Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де купувати авіаквитки онлайн, пошук авіаквитків без комісії

  1. зміст посту Знайти дешевий авіаквиток і встигнути його купити за низькою ціною - це справжній спорт,...
  2. Чому купувати авіаквитки в інтернеті вигідніше (онлайн, без комісії і зборів)
  3. Авіаквиток можна купити по-старому в касі
  4. Авіаквиток можна купити в інтернеті
  5. Де купувати квитки на літак ще дешевше?

зміст посту

Знайти дешевий авіаквиток і встигнути його купити за низькою ціною - це справжній спорт, як і в будь-якому спорті, вам будуть потрібні знання і навички. Про можливість купити квиток на літак на 30% дешевше від його звичайної ціни, я раніше розповідав на своєму прикладі, про мій досвід читайте тут ( успішний пошук квитків з Росії в Індію ) Або тут ( успішний пошук квитків з Росії в Чорногорію ).

Про хитрощі пошуку авіаквитків в блозі є докладна стаття (обов'язково прочитайте її), а в кінці цього поста я коротко розкажу про найпоширеніші способи економії на авіаперельотах. У більшості випадків мені допомагає ось цей зручний пошуковик авіаквитків.

Переваги пошукача авіаквитків авіасейлс

Про переваги пошукача авіасалес можна прочитати за посиланням, основним інструментом цього пошуковика є форма пошуку. Ви вже неодноразово бачили цю форму пошуку на туристичних сайтах, або на офіційному сайті авіасалес. Форма пошуку дуже проста, зручна і ефективна. Користуйтеся на здоров'я.

Інші переваги пошукача авіаквитків авіасейлс:

  • простий і дуже зручний інтерфейс;
  • пошук авіаквитків відбувається дуже швидко;
  • є email підписка на зміну ціни авіаквитка;
  • календар низьких цін - це найкорисніша річ, ви можете бачити скільки коштуватимуть квитки на найближчі дати або на місяць вперед;
  • карта найкращих цін (Актуально, для тих хто ловить дешевий авіаквиток в обидва напрямки);
  • часто бувають спецпропозиції від авіакомпаній;
  • «Розумне» розпізнавання введеного міста (набирайте як завгодно, aviasales.ru вас зрозуміє);
  • архів цін в обраний місто по місяцях, можна дізнатися, в який період квитки коштують дешевше;
  • є зручні мобільні додатки (скачати для iPhone / iPad , для Android ).

Чому купувати авіаквитки в інтернеті вигідніше (онлайн, без комісії і зборів)

Були часи, коли квитки на літак потрібно було купувати стоячи в чергах і молячись богам-білетерки про їх сходження, на щастя, часи богів-білетерів, богів-перекупників і інших прокладок між самостійними мандрівниками і авіаквитками пройшли. Сьогодні, кожен може вибрати, йти йому в касу з продажу авіаквитків або самостійно купувати авіаквитки через інтернет.

Авіаквиток можна купити по-старому в касі

Якщо ви вибираєте квиткову касу з касиркою (в цьому немає нічого поганого), то з вас обов'язково візьмуть комісію (на обслуговування тієї самої касирки до якої ви звикли), іноді може бути невелика черга, ну і доведеться вийти на вулицю і дійти до квиткової каси . І ще, найважливіше, куплений паперовий авіаквиток можна банально втратити, а електронний квиток втратити неможливо.

Авіаквиток можна купити в інтернеті

Якщо ви хочете купити авіаквитки онлайн, то вищеописаних складнощів у вас не буде. Як правило, при покупці авіаквитків через інтернет (онлайн), комісія відсутня, але слід уважно стежити за додатковими опціями, які вам намагаються продати (СМС оповіщення при зміні рейсу, додаткові страховки і т.д.). Не всі опції пропоновані вам шкідливі, деякі з них дійсно допомагають, на відміну від оффлайн кас з продажу авіаквитків, в якій комісію беруть просто так і нічого не дають натомість, онлайн продавці квитків дають вам право вибору.

Тепер поговоримо про плюси авіаквитків куплених через інтернет (онлайн):

  • купити авіаквиток можна не встаючи з дивана;
  • електронний авіаквиток неможливо втратити;
  • ви можете заздалегідь забронювати місце в салоні літака;
  • можна вибрати їжу на борту літака, від стандартної до самої екзотичної (зазвичай під час польоту є вибір між м'ясом, рибою і все);
  • зареєструватися на рейс можна з того ж дивана, з якого ви купували авіаквиток (стояти в аеропорту у величезній черзі на реєстрацію немає необхідності).

Де купувати квитки на літак ще дешевше?

Де купувати квитки на літак ще дешевше

Я перепробував багато місць де теоретично можна купити квиток на літак дешево, частина з з них потрапили в пост про способи покупки дешевих авіаквитків . Ідеальних сервісів з пошуку авіаквитків мало, наприклад на Турдоме іноді проскакують дуже дешеві перельоти (в Бангкок за ціною 200 - 300 $), але поки ведеш переписку про їхню покупку все вже розкуповують (ти сидиш і сумуєш), є кілька сервісів які заточені на певні напрямки і т. д.

Останнім часом шукаю авіаквитки в основному на авіасалес, сервіс дуже швидко знаходить всілякі варіанти, як найдешевші, так і найдорожчі. Використовуючи пошукову систему авіаквитків авіасалес ви не платите ніяких додаткових зборів і комісій (що важливо), самому авіасалес ви взагалі нічого не платите, він лише показує авіа квитки вартість розклад наявність місць та пересадки.

