Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мілан, Париж або Брюссель з України за 17 €!

  1. З Дебрецена лоукост Wizz Air за ціною від 8 євро виконує рейси в Париж, Мілан, Брюссель, Ейндховен,...
  2. Львів - Чоп - Дебрецен - Мілан за 17 € в одну сторону!
  3. Розглянемо докладніше маршрут Львів - Чоп - Захонь - Дебрецен.
  4. Львів - Чоп на uz.gov.ua :
  5. 2. Чоп - Захонь - Дебрецен
  6. 3. Дебрецен - Мілан (Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме) Як доїхати до аеропорту Дебрецен?
  7. Де купити авіаквитки онлайн?
  8. Як уникнути подвійної конвертації при покупці квитка?
  9. Куди можна полетіти або виїхати з Мілана, Парижа. Брюссель або Мальме?
  10. Для пошуку житла скористайтеся сайтом hotellook.ru

Поблизу кордонів України є кілька аеропортів, з яких лоукост WizzAir і Ryanair виконують десятки рейсів в будь-який куточок Європи і продають авіаквитки за дуже низькими цінами. Найбільші з цих аеропортів в Варшаві , Трохи менше в Кракові, Катовіце, Жешуві та Любліні. Крім польських міст, аеропорти лоукостів ще є в молдовському Кишиневі, словацькому Кошице та угорському Дебрецені.

Тривалий час можна було менше ніж за 20 євро дістатися з України до Італії через Ужгород - Кошице, але з січня 2016 Wizz Air скасувала рейси Кошице - Мілан.

Але, на щастя, є досить схожий маршрут, ще й за найкращою ціною!

З Дебрецена лоукост Wizz Air за ціною від 8 євро виконує рейси в Париж, Мілан, Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме і Маастрихт.

А з України в Дебрецен можна добратися за 8,2 євро!

Ціна авіаквитків з Дебрецена в одну сторону від 2600 ft = 8 євро! І це ціна для всіх, для покупки не потрібно бути учасником Wizz Discount Club!

До Дебрецена можна дешево доїхати поїздом з Чопа (8,2 євро), а в Чоп є шляхи майже з будь-якого міста України. У цій статті розглянемо маршрут на прикладі дешевої поїздки Львів - Мілан.

Львів - Чоп - Дебрецен - Мілан за 17 € в одну сторону!

маршрут перевізник ціна Львів - Чоп uz.gov.ua 1,2 € (33 грн) Чоп - Дебрецен 8,2 € Дебрецен - Мілан (Бергамо) wizzair.com 8 € (2600 ft)

У підсумку ми витратимо 33 гривні + 8,2 € + 8 € = ~ 17,5 € за все переїзди поїздом і переліт літаком до Мілана зі Львова! З Києва і інших міст квиток в плацкарті в Чоп буде коштувати 90 - 200 грн. Аналогічний маршрут Київ - Мілан обійдеться від 21 євро, Одеса - Мілан - від 22 євро!

Розглянемо докладніше маршрут Львів - Чоп - Захонь - Дебрецен.

1. Львів - Чоп

Зі Львова в Чоп найкраще їхати потягами від «Укрзалізниці». Квитки коштують від 33 гривень в одну сторону, і їх можна придбати на сайті uz.gov.ua .

Купуємо квиток на поїзд №601 Львів - Чоп (Солотвина 1). Поїзд відправляється о 20:40 і прибуває в Чоп вночі о 03:20.

Львів - Чоп на uz.gov.ua :
2. Чоп - Захонь - Дебрецен

В Дебрецен з Чопа можна доїхати поїздом з пересадкою в місті Захонь.

У Чопі йдемо на головний вокзал і купуємо квиток Чоп - Дебрецен і в разі потреби Дебрецен - Чоп. Ціна в одну сторону - 8,2 євро, приблизно 230 гривень.

Цей квиток можна використовувати фактично на будь-який поїзд у напрямку Чоп - Захонь - Дебрецен. Зауважте, що для швидкісних поїздів типу InterCity потрібно до квитка докупити бронювання (тобто місце в поїзді), яка дополнітльние коштує 400-600 форинтів (1,5-2 євро). Якщо їхати звичайними поїздами, то нічого купувати додатково не потрібно.

Отже, купуємо квиток на касі і очікуємо, поки відкриється митний і прикордонний контроль з української сторони.

Проходьте і сідайте на поїзд Чоп - Захонь, що перевезе вас через кордон. Угорські прикордонники перевірять вас в дорозі, під час руху поїзда.

Перший поїзд прибуває в 4:48 (за угорським часом) в Захонь.

