Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ДЕШЕВІ АВІАКВИТКИ В ГРЕЦІЇ.

Судячи з цінами, які пропонуються на авіаперельоти в різні міста Греції, ця країна більше за інших зацікавлена ​​в українських туристах. До стабільно низькою ціною на прямі рейси в Афіни, тепер додалися й інші напрямки. Нагадаємо, що раніше ми вже писали про чудову ціною на прямі рейси з Києва до Афін - від 2763 грн. в обидві сторони.

в обидві сторони

Тепер авіакомпанія Aegean пропонує супер ціни на переліт в Салоніки з пересадкою в Афінах - від 3105 грн. в обидві сторони з Києва. Нагадаємо, що з Салонік можна самостійно поїхати на Халкідікі. Раніше ми ділилися з Вами досвідом подорожі по Ситонії (Регіон в Халкідікі). Трохи далі знаходиться острів один з найзеленіших островів, Тасос - прекрасне місце для відпочинку літнього відпочинку на морі.

Трохи далі знаходиться острів   один з найзеленіших островів, Тасос   - прекрасне місце для відпочинку літнього відпочинку на морі

Ну, а тепер десерт від авіакомпанії Aegean. На жовтень-листопад цього року зараз доступні авіаквитки з Києва на острів Крит з пересадкою в Афінах від 3002 грн. в обидві сторони.

в обидві сторони

Хочете індивідуальну пропозицію з маршрутом і варіантами проживання на літній період? Не знаєте, як самостійно спланувати свою літню відпустку? Пишіть сюди . Із задоволенням вам допоможемо.

Хочете індивідуальну пропозицію з маршрутом і варіантами проживання на літній період?
Не знаєте, як самостійно спланувати свою літню відпустку?

Новости