанія незалежно від політичних та економічних ситуацій продовжує продаж дешевих авіаквитків Аерофлоту. А це означає, що перельоти даної авіакомпанії значно економлять гроші пасажирів, пропонуючи при цьому максимальний комфорт і надійність.

Однак перш ніж бронювати або купувати квиток на якийсь рейс, все ж варто уточнювати розклад літаків Аерофлоту, так як бувають ситуації, коли той чи інший уряд вважає за потрібне порушувати права вільного перельоту (пересування) своїх громадян. Але все ж, компанія Аерофлоту намагається бути лояльною і по можливості не скасовувати рейси. А це означає, що жителі України можуть, скориставшись послугами компанії, в найближчі терміни і за помірною ціною опинитися в тій точці нашої неосяжної землі, куди літають літаки Аерофлоту.

До того ж, розклад літаків Аерофлоту настільки різноманітне, що підібрати необхідний рейс не складе труднощів. Заходьте на наш сайт і без будь-яких зволікань, в найкоротші терміни, бронюйте рейс на необхідному напрямку і ... Приємного польоту!

Новости