Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Москва Шрі Ланка авіаквитки купуємо правильно і недорого

  1. Право вибору
  2. У турагенції під тур
  3. У турагенції без туру
  4. У пошукових системах
  5. В авіакасах і їх представництвах
  6. Безпосередньо в аеропорту
  7. Купуємо квитки правильно
  8. Санкції або а Баба Яга проти
  9. Купівля авіаквитків для жителів Криму
  10. Будемо летіти!

Друзі, все привіт!

Ми продовжуємо розбирати по поличках вашу майбутню, мою минулу , Та й, ніде правди діти, мою чергову поїздку на Шрі-Ланку. І сьогодні ми поговоримо про рейсах Москва Шрі Ланка авіаквитки та підводні камені при їх покупці.

Вам, напевно, вже доводилося купувати квитки на літак? І які були ваші головні пріоритети? Недорого? Без нічних пересадок? А може, щоб аеропорт був ближче до вашого під'їзду?

Ось про ці та інші питання ми сьогодні і поговоримо. За основу ми візьмемо переліт на Цейлон з Москви, ну і в кінці я додам невеликий шматок про домашній виліт у напрямку Сімферополь-Москва і назад, а також розберемо нюансу про покупку авіаквитків для кримчан.

Ну що ж поїхали!

Ну що ж поїхали

Право вибору

Перш, ніж ви стрімголов самі кинеться в пошук квитків і почнете нескінченну битву з агрегатом Aviasales за недорогі, але в той же час комфортні квитки ви повинні знати свої права і обов'язки.

Отже, де можна купити квитки:

  1. У турагенції під тур
  2. У турагенції без туру
  3. У пошукових системах Aviasales, Skyscanner, Anywayanyday і т.д.
  4. В авіакасах і їх представництвах
  5. Безпосередньо в аеропорту

Коротко розглянемо кожен з них, буквально на льоту

У турагенції під тур

У сезон є непогана можливість заощадити на авіаквитках, купуючи їх разом з туром у туроператорів. Потрібно віддати належне, що на деякі масові напрямки як Туреччина, Єгипет, Таїланд або Кіпр, ваші можливості переграти гігантів туристичного бізнесу мінімальні.

Так що якщо ви пізно спохватилися, а ціни на авіаквитки в інтернеті на потрібні вам дати б'ють рекорди, то змиріться і здавайтеся разом з паспортами з повинною в лапи туроператорів. Вам же дешевше буде.
Але відразу варто обмовитися, що можливості туристичних агентств щодо Шрі-Ланки вельми обмежені.

У турагенції без туру

Деякі агентства, так і не зумівши нав'язати вам повний пакет обслуговування все ще можуть продати квитки на чартерний виліт окремо. Дізнайтеся ціни і порівняйте з вашими можливостями.

Особисто нам молода дівчина присягалася, що вона особисто відправляла людей з Москви в Шрі-Ланку на чартерних рейсах десь за 25 000 рублів. Врахуйте, що більшість з них здійснюють прямі перельоти.

Але і тут подібний ресурс на адресу Шрі-Ланки досить таки убогий.

У пошукових системах

Це залізний варіант купити квитки за найоптимальнішою ціною. Навіть коли на офіційних сайтах авіаперевізників проходять акції - ці ціни вже враховані в пошукових системах квитків.

Тому підписатися на розсилки від великих авіакомпаній варто тільки заради того, щоб бути в курсі знижок і розпродажів.

А ось саму покупку дешевше, простіше і швидше здійснити на сайті Aviasales. Від свого іноземного побратима Scyscanner він відрізняється лише простотою використання і більшою наочністю.

Та й за цінами вони практично однакові, але в деяких випадках Aviasales виграє.

В авіакасах і їх представництвах

Квитки на Шрі-Ланку ми купували саме тут. Звичайно, тут існує деяка націнка, яка відрізняється від квитка до квитка.

З тієї, що зіткнулися ми, була в межах 1000 рублів на квитку. Але у нас був особливий випадок кусати лікті після пошуку квитків в інтернеті і відчувати себе плідно безсилим, так як кримську картку до оплати приймати відмовлялися.

