Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві авіаквитки з Одеси в Тбілісі в Грузію на прямі рейси

  1. Ціни на авіаквитки з Одеси в Тбілісі по місяцях Рейс Авіакомпанія Знайти квиток 10.06.2019 20.06.2019...
  2. Як купити найдешевші авіаквитки «Одеса - Тбілісі»
  3. Де знайти найдешевші квитки на рейс з Одеси до Тбілісі
  4. Де купити самі бюджетні квитки на літак з Одеси в Тбілісі
  5. На що варто дивитися при резервуванні квитків на рейс з Одеси до Тбілісі
  6. Вартість авіаквитків з Одеси в Тбілісі
  7. Як купити електронний авіаквиток на рейс з Одеси в Тбілісі і що з ним робити
  8. Як зарезервувати посадочне місце в салоні літака

Ціни на авіаквитки з Одеси в Тбілісі по місяцях

Рейс Авіакомпанія Знайти квиток

10.06.2019

20.06.2019

Міжнародні Авіалінії України (PS 719)

Міжнародні Авіалінії України (PS 719)

Квитки від 189

14.07.2019

22.07.2019

Міжнародні Авіалінії України (PS 719)

Квитки від 190

25.08.2019

18.09.2019

Міжнародні Авіалінії України (PS 719)

Міжнародні Авіалінії України (PS 719)

Квитки від 188

22.09.2019

01.10.2019

Міжнародні Авіалінії України (PS 60)

Квитки від 183

Календар низьких цін на авіаквитки з Одеси в Тбілісі

Підписатися на розсилку дешевих авіаквитків з Одеси в Тбілісі

Авіаквитки з Одеси в Тбілісі без пересадок на сьогоднішній день можна купити у авіакомпанії « YanAir ». Решта авіакомпанії здійснюють перельоти по даному напрямку тільки зі стиковками в інших містах.

Середній час прямого перельоту з Одеси в Тбілісі - 2 години 10 хвилин.

Як купити найдешевші авіаквитки «Одеса - Тбілісі»

1. Квитки на переліт з Одеси в Тбілісі в Грузію потрібно бронювати як мінімум за 1-7 місяців до подорожі, поки немає великого попиту. Чим завчасно ви забронюєте квитки на повітряне судно, тим дешевше вони обійдуться.

2. У кожній державі є таке поняття як «сезон» і «не сезон». Купувати квитки на повітряне судно краще на період «не сезон», тому що вони обійдуться значно бюджетні. Квитки на переліт на Новий Рік, на Травневі і інші свята, завжди обійдуться більше.

3. Квитки на літак з Одеси в Тбілісі бажано купувати відразу в обидві сторони, тому що це обійдеться значно дешевше. При придбанні квитків на повітряне судно окремо, ви заплатите істотно дорожче.

4. Найдорожчі квитки з Одеси в Тбілісі в Грузію можна придбати з відбуттям до середини робочого тижня. Квитки на рейс з відправленням на вікенд, в більшості випадків, коштують більше, оскільки у вихідні дні люди частіше літають, ніж в середині робочого тижня.

5. Купувати квитки краще в інтернеті і оплачувати краще банківською картою або електронними грошима. При купівлі квитків на переліт в авіаційних касах, залах аеропортів і в турагентствах, ви віддасте за квитки набагато більше, так як вам у вартість квитків на рейс приплюсують ще й ціну сервісу з бронювання. Шукайте квитки на рейс особисто на порталі Lowcoster.com.ua і купуйте їх особисто. Цим способом ви ще збережете не тільки фінансові ресурси, а й час.

6. Якщо дати від'їзду та повернення для вас не істотні, то при пошуках квитків на літак слід було б подивитися їх вартість на сусідні дати плюс мінус 2 дні. Вартість квитків на рейс з різницею відправлення всього в пару днів, може бути вирішальною.

7. Поруч з одним населеним пунктом, може перебувати кілька повітряних хабів. Квитки на рейс з вильотом з різних повітряних хабів, можуть істотно різнитися за вартістю. Таким же чином можна подивитися на вартість на квитки на рейс з від'їздом з сусіднього міста.

8. Недорогі квитки на авіарейс з Одеси в Тбілісі можна купити за акціями, які часто влаштовують авіакомпанії і які ви можете подивитися на нашому сайті Lowcoster.com.ua. У зв'язку з цим пропонуємо додати наш портал в закладки і підписатися на низьку вартість на рейс «Одеса - Тбілісі».

9. Потім, як забронюєте авіаквитки за напрямом «Одеса - Тбілісі», їх потрібно сплатити протягом 24 годин, тому що в іншому випадку бронь буде анульована.

10. До відправлення в подорож, в першу чергу потрібно забронювати квитки в обидва кінці. Після того, коли ви вже знаєте точні дати від'їзду та повернення, вже можна бронювати готель і купувати страховку для подорожі.

