Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купуємо дешеві квитки в Азію в 2019 році (від 18200 рублів!)

  1. кешбек
  2. Помилки в ціноутворенні
  3. Дешеві перельоти в Азію по акції
  4. Купівля гарячих турів

Час від часу з'являються варіанти покупки дуже дешевих квитків на літак в Азію. Саме про те, як їх знаходити сьогодні і поговоримо.

Саме про те, як їх знаходити сьогодні і поговоримо

Дана стаття має на увазі, що читач вже знайомий з основними принципами і хитрощами пошуку авіаквитків за низькими цінами. Якщо такого досвіду немає - для початку будь ласка вивчіть іншу нашу статтю « Як купувати авіаквитки дешевше? «.

кешбек

Перед переходом безпосередньо до процесу одна важлива порада. Будь-який, навіть самий дешевий квиток може коштувати вам ще менше з використанням кешбек-сервісу. В даний момент ми рекомендуємо ePN-cashback - при покупці на Авіасеілс вони повертають 1.4% вартості.

Цей сервіс зручний ще тим, що працює з безліччю популярних магазинів, зокрема з Aliexpress. Таким чином, ви можете зібрати всі ваші кешбек в одному місці.

Помилки в ціноутворенні

Уже кілька років поспіль у компанії Qatar Airways проскакує помилка в розрахунку ціни на перельоти з Росії в Азію. Є думка, що це «запланований глюк» системи, який створений для популяризації та додаткової реклами авіакомпанії. Якщо вам пощастить знайти такий переліт - купуйте відразу ж, квитки закінчуються дуже швидко, рахунок може йти на хвилини. Шукати потрібно у всіх доступних агрегаторах, перш за все на Авіасеілс і Skyscanner. Якщо ви користуєтеся іншими агрегаторами - обов'язково перевірте ще й там.

Упевнений, що в коментарях обов'язково хтось напише, що помилку давно виправили, що це більше не працює. Все працює, але купити дешеві квитки в Азію дійсно складно. Для цього недостатньо зайти в пошуковик квитків один раз. Навіть 2 рази недостатньо. Потрібно заходити і перевіряти 2-3 рази на день протягом декількох тижнів. Автор перед написанням статті робив це кожен день 12 днів поспіль.

Тут уже кожен сам вибирає - витратити йому час на щоденні пошуки і заощадити гроші, або не морочити і відразу купити. Але навіть у другому випадку, вам слід прочитати нижчеописаний спосіб пошуку, тому як він допомагає заощадити. Так в рамках даної статті було знайдено квиток за 18200 рублів, але в «звичайні дні» часто проскакували цифри 23-26 тисяч рублів, що вже порівняно недорого для азіатського напрямку.

Помилка виникає, коли російські міста вильоту і прильоту не збігаються. Перебирайте всі підходящі вам російські міста. Наприклад, вибирайте шлях з Єкатеринбурга в Хошимін, а зворотний з Хошиміну в Москву. Або в прямому напрямку з СПб в Джакарту, а тому - з Джакарти в Єкатеринбург - одним словом, перебирайте варіанти. Навіть якщо ви збираєтеся, наприклад, в Таїланд, все одно розглядайте аеропорти не тільки Бангкока або Пхукета, а й В'єтнам, Гонконг, Індонезію, тому що в межах азіатського регіону практично завжди можна знайти лоукостер.

У агрегаторах потрібно будувати складні маршрути. Наприклад, на Авіасеілс під стандартною формою пошуку натискаємо посилання «Скласти складний маршрут» це виглядає так:

В результаті пошуків автор знайшов дешеві авіаквитки в Азію Єкатеринбурга-Хошимін-Москва на серпень 2018 роки за 18223 рубля:

Станом на початок 2019 порядок цін не змінився.

Дешеві перельоти в Азію по акції

Звичайно ж, існує традиційний метод купити квитки в Азію дешево - це взяти участь в акції. Авіакомпанії проводять їх постійно з того чи іншого приводу, потрібно просто відстежувати. На Новий рік акції проводять практично всі перевізники.

Крім акцій безпосередньо авіакомпаній варто звертати увагу на спільні пропозиції. Наприклад, багато банків при оформленні карти і подальшої оплати авіаквитків пропонують знижки, додаткові бонусні милі або інші речі, які дозволяють заощадити.

Купівля гарячих турів

На завершення ще один, для багатьох неочевидний, варіант. Нечасто, але трапляються випадки, коли покупка палаючого пакетного туру обходиться дешевше перельоту. Таке трапляється, коли у туроператорів залишається мало часу на продаж. Щоб не зазнавати збитків туроператори віддають путівки за собівартістю, або іноді навіть нижче.

Для пошуку йдемо на агрегатор турів. В даний момент ми рекомендуємо Onlinetours для росіян і Misto.Travel для українців. Вибираємо найближчі дати, на категорію готелю, харчування та інші параметри не звертаємо уваги (нас же цікавить тільки переліт).

До речі, ця схема чудово працює не тільки для Азії, але і для інших напрямків.

Вдалою Економії!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Якщо хочеться випробувати щось розслаблено-гавайське, але так далеко їхати немає можливості, відпочинок в Китаї на приналежному їй острові Хайнань з лишком замінить знамениті курорти Алоха, а в чомусь навіть перевершить. Континентальний Китай відомий своєю традиційністю ...

[Caption id = "attachment_5089" align = "aligncenter" width = "600"] о. Самуї. [/ Caption] У даній статті, можна ознайомитися з рекомендованим списком, щоб дізнатися, як дешево і без особливих складнощів дістатися до Таїланду ...

Новости