Безпосередньо в аеропорту

Варіант попахує мазохізмом. Деякі компанії як Air Asia пропонують таку можливість своїм клієнтам за відносно невелику доплату.

В інших випадках я стикався з тим, що покупка квитка біля стійки авіакомпанії - це найдорожчий варіант, і повинен застосовуватися лише в екстрених випадках.

В інших випадках я стикався з тим, що покупка квитка біля стійки авіакомпанії - це найдорожчий варіант, і повинен застосовуватися лише в екстрених випадках

Купуємо квитки правильно

Розібравши всі варіанти покупки квитків ми перейдемо до самого оптимального з них. Отже, засучівать рукава, відкриваємо свій браузер і чекаємо манни небесної! Жартую.

Відразу натискаємо на іконку Aviasales.ru, яка вже до моменту вибору квитків вже повинна бути у вас в закладках.

Календар дешевих авіаквитків

Виходячи з теорії покупки дешевих квитків, ви вже знаєте, що квитки потрібно купувати заздалегідь. Краще за 6 місяців, на худий кінець за 3. Після цього ціна квитків прямує до нескінченності, створюючи уявне почуття наживи для авіакомпанії.

Але, якщо ви, як і я, почали пошук квитків за місяць, а то й менше, щось не отчаівайтес ь. Це тільки в Крим, Москву чи Санкт-Петербург вам вже нічого по більш менш пристойними цінами купити не вдасться. А зі Шрі-Ланкою все ще можливо.

Так як ми не впоралися з покупкою квитків на AirAsia по нашій кримській картці Master Card по 27000 рублів, коли була ще така можливість, то я вже передбачав крах всього нашого заходу. Ціни плавно упиралися в позначку 45000 рублів і від поїздки можна було вже сміливо відмовлятися або шукати альтернативи на швидку руку. Але я не з тих.

З маніакальною залежністю я став щодня прилаштовувати підходи до комп'ютера з очікуванням дешевих квитків. І ось диво! За 2 тижні до перельоту компанія Qatar Airways викидає шикарні квитки з мінімальними пересадками і відмінним часом прильоту-улета по 29000 рублів за квиток. Зволікати не можна було ні хвилини. У терміновому порядку оголосивши за своїм складом команду «бойова готовність» я приступив до покупки квитків.

Але ось засада ....

Але ось засада

Санкції або а Баба Яга проти

Завдяки санкцій і тут нас чекало віроломний зрада. Гроші з наших карт не приймали не тільки самі араби, а й посередники в Санкт-Петербурзі. Телефонні переговори ні до чого не привели, на тій стороні знизували плечима і пропонували поробовать оплатити інший карткою.

Невдачі зазнали і Visa від Генбанка і Master Card від Крайінвестбанка. Більше карток за пазухою не виявилося.

Рішення потрібно було приймати блискавично.

Провівши в пошуковику деякі операції, я знайшов компанію Борисфен (вельми співзвучну з колись популярним в Криму одеським коньяком), яка здійснювала продаж квитків за готівку.

Зателефонувавши їм і здавши заповітну інформацію про квитки за 29000, я очікував їх вердикту. З одного філії отзовнілась не в міру наївна панночка і повідомила, що про квитки по 29000 вона не чула, а от варіант за 43000 від Etihad вона, на свій вузькоспрямований погляд, порахувала цілком гідним.

На моє обурення в стилі «дорого», вона не зробивши паузи, випалила, ну так це ж в обидва боки! Продовжувати подальша розмова не було сенсу.

Через 10 хвилин надходить дзвінок з іншого філії, де хлопець повідомляє, що квитки ще поки є і їх вартість з їхніми послугами 30000.

Замовляйте! - крикнув я, вибігаючи на сходову площадку.

Через півгодини ми вже стояли навпроти маленького віконця компанії «Борисфен», за коштами якого і відбувалася передача грошей за квитки. Вперше у своєму житті я купував квитки на літак не через інтернет.