Уточнити розклад поїздів можна заздалегідь на сайті elvira.mav-start.hu .

Подивимося, які поїзди підходять нам для подорожі за маршрутом Zahony - Debrecen: Подивимося, які поїзди підходять нам для подорожі за маршрутом Zahony - Debrecen:

Щоб заощадити, можна їхати поїздом о 5:04 або 5:37, хто прибуває в Дебрецен близько 7 ранку. Для проїзду цим поїздом досить квитка Чоп - Дебрецен без резервації місць.

Рейси до Мілан і Париж відправляються рано вранці, прийдеться ночувати в Дебрецені.

3. Дебрецен - Мілан (Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме) Як доїхати до аеропорту Дебрецен?

З залізничного вокзалу Дебрецена або з центру міста можна доїхати в аеропорт на автобусі 44R. Квиток можна придбати у водія за 500 форинтів (1.5 євро).

Подивитися розклад і придбати авіаквитки в Париж, Мілан, Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме і Маастрихт можна на сайтах wizzair.com або kiwi.com

Пряме посилання на пошук квитків із Дебрецена.

Пряме посилання на пошук квитків із Дебрецена

Календар цін Дебрецен - Париж на вересень 2016 (2600 ft = 8 euro):

Календар цін   Дебрецен - Париж на вересень 2016 (2600 ft = 8 euro):

Аналогічно можна придбати квитки і назад. Знаходьте дешеві авіаквитки з Мілана і інших міст в Дебрецен вдосталь аж до 2017 року.

На рейсах Wizzair безкоштовно можна перевозити тільки одну невелику сумку розмірами до 42х32х25 см в ручній поклажі. За стандартну ручну поклажу і за зареєстрований багаж доведеться доплачувати. Визначити вартість перевезення багажу ви можете в спеціальному калькуляторі на сайті авіакомпанії Wizz Air.

Де купити авіаквитки онлайн?

Квитки на поїзд в Чоп можна придбати на uz.gov.ua , Квитки в Дебренцен в касі вокзалу міста Чоп, а квитки на літак Дебрецен - Мілан на wizzair.com або на kiwi.com .

Якщо цей маршрут здається вам занадто довгим, то можете шукати авіаквитки на прямі рейси регулярних авіакомпаній на tickets.lowcostavia.com.ua . Зі Львова є прямі рейси в Рим, з Києва прямі рейси МАУ в Париж, Мілан і багато інших міст.

Як уникнути подвійної конвертації при покупці квитка?

Зверніть також увагу, що при бронюванні рейсів на сайті WizzAir сума в гривні, яка відображається на сайті, може відрізнятися від фактично списаної з рахунку суми через комісії конвертації і / або внутрішніх обмінних курсів банків і платіжних систем. Будь ласка, зверніться до свого банку для отримання додаткової інформації.

Щоб уникнути подвійної конвертації, можете вибрати спосіб оплати «Банківський переказ», тоді ви заплатите за квиток саме ту суму в гривнях, що вказана в квитанції.

Куди можна полетіти або виїхати з Мілана, Парижа. Брюссель або Мальме?

З Мілана і Брюсселя можна продовжити подорож по Європі скориставшись дешевими автобусними квитками MegaBus і Flixbus . На багато напрямків квитки можна придбати всього від 1 євро!

Від шведського Мальме можна за 35-50 хв дістатися до столиці Данії - Копенгаген. Між країнами побудований величезний міст, квиток на поїзд коштує 107 SEK (11 euro). Також відразу з аеропорту Мальмо є автобус в Копенгаген, який відправляється після прибуття рейсів: neptunbus.dk .

З усіх перерахованих міст можна летіти далі лоукостами куди по Європі, шукайте авіаквитки на kiwi.com і подивіться для прикладу кількість напрямків і ціни з Брюсселя .

com   і подивіться для прикладу кількість напрямків і   ціни з Брюсселя

Для пошуку житла скористайтеся сайтом hotellook.ru
Прісоідіняйтесь до товариства Тревел Кот на Facebook! Кот розповість вам про безліч способів путешевствовать більше, а платити менше!

3. Дебрецен - Мілан (Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме) Як доїхати до аеропорту Дебрецен?
Де купити авіаквитки онлайн?
Як уникнути подвійної конвертації при покупці квитка?
Брюссель або Мальме?
3. Дебрецен - Мілан (Брюссель, Ейндховен, Лондон, Мальме) Як доїхати до аеропорту Дебрецен?
Де купити авіаквитки онлайн?
Як уникнути подвійної конвертації при покупці квитка?
Брюссель або Мальме?

Новости