Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві квитки на літак з Єкатеринбурга

  1. Пошук авіаквитків в Рим з Єкатеринбурга
  2. Планування відпочинку в Європі з Єкатеринбурга

Дешеві авіаквитки з Єкатеринбурга: як знайти всі найкращі пропозиції за дешевими авіаквитків?

Як відстежувати спецпропозиції від авіакомпаній? Де дізнатися кращі ціни на авіаперельоти з Єкатеринбурга в країни Європи?

Де знайти достовірну інформацію про ціни на авіаквиток по конкретному авіаперельоту? В які міста Іспанії, Італії, Франції, Німеччини можна полетіти з Єкатеринбурга найдешевше?

Дешеві авіаквитки з Єкатеринбурга: як знайти всі найкращі пропозиції за дешевими авіаквитків

З Єкатеринбурга в Європу!

Для ефективного моніторингу цін на авіаквитки з Єкатеринбурга скористається даними, наданими сервісом з бронювання дешевих авіаквитків Авіасейлс.

При плануванні поїздки в Європу часто самостійний мандрівник стикається з двома завданнями. Перша: вже відомо, в яку країну Європи планується поїздка і необхідно лише оптимально підібрати по датах і цінами авіаквитки. Друге завдання: є можливість і бажання відпочити в Європі, але вибір конкретної мети подорожі буде залежати від того, наскільки прийнятні будуть ціни на авіаквитки.

Розглянемо, як крок за кроком вирішити кожну задачу.

Пошук авіаквитків в Рим з Єкатеринбурга

1. Наприклад, я живу в Єкатеринбурзі і мені дуже хочеться подивитися Італію. Де я можу подивитися огляд спецпропозицій авіакомпаній і всіх дешевих авіаквитків в Італію?

Йдемо на головну сторінку Авіасейлса www.aviasales.ru, прокручуємо її вниз і вибираємо «країни».

Як знайти всі спецпропозиції по авіаквитках з Єкатеринбурга?

2. У віконці бачимо перелік країн, на які в даний час діють спеціальні пропозиції по авіаквитках від авіакомпаній. Вибираємо «Італія». (Для швидкого пошуку на сторінці скористаємося поєднанням клавіш «Ctrl» + «F»).

Країни, в які можна дешево полетіти

3. Перед нами інформація «Дешеві авіаквитки до Італії». Бачимо, що серед цих привабливих пропозицій є авіаквитки на переліт «Єкатеринбург-Рим» по 9459 рублів і «Єкатеринбург-Мілан» по 11303 рубля.

Дешеві авіаквитки до Італії

Обов'язково переглядаємо нижче «Спецпропозиція на авіаквитки в Італію», в якому міститься інформація від конкретної авіакомпанії, що надає в даний момент спеціальну ціну на авіапереліт. На жаль, відправними точками подорожі там найчастіше є або Москва, або Пітер. Будь ласка, будьте уважні, зазначені ціни в спецпропозиції авіакомпаній часто даються без (!) Податків і зборів! Читайте умови акцій!

Спецпропозиції на авіаквитки в Італію

4. Обов'язково перевіряємо можливість дешево дістатися до інших італійських міст, сусідніх з Римом. Натискаємо на «Єкатеринбург-Італія» в блоці «Популярні напрямки в Італію» - перед нами ціни на всі можливі авіаперельоти з Єкатеринбурга в Італію: в Болонью, Флоренцію, Геную, Мілан, Неаполь, Палермо, Анкону, Кальярі, Ольбію, Катанію. Іноді вигідніше летіти в сусіднє місто, а до мети подорожі добиратися вже на місці або на електричках, або на поїзді. Оцінюємо бюджет по перельоту. Якби були дешеві квитки в Неаполь, можна було б полетіти спочатку туди, а потім вже поїздом дістатися до Рима.

Дешеві авіаквитки з Єкатеринбурга в Італію

4. Повертаємося на попередню сторінку і вибираємо в «дешеві авіаквитки до Італії» напрям «Єкатеринбург-Рим», так як цей варіант найоптимальніший для подорожі в Італію з Єкатеринбурга. Перед нами відкривається сторінка з найдокладнішими даними по авіаквитках саме на переліт з Єкатеринбурга в Рим:

А) вартість авіаквитків по місяцях поточного року на рейси «Єкатеринбург-Рим»: бачимо, що найдешевші авіаквитки на цей напрямок є на 10 квітня 2013 = 9752 рубля, на 1 вересня 2013 = 9755 рублів. Це орієнтовні ціни. Точні ціни перевіряємо в пошуку обов'язково.

