Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки на Кубу від 22000 руб - тільки для легких на підйом

Алоха, пірати.

На цьому тижні, авіаокмпаніі щось не дуже добрі, зовсім немає нічого цікавого. Ось знайшовся варіант для божевільних. Поєднати два low cost перельоту і злітати на тиждень на Кубу і назад приблизно за 22 тис. Руб. До речі, бонус - політаєте на Dreamliner'е! Перельоти незручні, багаж не включений, але дуже дешево :)

Переліт збирається наступним чином:

Лондон-Ольгин купуємо безпосередньо у Low cost компанії Thomson Airways . На деякі дати ціна від 299 фунтів (це приблизно 15 930 руб за поточним курсом). Ось приклад на дати 11-18 грудня.

Москва-Лондон підбирається під такий переліт на ці дати тут від 6100 руб (Пам'ятаєте, що без візовий транзит можливий тільки при стикуванні до 24 годин в кожну сторону, інакше або потрібна віза, або вас не посадять в літак, так що акуратно підбирайте стикування) :)

Зверніть увагу, що багаж не включений в вищенаведені ціни! 20 кг багажу Лондон-Куба-Лондон ще 75 фунтів (4000 р), Москва-Лондон-Москва ще 44 євро (2000 руб). Так що з багажем вийде близько 28 тис. Руб, що, в принципі, теж непогано для Куби, але на наш смак вже не так цікаво. так що тариф для тих кому на тиждень на Кубі потрібні тільки шорти і майки.

Ольгин самий відчайдушний і тусовочний місто на Кубі (якщо не брати до уваги Гавану) - як раз для божевільних, які полетять без багажу. Найкрасивіші пляжі Гвардалавака приблизно в 40 км від міста, там розташовані всі основні готелі.

Новости