Ви самі вибираєте вподобаний варіант і оформляєте квиток на сайті авіакомпанії або агентства (це залежить від того де авіасалес знайшов квиток), саме на сайті авіакомпанії або агентства. Звичайно, ви і самі можете опинитися на сайті того ж Аерофлоту або Емірейтс, але скільки піде у вас часу на пошуки відповідного квитка, за ціною та іншим параметрам?

Безпосередньо на сайті авіасалес ви можете лише шукати авіаквитки, порівнювати ціни і інші параметри перельоту, а оформляти і оплачувати авіаквиток можна тільки на сайті авіакомпанії або агентства.

Чи є ризик нарватися на несумлінне агентство? Сьогодні, авіасалес - це бренд, бренд якому довіряють, і в інтересах якого і далі підтримувати довіру користувачів. Так що всі партнери авіасалес (їх зараз в загальній сумі понад 700 авіакомпаній і агентств з продажу авіаквитків) перевірені часом, і при найменшій підозрі на недобросовісність слідують жорсткі санкції, аж до повного виключення провинилася компанії в пошуку авіасалес.

Як ви вже зрозуміли, квитки на літак авіасалес не продає, він всього лише пошуковик, так що ніяких комісій немає, послуга безкоштовна, але якщо зрозуміти як працює авіасалес то можна добре заощадити, ось стаття про те як можна заощадити до 30% від вартості авіаквитка .

Хлопці з авіасалес, сидячи в своєму сонячному офісі на сонячному острові Пхукет постійно придумують нові сервіси дозволяють зробити пошук авіаквитків ще простіше. Самою зручно фішкою (для мене) від авіасалес є «Календар низьких цін», ви можете бачити скільки коштуватимуть квитки на найближчі дати, на місяць вперед і т. Д .. Рекомендую спробувати цю можливість прямо зараз.

Є декілька хитрощів як купити квитки на літак дешево

  • Ціна авіаквитків може бути нижче, якщо купувати їх заздалегідь. Часто, найдешевші авіаквитки розкуповують одразу після відкриття продажів на рейс, так що намагайтеся купувати авіаквитки за кілька місяців до поїздки.
  • Дата вильоту. Ціна авіаквитків може змінюватися досить значно, в залежності від дня тижня, від часу доби вильоту і звичайно ж від сезонності. Є ще поняття «Пік сезону», коли ціна перельоту може значно зрости, простий приклад, новорічні свята. Пошуковик авіасалес вміє враховувати всі ці чинники, спробуйте використовувати їх «Календар низьких цін».
  • Слідкуйте за акціями авіакомпаній. Квитки на літак дешево або по акції або практично задарма, зовсім свіжа історія з авіакомпанією «Перемога», яка продавала квитки по 100 рублів. Авіакомпанію «Перемога» теж можна знайти на авіасалес.
  • Квитки на літак туди і назад. Іноді квитки на літак туди і назад коштують стільки ж або трохи більше ніж квиток в один кінець, не втрачайте свою вигоду в покупці таких авіаквитків.
  • Літайте за милі. Існують різні «кобрендингові програми», суть їх проста і полягає в двох словах «Витрачайте більше». Наприклад, деякі банки випускають пластикові картки, розплачуючись якими власник автоматично збирає милі, витратити їх можна на покупку авіаквитка.
  • Транзитний рейс. Є ряд напрямків, летіти за якими вигідніше з пересадкою. Купуючи квиток з пересадкою бажано уточнити яка тривалість самої пересадки, не бажано якщо стикувальний рейс відлітав раніше ніж за годину після прильоту вашого, ви можете не встигнути. Також бажано щоб аеропорт транзиту був в безвізової для вас країні, адже якщо стиковка довга, то у вас виникає унікальна можливість подивитися місто.
  • Не бійтеся стоповера. Стоповер - це такий собі різновид транзитного рейсу, з тією лише різницею що час перебування в транзитному аеропорту може бути до 3-х діб, а за три доби ви можете дуже добре вивчити всі особливість міста в якому у вас стоповер.
  • Комбінуйте авіапереліт. Іноді летіти прямим міжнародним рейсом досить дорого, але є можливість розбити авіапереліт на два нерівнозначних відрізка і при цьому добре заощадити на вартості квитків. Простий приклад, ви бажаєте потрапити з Москви на Пхукет, прямі рейси досить дорогі, але є можливість купити квиток на літак до Бангкока (міжнародні авіалінії), а звідти купити квиток на літак місцевого лоукостера до Пхукета (місцеві авіалінії). Не бійтеся лоукостерів, їх просто потрібно вміти правильно готувати. :)
  • Чартерні перельоти. Чартери - це спеціальні рейси, які літають в певні дні, як правило вони бронюються великими туроператорами для своїх пакетних турів. Часто буває що не вдалося розпродати всі тури під даний переліт, звичайно збиток у туроператора буде невеликою, але краще маленький плюс, ніж мінус і тоді на туристичний ринок виставляється «палаючий» тур. Якщо і по «палаючої» ціною путівку ніхто не купує, то місце на борту літака продають по цілком бюджетним цінами. Наприклад, на сайті tourdom.ru квиток в Бангкок можна побачити за ціною 200 - 300 $. Є й інші сайти де можна купити квитки на літак дешево: aviacharters.ru, chartex.ru
Де купувати квитки на літак ще дешевше?
Звичайно, ви і самі можете опинитися на сайті того ж Аерофлоту або Емірейтс, але скільки піде у вас часу на пошуки відповідного квитка, за ціною та іншим параметрам?
Чи є ризик нарватися на несумлінне агентство?

Новости