Купівля авіаквитків для жителів Криму

Друзі, в третьому розділі я хотів би трохи обговорити ситуацію з купівлею квитків саме для жителів Криму. Ситуація, з кожним днем ​​за вікном міняється і буквально пару місяців тому розквітав мигдаль, а сьогодні ми вже у всю купаємося в теплому морі.

Також все тече, все змінюється в фінансових структурах банківських систем. Але на момент покупки ситуація була майже тупикова.

Ніякі стрибки, кривляння і танці з бубном не дозволяли нам оплатити квитки в інтернеті будь-кримської карткою. Причому, що дивно, від оплати відмовлялися навіть наші російські філії. Цілком можливо, що і вони використовують міжнародні сервіси.

Вже практично всі кримські банки, що потрапили під санкції, не мають можливості дозволити своїм клієнтам платити картами наліво і направо за іноземні сервіси. Хоча, що дивно, оплата за Skype в євро, цілком спокійно зчитується з моєї картки!

Тому є всього пару варіантів вирішення проблеми.

  • Скористатися карткою вашого знайомого з материкової частини Росії
  • Здійснити оплату квитків в авіакасах, заплативши певний відсоток зверху

І в першому і в другому варіанті ви втрачаєте гроші. Щоб поповнити карту вашого друга вам потрібно буде внести кошти через кримський банк РНКБ. Вони поповнюють карти будь-яких банків зі стабільним вирахуванням 2%.

У ситуації з авіакаси, ми особисто заплатили 3% зверху вартості квитків
У ситуації з авіакаси, ми особисто заплатили 3% зверху вартості квитків. Додатковим фактором тут є те, що ви особисто не можете здійснювати пошук квитків в онлайн режимі, а тільки радити касиру, що ви знайшли в інтернеті і за якими цінами.

Якщо вам відомі інші варіанти оплати міжнародних авіаквитків в Криму, то буду радий їх почути.

До речі, всі ці перипетії долі не стосуються внутрішніх перельотів. Тому рейси Сімферополь-Москва-Сімферополь ми благополучно оплачували з наших місцевих дебетових карт.

Будемо летіти!

Ну що ж друзі, на сьогодні у мене все. Але ж ні, ось відео з нашої подорожі))

Наступного разу ми поговоримо про самому перельоті з Москви в Шрі-Ланку і всіх нюансах, які чекають вас у дорозі. Щоб нічого не упустити, підписуйтесь на оновлення та активну вступайте в розмову в поле коментарі.

Я завжди радий вагомим зауважень, порад і похвал.

Якщо ви хочете мене покритикувати і висловити свої невдоволення, то я рекомендую порахувати до 1999, а вже потім писати коментар))

Якщо ж ви готові дізнатися більше про авіакомпанії, які літають на Шрі-Ланку і підводні камені очікують вас на стадії планування перельоту, то ласкаво просимо до статті «Скільки летіти до Шрі-Ланки з Москви»

Друзі, якщо вам не влаштовує той формат пошуку авіаквитків, який я описував тут або ви вважаєте, що «все це індивідуально» і «так може кожен», то рекомендую для початку ознайомитися з видеокурсом «Як літати в будь-яку точку світу» або «Подорож ручної збірки ».

А ось вже після, ми з вами вступимо в плідну бесіду в коментарях, так як обидва цих курсу я вже дивився.

Дорогі читачі, діліться статтею в соцмережах і не забувайте про наш канал в You Tube.

Радісних і позитивних вам емоцій!

З повагою, автор блогу Віктор Коровін .

п.с. Зовсім недавно на маршрут Москва - Коломбо вийшла авіакомпанія Air India. Літає не кожен день, але пропонує дуже привабливі ціни. Не найкраща, звичайно, авіакомпанія, але тим не менше. Якщо економія - це ключовий фактор, то чому немає.

Вам, напевно, вже доводилося купувати квитки на літак?
І які були ваші головні пріоритети?
Недорого?
Без нічних пересадок?
А може, щоб аеропорт був ближче до вашого під'їзду?

Новости