Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Buta Airways відкрила продаж квитків в Росію за 29 євро

  1. Buta Airways відкрила продаж квитків Москва - Баку
  2. Buta Airways відкрила продаж квитків Казань - Баку
  3. Buta Airways відкрила продаж квитків Мінеральні Води - Баку

Buta Airways відкрила продаж квитків в Росію. Авіакомпанія запланувала з 1 вересня рейси на Embraer 190 з Баку в Казань, Мінеральні Води і Москву.

Якщо ви не в курсі, то у AZAL недавно з'явилася низкобюджетная дочка, авіакомпанія Buta Airways, яка буде виконувати перельоти з Баку на Embraer 190. Сьогодні, 11 липня, в продаж надійшли квитки на рейси Buta Airways з 1 сенября, в тому числі - в міста Росії. Куди буде літати новий перевізник?

Buta Airways відкрила продаж квитків Москва - Баку

Buta Airways з 1 вересня по 28 жовтня 2017 року хоче виконувати три рейси на тиждень в Москву. Виліт з Баку по п'ятницях і суботах о 15:00, приліт в московський аеропорт "Внуково" о 17:10, по неділях виліт з Баку о 9:30, приліт у "Внуково" о 11:40. Зворотний виліт по п'ятницях і суботах о 18:10, приліт в Баку о 22:00, по неділях о 12:40, приліт о 16:30.

На рейсах заявлений Embraer 190. Клас обслуговування - економ.

Мінімальна вартість квитка з Москви в Баку без можливості безкоштовного провозу багажу - 29 євро .

Ці рейси стануть додатковим до тих, що сама AZAL вже виполянет в аеропорти "Внуково" і "Домодєдово".

Зазначу, що у Buta Airways є свої особливості провезення багажу і ручної поклажі, про яких є інформація трохи далі в цьому тексті.

Buta Airways відкрила продаж квитків Казань - Баку

Buta Airways з 1 вересня по 28 жовтня 2017 року хоче виконувати чотири рейси на тиждень в Казань. Виліт з Баку по вівторках, середах, п'ятницях і неділях о 18:00, приліт в Казань о 19:40, зворотний виліт о 21:10, приліт в Баку в 0:40 наступного дня.

На рейсах заявлений Embraer 190. Клас обслуговування - економ.

Мінімальна вартість квитка з Казані в Баку без можливості безкоштовного провозу багажу - 29 євро .

Зазначу, що у Buta Airways є свої особливості провезення багажу і ручної поклажі, про яких є інформація трохи далі в цьому тексті.

Buta Airways відкрила продаж квитків Мінеральні Води - Баку

Buta Airways з 1 вересня по 28 жовтня 2017 року хоче виконувати три рейси на тиждень в Мінеральні Води. Виліт з Баку по вівторках і неділях о 17:30, приліт в Мінеральні Води о 18:10, по четвергах виліт на 35 хвилин раніше, о 16:55, приліт о 17:35. Зворотний виліт по вівторках о 19:10, четвергах о 18:35, щонеділі о 19:40, приліт в Баку о 21:35, 21:00 і 22.05.

На рейсах заявлений Embraer 190. Клас обслуговування - економ.

Мінімальна вартість квитка з Мінеральних Вод в Баку без можливості безкоштовного провозу багажу - 29 євро .

Зазначу, що у Buta Airways є свої особливості провезення багажу і ручної поклажі, про яких є інформація трохи далі в цьому тексті.

У Buta Airways провезення ручної поклажі платний, в тому числі - на найдешевших тарифах. Але є список предметів, який кожен пасажир може взяти з собою на борт літака безкоштовно. Ось що в нього входить:

  • дамська сумочка (з сумою трьох вимірів до 75 см)
  • чоловічий портфель (з сумою трьох вимірів до 75 см)
  • портативний комп'ютер (ноутбук)
  • букет квітів
  • тростину
  • зонт
  • папка для паперів
  • верхній одяг
  • мобільний телефон
  • фотоапарат
  • відеокамера
  • костюм в портплед
  • люлька (при перевезенні немовляти)
  • милиці, за умови якщо вони будуть розміщені в салоні літака, біля ніг пасажира
  • необхідні під час перельоту предмети і їжа для дитини до двох років

Будьте уважні, здається, що Buta Airways копіює в правилах іншу авіакомпанію, "Перемога", особливо в тому, що стосується обмеження розмірів ручної поклажі та її типів (знову заборонений безкоштовний провіз рюкзаків ). Майте на увазі, що провезення ручної поклажі коштує 25 євро. Стільки ж коштує здати одне місце багажу вагою до 23 кілограм (20 євро при оплаті заздалегідь), а в тарифах стандарт можна здати безкоштовно 10 кілограм в багаж.

Вибір місць - 25 євро за місця в першому ряду і у аварійного виходу, 15 євро за другий ряд економа, інші місця по 3 євро.

Що ще? Квитки по промо тарифу неповоротні і їх не можна обміняти (тільки в разі скасування рейсу авіакомпанією). За стандартним тарифом можна обміняти і повернути до вильоту рейсу з утриманням 50% від початкової вартості квитка.

Реєстрація в аеропорту обійдеться в 3 євро, реєстрація на рейс онлайн і в кіосках саморегистрации (в Баку) - безкоштовно.

Цікаво, що Buta Airways пропонує пасажирам безкоштовне харчування у вигляді сендвічів, але можна замовити гаряче харчування онлайн (близько десятка опцій), вартість від 7,9 євро (крім кошерного за 20,1 євро). Опції доступні при покупці квитків на сайті авіакомпанії , Враховуйте, що у агентів квитки доступні як на рейси материнської авіакомпанії - AZAL.

За кожен політ, здійснений авіакомпанією Buta Airways учасники бонусної програми AZAL Miles зможуть накопичувати бали, в тому числі і статусні.

До речі, якщо вже долісталі до підвалу - не забувайте перевіряти актуальні ціни та порівнювати їх з допомогою метапоісковіков aviasales і skyscanner . А якщо шукаєте готелі, то не забувайте порівнювати ціни і шукати дійсно вигідні пропозиції на roomguru і hotellook . І ось ще що - у нас є бот в Telegram - @AviabloggerBot, додавайте, щоб нічого не пропустити.

Куди буде літати новий перевізник?
Що ще?

Новости