Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

letim.de - Електронний авіаквиток

  1. Застосування електронного квитка вигідно як авіакомпаніям, так і пасажирам.
  2. Електронний квиток - сучасна і зручна форма авіаквитка.

Електронний авіаквиток (e-ticket) по суті нічим не відрізняється від звичайного паперового квитка Електронний авіаквиток (e-ticket) по суті нічим не відрізняється від звичайного паперового квитка. Єдина його відмінність полягає в тому, що вся необхідна інформація (маршрут польоту, тариф, дані пасажира і т.д.) записані не в клітинки паперового авіаквитка, а в електронний файл. На сервері авіакомпанії створюється база даних, в яку збираються всі записи електронного авіаквитка, при цьому кожен авіаквиток з набором записів має свій унікальний номер.

Застосування електронного квитка вигідно як авіакомпаніям, так і пасажирам.

Для авіакомпанії вигода фінансова: скорочуються витрати (так як не потрібно платити гроші за виготовлення самих квитків).

Пасажири, користуючись електронними квитками, також отримують ряд переваг:

  • квиток легше купити - електронний авіаквиток можна купити як по телефону так і через інтернет, при цьому його не потрібно десь забирати самому або чекати листоношу, який його принесе,
  • квиток можна втратити - для проходження реєстрації при собі потрібно мати лише паспорт, дані Вашого електронного квитка будуть передані на реєстрацію автоматично

Електронний квиток - сучасна і зручна форма авіаквитка.

Як правило ціна авіаквитка істотно дешевше, якщо купувати його в Німеччині, ніж наприклад в Росії чи Казахстані Як правило ціна авіаквитка істотно дешевше, якщо купувати його в Німеччині, ніж наприклад в Росії чи Казахстані. Багато вже замовляють квитки для своїх родичів з Росії і Казахстану тут в Німеччині. І якщо раніше потрібно було платити в Німеччині за будь-якого роду послуги, а родичам їхати кудись, щоб отримати ці квитки, то зараз все набагато простіше і дешевше.

Всього на-всього потрібна адреса електронної пошти (Email). Замовляєте квиток, отримуєте по Email або поштою рахунок (за бажанням), оплачуєте його і після отримання нами оплати (2 - 3 банківських дня), отримуєте, знову ж по Email або поштою, електронний авіаквиток. Можна також використовувати факс.

Irrtum und Änderung vorbehalten. Stand 10.Sep.2013

Новости