11. Авіаперельоти з Одеси в Тбілісі існують безпересадочні, і з однієї і двома стиковками. Безпересадочні рейси є найбільш швидкими, але і найдорожчими. Квитки на авіалайнер з Одеси в Тбілісі з однією пересадкою бувають, як правило дешевше, ніж на прямі авіарейси, а й вільного часу ви втратите більше.

12. Якщо на намічену дату відправлення є безпересадочні перельоти з Одеси в Тбілісі, то перевага краще віддати їм. Якщо ви бронюєте квитки на літак з Одеси в Тбілісі з стиковками, то необхідно бронювати такі, де час стикування не менше 2-4 годин. Повітряні судна часто затримуються на 1-2 години і ви ризикуєте запізнитися на подальший рейс.

13. Якщо ж ви знаєте дати вашого рейсу за маршрутом «Одеса - Тбілісі», то буде краще завчасно підписатися на низьку вартість і спостерігати за ціною на авіаквитки. Якщо виявите авіаквитки за низькою ціною, то відразу ж їх резервує.

14. Самі бюджетні квитки з Одеси в Тбілісі надають перевізники лоукостер. У них, в більшості випадків, в ціну квитків включений тільки сам переліт і ручна поклажа. За інші послуги належить платити додатково.

15. Крім бюджетних авіакомпаній, недорогі квитки на повітряне судно існують на чартерні рейси «Одеса - Тбілісі». Авіаквитки на чартерні авіарейси можуть з'явитися в пошуковику квитків Lowcoster.com.ua не раніше, ніж за 7 днів до вильоту. Чартерні авіарейси резервують туроператори, і коли вони не встигають реалізувати всі авіаквитки на авіарейс «Одеса - Тбілісі», то їх збутом займаються авіаагентства і квитки на повітряне судно можна знайти в пошуковій системі на нашому web-сайті. Такі квитки не випадково називають «палаючими квитками», тому що скоро буде відправлено, а вони все ще не реалізовані.

16. На ціну авіаквитків відповідно впливає і те, в який день тижня ви їх будете купувати. Як правило, квитки куплені у вівторок і в неділю, обійдуться дешевше. Бронювання квитків на авіалайнер з Одеси в Тбілісі в суботу, може обійтися дорожче.

17. Таким же чином на ціну квитків на рейс впливає і час, в яке ви їх резервуєте. Найкраще робити резервування з 18:00 до 12:00, і уникати покупки в період з 12:00 до 18:00.

18. Квитки на рейс з Одеси до Тбілісі з вильотом вночі і вранці стоять бюджетні тих, де відправлення проводиться в денний час. Але тут ще рекомендується брати до уваги той факт, що ви маєте намір добиратися до аеропорту.

19. Авіаквитки по тарифу «безповоротний» коштують дешевше за все, в зв'язку з цим, якщо ви точно впевнені в тому, що у вас не зміняться плани і ви переконані в датах вильоту та повернення, то бронюйте авіаквитки за найдешевшим тарифом.

20. Якщо ви маєте намір часто здійснювати перельоти однією авіакомпанією, то варто зареєструватися в програмі лояльності пасажирів. Подібні програми лояльності пасажирів, як правило, є у всіх регулярних авіаційних компаній. Програма лояльності пасажирів дає вам можливість економити. За кожен придбаний квиток вам додаються милі, і коли їх буде багато, то ви зможете оплатити ними за нові авіаквитки.

Де знайти найдешевші квитки на рейс з Одеси до Тбілісі

Самі бюджетні квитки на рейс з Одеси в Тбілісі можна знайти за допомогою нашого пошукача квитків на літак Lowcoster.com.ua .

Де купити самі бюджетні квитки на літак з Одеси в Тбілісі

Потім, як ви знайшли за допомогою нашого пошукача найдорожчі квитки на рейс з Одеси до Тбілісі, вам потрібно їх купити. Наш пошуковик вкаже вам у будь перевізника або в якому авіаагентств вони коштують дешевше. Зазвичай, саме авіа-агентства пропонують найпривабливіші розцінки на квитки. Але тут вже доведеться вирішувати самим, у кого їх бронювати.

На що варто дивитися при резервуванні квитків на рейс з Одеси до Тбілісі

1. При бронюванні квитків на літак з Одеси в Тбілісі необхідно дивитися на умови авіаперевезення. Наприклад, у лоукостів, в ціну квитків на рейс швидше за все не включена перевезення багажу і їжа. Якщо ви будете за це доплачувати, то квитки на рейс можуть коштувати навіть дорожче, ніж на авіарейси регулярних авіакомпаній.

2. Деякі квитки на рейс є безповоротними і в разі зміни наміру, у вас не вийде отримати назад кошти.

3. Як і, якщо вам заманеться змінити дату відправлення або повернення, то правила тарифу можуть вимагати з вас додаткові гроші за дану послугу.

