Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешеві авіаквитки в Стамбул

  1. Як провести час в Стамбулі?
  2. Квитки в Стамбул з Прибалтики
  3. Квитки в Стамбул з Москви і Санкт-Петербурга
  4. Квитки в Стамбул з Києва
  5. Чи можна летіти до Стамбулу дискаунтерами?

Стамбул розташований на семи пагорбах, двох морях і двох континентах. Це самобутній мегаполіс з особливим колоритом і доброзичливими жителями. Стамбул величезний і різноманітний - кожному знайдеться щось до смаку!

Авіаквитки Вільнюс - Стамбул від 91 EUR
Авіаквитки Рига - Стамбул від 105 EUR
Авіаквитки Москва - Стамбул від 124 EUR (Наприклад, прямий рейс 06.05.15 )

Як провести час в Стамбулі?

Пункт відправлення всіх туристів - площа Султанахмет. Тут знаходиться знаменита Блакитна мечеть, мечеттю Айя-Софія, палац Топкапи, а також Цистерна Базиліка. Всі ці пам'ятки просто необхідно подивитися, інакше, вважайте, Стамбул Ви не бачили.

Хто ж не чув про знаменитих турецьких ринках? Гранд Базар - це місце де є все. Навіть якщо ви не любитель шопінгу, прогуляйтеся по базару і відчуйте справжню східну атмосферу - насолодитеся яскравими фарбами ринку і емоційністю людей, а якщо хочете - станьте частиною цього процесу. Тут можна і навіть потрібно торгуватися!

Набрид колоритний, але галасливий базар? Прогуляйтеся по набережній вздовж Босфору в найдорожчому районі Стамбула - районі Бебек з його автомобілів класу люкс і дорогими яхтами.

Помилуватися нічним Стамбулом краще на горі Буюк Чамлиджа, що розташоване на азіатській стороні. Звідси відкривається самий вражаючий вид на місто, а в нічний час - це видовище особливо зачаровує. Босфор, мерехтливі мости і спокій, яке, здається, зовсім неможливо в такому багатомільйонному місті.

Авіаквитки Вільнюс - Стамбул від 100 EUR
Авіаквитки Рига - Стамбул від 105 EUR
Авіаквитки Москва - Стамбул від 124 EUR (Наприклад, прямий рейс 06.05.15 )

Також, на азіатській стороні Стамбула варто відвідати район Бешикташ. У Ускюдарі є відмінне містечко прямо навпроти знаменитої Киз Кулеси - відмінне місце, щоб зробити панорамні фотографії і просто насолодитися романтичною атмосферою.

Після насиченої прогулянки, розслабтеся, випивши кухоль міцного турецького чаю або справжнього туречкого кави в парку Гюльхане біля площі Султанахмет! А на десерт - вафлю з фруктами і турецькими солодощами!

Звичайно, неможливо виїхати з Туреччині не познайомившись з її кулінарної культурою. Турецька кухня вважається однією з найкращих в світі. Крім всім відомих кебабів, дюрюмов і денер, радимо спробувати лахмаджун, берек, Менемен і сочевичний суп. І, звичайно, всілякі турецькі солодощі.

Квитки в Стамбул з Прибалтики

Дешеві квитки в Стамбул пропонують авіакомпанії Turkish Airlines (прямий рейс), Ukraine International Airlines (з пересадкою в Києві), Аерофлот (з пересадкою в Москві) і інші авіакомпанії. З Литви, Вільнюса дешеві авіаквитки в Стамбул пропонує авіакомпанія UIA (рейси з пересадкою в Києві).

Авіаквитки Вільнюс - Стамбул від 100 EUR
Авіаквитки Рига - Стамбул від 105 EUR

Квитки в Стамбул з Москви і Санкт-Петербурга

На сайті skydisocunter.com Ви можете купити дешеві авіаквитки в Стамбул з Москви, Санкт-Петербурга та інших міст Росії. Для цього, введіть бажаний місто вильоту в Пошуковику дешевих авіаквитків , В поле «Місто призначення» вкажіть «Стамбул» і виберіть дати польоту. Система автоматично підбере для Вас найдешевші авіаквитки на обрані Вами дати.

Авіаквитки Москва - Стамбул від 124 EUR (Наприклад, прямий рейс 06.05.15 )

Квитки в Стамбул з Києва

Авіакомпанія UIA здійснює прямі польоти з Києва в Стамбул.

Шукати авіаквитки в Стамбул з Києва >>

Чи можна летіти до Стамбулу дискаунтерами?

Авіакомпанії низьких цін, такі як Ryanair (Раенейр), Wizz Air (Віз Ейр) і easyJet (Ізіджет) прямих рейсів в Стамбул не роблять.

Як провести час в Стамбулі?
Хто ж не чув про знаменитих турецьких ринках?
Набрид колоритний, але галасливий базар?

Новости