Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міжнародні рейси Санкт-Петербург - Тель-Авів

З російського міста Санкт-Петербург (СПБ) в Тель-Авів щодня літають кілька прямих рейсів

З російського міста Санкт-Петербург (СПБ) в Тель-Авів щодня літають кілька прямих рейсів. Один з них виконує ізраїльська авіакомпанія ElAl, відома у всьому світі як одна з найбезпечніших. Це національний перевізник Ізраїлю, найбільша авіакомпанія в країні, що займається пасажирськими та вантажними перевезеннями в країни Європи, Північної Америки, Азії, Африки, Близького і Далекого Сходу. Ну і звичайно ж одним з міжнародних напрямків ElAl є російські міста Москва і Санкт-Петербург. Також міжнародні рейси в Тель-Авів із Санкт-Петербурга виконують і російські повітряні перевізники. Одним з них є знаменита російська авіакомпанія «Аерофлот». Це найбільша російська авіакомпанія, базується в московському аеропорту Шереметьєво. Вона має у своєму розпорядженні найбільшим повітряним флотом не тільки в Росії, але і в країнах СНД. Також прямі рейси до Тель-Авіва робить і авіакомпанія «Росія», дочірнє підприємство «Аерофлоту». Крім того, ця авіакомпанія виконує прямі рейси в інший ізраїльський міжнародний аеропорт Овда, куди направляються туристи на відпочинок на Червоному морі, на курорті в Ейлаті.

На прямі рейси можна придбати авіаквитки в Тель-Авів із Санкт-Петербурга, Москви і ще декількох великих міст Росії, таких як Самара, Ростов, Уфа, Краснодар , Єкатеринбург. На жаль, вони не такі часті, як з Москви, наприклад, з Краснодара або Єкатеринбурга такі рейси здійснюються лише один раз в тиждень. А в інші дні можна полетіти в Ізраїль тільки з пересадкою. Але це не є дуже вже великою проблемою для бажаючих провести свою відпустку в такій цікавій країні як Ізраїль.

Крім безлічі історичних пам'яток Ізраїль ще славиться і своїми висококласними курортами. Тут туристам надається дійсно широкий вибір місць, де б хотілося провести свій відпочинок і оздоровитися. Це і знамениті на весь світ унікальні курорти Мертвого моря, і дивовижний курорт міжнародного рівня на Червоному морі, і бальнеологічні курорти. Є в Ізраїлі ще одне море, що омиває його берега, - Середземне. А одним з міст на його узбережжі, які приваблюють туристів своїми шикарними пляжами і готелями , Звичайно ж є Тель-Авів. Всього за чотири з половиною години можна дістатися на літаку в Тель-Авів із Санкт-Петербурга, і з північного міста перенестися в м'яке сонячне клімат Середземномор'я.

Знайомство з Тель-Авівом починається з міжнародного аеропорту Бен-Гуріон . І хоча сам аеропорт знаходиться не в самому місті, а на деякій відстані від нього, дістатися до Тель-Авіва з аеропорту дуже легко. Прямо в аеропорту знаходиться залізнична станція, також можна доїхати на автобусі або на таксі. Аеропорт розташований поруч з головним шосе Ізраїлю №1, яке з'єднує Тель-Авів з Єрусалимом. Рухаючись по ньому в Тель-Авів, потрапляємо на інше важливе в країні шосе №20, що проходить через найбільшу в Ізраїлі агломерацію міст на узбережжі Середземного моря, розташованих навколо Тель-Авіва. Це багаторядна автомагістраль, по центру якої між протилежними напрямками проходить залізниця. Ще це шосе називають по імені річки Аялон, уздовж якої воно і прокладено. Шосе, як правило, завжди захаращене автомобілями, так як є одним з найбільш завантажених автомагістралей в Ізраїлі. Проїжджаючи тут, в нескінченному потоці машин, повз найвищих в країні будівель, розташованих уздовж шосе, відразу відчувається, що знаходишся в сучасному мегаполісі. Здалеку прекрасно видно найвищий хмарочос Ізраїлю - вежа Моше Авів. Він знаходиться в примикає до Тель-Авіву районі міста Рамат-Ган. Це діловий центр міста, відомий своїми хмарочосами, підприємствами хай-тека, а також алмазної біржею.

Алмазна біржа Ізраїлю є найбільшою в світі. Численні туристи відправляються сюди на екскурсію, в тому числі і російські туристи, які приїжджають з Санкт-Петербурга в Тель-Авів. Ізраїль є світовим центром по оптовій торгівлі діамантами і необробленими алмазами. Тут, як то кажуть, під одним дахом, в єдиному комплексі з декількох будівель розміщуються діамантооброблювальної підприємства, офіси виробників, торговельні зали, ювелірні магазини та інші заклади. Як відомо, ізраїльські ювеліри славляться на весь світ своїми вишуканими і віртуозними виробами. Різні ювелірні бренди ізраїльського виробництва можна побачити на знаменитих голлівудських зірках. Так, наприклад, прикраси з колекції ізраїльських дизайнерів, які працюють під спільним брендом «Agas & Tamar», були відображені у фільмі «Секс у великому місті». Родзинкою бренду є поєднання античних предметів і дорогоцінних металів. Таке оригінальне поєднання старовини та новизни просто заворожує і притягує. Помилуватися прекрасними роботами ювелірів можна в студіях в Тель-Авіві, в районі Неві Цедек і в Яффо.

Відомий російським шанувальникам прекрасного і такий ювелірний бренд як «Yanush Gioielli», один з бутиків якого відкрився і в Москві. Цей бренд також бере свій початок в Ізраїлі. Саме в Тель-Авівської майстерні-студії майстра ювелірних справ Януша Маншарова і з'являються на світ неповторні ювелірні прикраси, яскраві, котрі виділяються, але точно підкреслюють індивідуальність. Все розмаїття цих чудових творів мистецтва з дорогоцінних металів і каменів можна відвідати в Ізраїлі, як в магазинах алмазної біржі, так і в інших фірмових бутиках по всій країні, для чого потрібно просто купити квитки на літак в Тель-Авів.


Новости