Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коли краще купувати квитки на літак?

Всім відомо, що вигідна покупка квитків - це перший пункт вдалої подорожі. Не існує єдиного ради, коли краще купувати дешеві квитки. З чартерними рейсами схема одна - можна зловити палаючий квиток на літак за пару днів до вильоту. Перельоти міжнародними регулярними рейсами краще бронювати за місяць, внутрішніми - не менше, ніж за три тижні. Якщо час дозволяє, обов'язково потрібно оформити підписку на новини сайтів-агрегаторів і авіакомпаній. Я вам вже розповідала, де можна купити квитки і як заощадити шляхом підписок на акції та накопиченням бонусних балів .

розповідала, де можна купити квитки і як заощадити шляхом підписок на акції та накопиченням бонусних балів

Але будь-які поради не стосуються пікових дат різдвяних свят і нового року, а також різних фестивалів. Вартість перельотів підвищується, недорогі квитки розкуповуються миттєво. Досить складно знайти вигідний квиток на місцеві перельоти в період Сонгкрана і Китайського Нового року. Буває, що зовсім неможливо знайти квиток на потрібні дати. Досить складно в новорічні дати з перельотами Бангкок-Самуї, якщо бронювати за пару днів до вильоту. Ніколи не розраховуйте купити вигідно квиток прямо в аеропорту: якщо вони будуть в наявності, то вартість виявиться досить високою. Всі ці фактори необхідно враховувати, коли ви бронюєте квиток на літак. Щоб моментально дізнаватися про акції та спецтарифи авіакомпаній , Краще оформити підписку в соціальних мережах або по електронній пошті. встановіть додаток iOS , Android або WindowsPhone , Щоб в будь-якому момент мати можливість купити дешевий квиток.

Квитки в Таїланд на різдвяні та новорічні свята я рекомендую купувати місяці за три. Курорти Королівства вже давно стали популярним місцем для "нового року під пальмою". Динаміка цін залежить від багатьох факторів: попит споживачів, різниця курсів валют і різні власні формули авіакомпаній. Квитки на дати з вильотами від 25 грудня по 10 січня зазвичай набагато дорожче перельотів в "низький сезон".

Якщо ви збираєтеся в Таїланд на новий рік і до цих пір не купили квиток, у вас поки є всі шанси зловити вигідну вартість. Хочу поділитися з вами зручним сервісом компанії Aviasales , Де дані графіки змін цін на новорічні дати в минулому році. На схемі наочно видно, як поводяться ціни на квитки з вильотами між 25 грудня і 10 січня в залежності від місяця покупки. Ніхто не гарантує, що в цьому році ситуація повториться, проте деякі висновки можна зробити.

Ніхто не гарантує, що в цьому році ситуація повториться, проте деякі висновки можна зробити

Наприклад, в минулому році квиток по хорошей цене можна було зловити в кінці жовтня, далі вартість тільки росла. Цього року політична ситуація в Таїланді стабільна, знижки на переліт Москва-Бангкок-Москва малоймовірні. Зате вартість квитків на напрямок Пхукет в минулому році змінювалася, як погода в тропічному кліматі. Значить в цьому році є всі шанси зловити квиток за вигідною ціною , Потрібно лише підписатися на напрям , І ви дізнаєтеся про це першим.

Значить в цьому році є всі шанси зловити   квиток за вигідною ціною   , Потрібно лише   підписатися на напрям   , І ви дізнаєтеся про це першим

Нижче дивіться календар низьких цін і вибирайте, в який місяць вигідніше полетіти в Таїланд. Для зручності встановіть мобільні додаток iOS , Android або WindowsPhone , Щоб в будь-якому момент купити дешевий квиток.

Приїжджайте в Таїланд на новий рік!

Новости