4. Дивіться на кількість стикувань або їх відсутність, і на тривалість стикування. При надмірно короткому періоді стикування, ви випробовуєте долю не встигнути на наступний рейс. Також якщо пересадка триває 20 годин або більше, то це може бути дуже ізмативающе, перебувати в аеровокзалі такий тривалий період часу.

Ось чому перед резервуванням квитків на рейс за маршрутом «Одеса - Тбілісі» уважніше перегляньте правила перевезення.

Вартість авіаквитків з Одеси в Тбілісі

Ціна авіаквитків з Одеси в Тбілісі в Грузію залежить від безлічі причин:

1. На безпересадочні рейси ціна квитків на літак з Одеси в Тбілісі буде вище, ніж на перельоти з пересадками.

2. На авіаперельоти регулярних авіакомпаній вартість квитків будуть вище, ніж вартість авіаквитків у бюджетних перевізників або на чартерних рейсах.

3. Ціна авіаквитків нижче на рейси в низький сезон, ніж на пік туристичного сезону.

4. У різних компаній вартість квитків на літак різниться, оскільки якість сервісу у них різний. Наприклад, в однієї авіакомпанії авіапасажирам «Економічного класу» можуть безоплатно розносити міцні напої, а в іншого авіаперевізника навіть звичайної їжі не дочекаєшся.

5. Ціна квитків навіть у однієї і тієї ж авіаційної компанії може бути обумовлена ​​класом обслуговування. Квитки на «Економ-клас» коштуватимуть дешевше, ніж на «Бізнес-клас» і «Преміум-клас».

6. Ціна квитків в національній валюті на один і той же авіарейс може змінюватися по кілька разів за добу, з огляду на нестійкість місцевої грошової одиниці по відношенню до долара і євро.

7. З ростом числа заброньованих квитків на авіарейс «Одеса - Тбілісі», квитки на авіалайнер на самі бюджетні тарифи будуть продані і в продажу будуть доступні лише тільки найдорожчі.

Як купити електронний авіаквиток на рейс з Одеси в Тбілісі і що з ним робити

1. Спочатку вам потрібно знайти квитки на повітряне судно на нашому порталі Lowcoster.com.ua.

2. Далі, коли ви написали місто відправлення, місто прибуття, дату відбуття та повернення, і чисельність пасажирів, пошуковик покаже вам такі дані:
- які перевізники виконують рейси за маршрутом «Одеса - Тбілісі»;
- чи присутній пересадка, в якому повітряному хабі і який час вона триває;
- час авіаперельоту;
- клас обслуговування;
- ліміт багажу і ручної поклажі;
- вартість авіаквитків і де їх можна купити.

3. Далі ви самі робите вибір в якому авіа-агентстві або у якій компанії ви бажаєте придбати квиток з Одеси в Тбілісі, і бронюєте його.

4. Після успішної оплати, на вашу електронну скриньку прийде електронний квиток. Його слід роздрукувати на папері і в день від'їзду пред'явити на стійці реєстрації авіапасажирів в будівлі аеропорту. Також його слід було б завантажити в свій стільниковий телефон або в інший гаджет. Навіть, якщо ви не повинні надрукувати електронний квиток і не скопіювали його в свій гаджет, дані про покупку будуть знаходитися в базі даних авіаперевізника і вам для того, щоб отримати посадковий талон в авіалайнер, знадобиться показати на стійці реєстрації лише тільки ваш паспорт.

Як зарезервувати посадочне місце в салоні літака

Вибрати посадочне місце в літаку, наприклад, біля віконця або біля проходу, можна кількома способами, за оплату і без:

1. Забронювати певне посадкове місце в салоні літака можна прямо протягом резервування квитків. У регулярних авіакомпаній ця послуга може бути безкоштовною, але у бюджетних авіакомпаній, в більшості випадків, за бронювання місця доведеться розщедритися.

2. Вибрати місце в авіалайнері можна протягом web-реєстрації, яка відкривається на сайті перевізника, зазвичай, за 1 добу до відбуття авіалайнера. Ось при web-реєстрації навіть у бюджетних авіаперевізників можна вибрати місце на борту авіалайнера безкоштовно.

3. Як і Вибрати певне посадкове місце на борту літака можна при реєстрації на рейс в будівлі аеропорту, хоча пріоритетні посадочні місця вже будуть заброньовані тими пасажирами, які зробили це в ході веб-реєстрації і при резервуванні квитків.

4. За крісла з великим простором для ніг, які найчастіше знаходяться в 1 ряду в салоні Економ-класу, і поруч з аварійними виходами, зазвичай, необхідно оплачувати додатково.

5. Квитки в «Преміум-клас» і в «Бізнес-клас» бронюються при купівлі квитків на літак і мають ціну в кілька разів дорожче, ніж квитки на повітряне судно в «Економічний клас».

Новости