Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки на літак Москва - Чебоксари

Як заощадити, купуючи авіаквитки Москва - Чебоксари

Не секрет, що вартість квитків може сильно відрізнятися незалежно від рейсу. Деякі з подорожуючих одним літаком громадян набули авіаквитки за різною ціною. Будь-яка авіакомпанія бажає збільшити свою виручку, балансуючи між завантаженістю певних рейсів і вартістю конкурентів. Уміння придбання квитків на літак за доступними цінами формується з часом, разом з тим, є загальні рекомендації, за допомогою яких Ви можете заощадити.

Квитки і їх типи

Всім добре відомі звичні класи авіаквитків: бізнес-клас, економ і перший. До того ж, авіаквитки належать до конкретної категорії, що накладає свої обмеження. Чим менше їх буде, тим, звісно ж, більше доведеться заплатити за квиток на літак. До найдешевшим відносяться авіаквитки класу економ. Головний мінус даної категорії - неможливість повернути оплачену суму або поміняти авіаквиток. Однак якщо Ви не сумніваєтеся в дату поїздки, цей недолік не здасться Вам істотним.

Всі авіарейси поділяють на бюджетні рейси, регулярні і чартерні.
Найчастіше маршрути проходження чартерів обмежуються популярними напрямками. Причому придбання авіаквитка ніхто не гарантує. В основному посадочні чартерів ділить туроператор і тільки зрідка в каси виставляють пару-трійку місць.

Що стосується рейсів бюджетної категорії, то їх компанії пропонують за низькою вартістю. У нашій країні подібна маркетингова політика поки зустрічається нечасто, але в інших країнах це досить поширене. Як лоукост-перевізники можуть пропонувати квитки на літак так дешево? Так просто дані компанії економлять на всьому. Економія не стосується лише норм безпеки літаків - вони однакові у всіх. Економія проглядається в часі вильоту, окремих тарифах за перевезення багажу, тривалості реєстраційних процедур, регулярні затримки рейсу, в більшості випадків платному харчуванні.
Безумовно, регулярні рейси є оптимальними. Необхідно врахувати, що час від часу квиток на регулярні рейси можна придбати за ціною, наближеною до бюджетникам і чартерам.

Акційні пропозиції від перевізників

Іноді Ви зможете придбати квиток на літак по акції, яка проводиться певної авіакомпанією. Однак дати проведення таких акцій, як правило, заздалегідь не відомі, це і є головною складністю. Будь-яке акційна пропозиція від авіалінії включає лімітоване число авіаквитків на один літак, тому вони швидко закінчуються.

Недорогі квитки на літак без знижок

Звичайно, не всякий зможе знайти акційний квиток. Як бути в даному випадку? Як вже було сказано раніше, існує бюджетна категорія авіаквитків, і їх можна спробувати зловити. Так як подібні авіаквитки обмежені, можна спробувати трошки змінити час вильоту в надії, що в касі ще залишилися недорогі квитки.

Коли ж вигідніше купувати квитки на літак

Готуватися до поїздки треба заздалегідь, не завадить дослідження ціни за кілька місяців до вильоту, особливо якщо Ви збираєтеся в далекі міжконтинентальні або трансатлантичні авіарейси. Проте, слід врахувати, що ця стратегія не універсальна, і часом низькі ціни можуть з'явитися за кілька тижнів до дати подорожі.

Деякі фактори, що відбиваються на вартості
• На вихідні квитки на літак обійдуться дорожче. Вигідніше купувати авіаквитки на вівторок, середу або четвер.
• Підвищені вартості під час свят.
• Купувати квиток в обидва кінці вигідніше, ніж в один кінець.
• Дешевше і зручніше купувати квитки в інтернеті.
Ось основні поради, які дозволять Вам заощадити на покупці авіаквитків.

Авіаквитки вартість

Як лоукост-перевізники можуть пропонувати квитки на літак так дешево?
Як бути в даному випадку?

Новости