Точні ціни перевіряємо в пошуку обов'язково

Вартість авіаквитків Єкатеринбург-Рим по місяцях на 2013 р

Б) перелік авіакомпаній, що літають в Рим з Єкатеринбурга безпосередньо і з однією пересадкою. За даними на 10 лютого 2013 року поки вказана тільки одна авіакомпанія, літаюча без пересадок в Рим з Єкатеринбурга - це Урал Ейр.

Але з 26 березня цього року італійська авіакомпанія Alitalia також відкриває регулярні прямі рейси в Рим з Єкатеринбурга. Alitalia буде літати з Єкатеринбурга по середах, п'ятницях і неділях (6:25 - 7:25), а назад з аеропорту Рима Фьюмічіно по вівторках, четвергах і суботах з вильотом о 20:00.

Alitalia буде літати з Єкатеринбурга по середах, п'ятницях і неділях (6:25 - 7:25), а назад з аеропорту Рима Фьюмічіно по вівторках, четвергах і суботах з вильотом о 20:00

Авіакомпанії рейсу Єкатеринбург-Рим

В) Повна аналітика за цінами і попиту на авіаквитки: «Попит на авіаквитки по місяцях з Єкатеринбурга в Рим» і «Динаміка зміни цін за поточний рік на авіаквитки з Єкатеринбурга в Рим». Це, може бути, і цікаві дані, але, правду кажучи, не уявляю, як вони можуть допомогти в організації самостійної подорожі.

Попит на авіаквитки Єкатеринбург-Мілан і динаміка зміни цін

Висновок: виходячи з перерахованих вище дій, можна бути впевненим, що вся інформацію за дешевими квитками в конкретний місто Європи з Єкатеринбурга у вас в кишені!

Планування відпочинку в Європі з Єкатеринбурга

1. Отже, давайте тепер сплануємо бюджетне подорож до Європи з Єкатеринбурга спираючись на єдиний критерій: летимо у відпустку туди, де найдешевші авіаквитки! Знову йдемо на головну сторінку Авіасейлса, прокручуємо її вниз і вибираємо «Міста».

2. У відкрилася сторінці за допомогою «Ctrl» + «F» знаходимо своє рідне місто Єкатеринбург, тиснемо і отримуємо інформацію по всім авіаперельотів в Єкатеринбурзі.

3. Прокручуємо трохи сторінку вниз до «Дешеві авіаквитки з Єкатеринбурга» - тут-то якраз і можна відразу побачити, куди в Європу дешево летіти з Єкатеринбурга: ціна на переліт до Праги, Барселони, Парижа.

Дешеві авіаквитки з Єкатеринбурга в Європу

4. Наприклад, переліт з Єкатеринбурга в Гельсінкі за 7957 рублів - натискаємо сюди і дізнаємося всі подробиці: ціни на авіаквитки «Єкатеринбург-Гельсінкі» по кожному місяці поточного року, точну дату вильоту з цього дешевого пропозицією, перелік авіакомпаній, які літають прямими рейсами з Єкатеринбурга до Фінляндії і статистику за цінами.

Підсумок: тепер ми знаємо, як знайти інформацію по дешевим авіаквитків з Єкатеринбурга в будь-який конкретний місто Європи, які напрямки на перельоти з Єкатеринбурга найпривабливіші за цінами, коли (на які дати) можна купити найдешевші квитки.

Володіючи всіма цими знаннями можна дати собі пару днів на «обдумування», а що б постійно тримати «руку на пульсі» підпишіться на відстеження цін по конкретному перельоту і вам на пошту буде приходити інфа з точними цінами на квитки кожен день.

Підписка на пропозиції по авіаквитках

Ще по темі Авіакомпанії і аеропорти

Як відстежувати спецпропозиції від авіакомпаній?
Де дізнатися кращі ціни на авіаперельоти з Єкатеринбурга в країни Європи?
Де знайти достовірну інформацію про ціни на авіаквиток по конкретному авіаперельоту?
В які міста Іспанії, Італії, Франції, Німеччини можна полетіти з Єкатеринбурга найдешевше?
Де я можу подивитися огляд спецпропозицій авіакомпаній і всіх дешевих авіаквитків в Італію?
Як знайти всі спецпропозиції по авіаквитках з Єкатеринбурга?

Новости