Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобус в Угорщину. Avtovokzal.ua

  1. Як дістатися до Угорщини на автобусі
  2. Як купувати квитки на автобуси в Угорщину
  3. Бронювання квитка в Угорщину - онлайн
  4. Вартість поїздки на міжнародному автобусі в Угорщину
  5. Ціна квитка на автобусні рейси до Угорщини:
  6. Види пасажирського транспорту в Угорщину
  7. Авіаквитки в Угорщину
  8. Чим знаменита Угорщина

Міжнародні автобусні рейси в Угорщину з України дуже популярні

Міжнародні автобусні рейси в Угорщину з України дуже популярні. Угорщина є добре розвиненою європейською державою, тісно пов'язаним з Україною історично і економічно, вона має вплив на розвиток нашої країни в політичному і культурному аспектах. Наші співвітчизники прагнуть відвідати Угорщину з метою туризму, у справах бізнесу, вирушаючи в робочі відрядження, в загальноосвітніх цілях, в гості до родичів і друзів, або як транзитний пункт на шляху в інші Європейські країни.

Як дістатися до Угорщини на автобусі

Найдешевшим видом транспорту в Угорщину є міжнародні автобуси. Хоча поїздка на автобусі по часу займає значно більше часу, ніж авіа-переліт, але за ціною - набагато економічніше. Автотранспортне сполучення між нашими країнами дуже добре розвинене, регулярні автобусні рейси до Угорщини відправляються з Києва, Львова, Одеси і багатьох інших українських міст (Житомира, Рівного, Ужгорода). Вони слідують за маршрутом Київ - Житомир - Рівне - Львів - Ужгород - Будапешт.

Як правило, тривалість поїздки не бентежить наших співвітчизників. Відстань, наприклад, між Києвом і Будапештом становить близько тисяча сто тридцять чотири км. Автобус виїжджає з Києва о 8:00 і прибуває в Будапешт о 3:00, тривалість поїздки становить приблизно 20 годин. При цьому, подорожуючи автобусом в напрямку, Будапешта у Вас є чудова можливість з вікна автобуса помилуватися на мальовничі пейзажі Угорщини.

Як купувати квитки на автобуси в Угорщину

Існує кілька варіантів покупки квитків на автобус до Угорщини. Традиційно - в касі автовокзалу, але в цьому випадку Ви не застраховані від втрати часу на виснажливі черги, при цьому, не маючи гарантії, що на обраний рейс будуть вільні місця. Найпростіший спосіб - купити квиток на сайті онлайн, скориставшись нашим інформаційним ресурсом, для цього Вам потрібно мати доступ в інтернет і кредитну карту. Крім того, відвідавши наш сайт, Ви можете дізнатися всю довідкову інформацію про всіх існуючих рейсах в Угорщину. На нашій Інтернет сторінці ви отримаєте дані про маршрут руху українськими містами і містах Угорщини, регулярності відправлення автобусів в Угорщину з України. Якщо у Вас немає доступу в Інтернет, можете зателефонувати в контакт центр або звернеться в службу підтримки клієнтів в робочий час з 9 до 18:00 - щодня крім вихідних.

Бронювання квитка в Угорщину - онлайн

Можливості нашої системи дозволяють зробити попередній замовлення квитків на автобус в Угорщину на Ваше рейс. Ця послуга популярна і затребувана в тому випадку, якщо у Вас немає кредитної картки, якщо Ви не впевнені, чи підходить Вам цей рейс, якщо замовлення робите для іншої людини. Суть цієї операції в тому, що забронювавши місце в міжнародному автобусі до Угорщини, у Вас є дві доби на те, щоб здійснити оплату. Для цього на сайті Вам потрібно заповнити спеціальну форму - «лист бронювання», внісши всі необхідні дані для поїздки, включаючи адресу електронної пошти. Саме на цю адресу прийде лист, в якому буде вказано номер Вашого «листа бронювання». За цим номером і проводиться оплата в офісі, терміналі самообслуговування, касі офіційного представника або найближчому відділенні Банку. Якщо Ви не зможете здійснити оплату або передумаєте, замовлення автоматично знімається після закінчення двох діб, при цьому ніяких штрафних санкцій, комісій або виплат з Вас не зажадають. У деяких індивідуальних випадках можливе продовження бронювання, але ця послуга не доступна, якщо до відправлення рейсу в Угорщину залишилося менше доби. Замовити на сайті квиток на автобус в Європу можливо цілодобово, цей процес відбувається в онлайн в автоматичному режимі.

Вартість поїздки на міжнародному автобусі в Угорщину

Подорожувати автобусом по Європі - завжди захоплююче і пізнавально, але ще і дуже дешево. Ціна квитка на автобус з України в Угорщину дозволяє значно заощадити, при цьому якщо купити квиток заздалегідь онлайн з Інтернет, то і так дешеві квитки на автобуси будуть коштувати ще менше, якщо Ви скористаєтеся гнучкою системою знижок, що надаються перевізниками.

Ціна квитка на автобусні рейси до Угорщини:

  • автобуси Київ - Будапешт , Ціна квитка - від 1250 грн.
  • автобуси Житомир - Будапешт , Дніпро-Будапешт , Запоріжжя - Будапешт ціна квитка - від 1200 грн.
  • автобуси Рівне - Будапешт , Ціна квитка - від 1100 грн.
  • Автобуси Львів - Будапешт , Ціна квитка - від 900 грн.
  • автобуси Ужгород - Будапешт , Ціна квитка - від 900 грн.
  • автобуси Луцьк - Будапешт і Черкаси - Будапешт ціна квитка - від 1100 грн.
  • автобуси Тернопіль - Будапешт , Мукачево-Будапешт ціна квитка - від 950 грн.
  • автобуси Чернівці-Будапешт , Одеса - Будапешт , Миколаїв - Будапешт , Маріуполь - Будапешт , Херсон-Будапешт , Ціна квитка - від 950 грн.
  • автобуси Хмельницький - Будапешт , Стрий-Будапешт , Кривий Ріг - Будапешт , Кременчук-Будапешт , Ціна квитка - від 950 грн.

Види пасажирського транспорту в Угорщину

Розвинена інфраструктура пасажирських перевезень з України дозволяє дістатися до Угорщини не тільки на автобусі, але і на поїзді або літаку. Кожен вид транспорту має свої переваги і недоліки, відповідно до яких пасажир вибирає яким способом йому дістатися до Угорщини.

Автобусні пасажирські перевезення в Угорщину здійснюються щотижня з багатьох великих міст України відповідно до європейських стандартів на комфортабельних лайнерах далекого прямування, які здійснюють технічні зупинки кожні 4-5 годин навіть на території транзитних країн (Польща, Словаччина). Вони мають м'яку підвіску, плавний хід, обладнані комфортними кріслами з відкидними спинками, біля кожного сидіння - аудіовихід для навушників і розетка для зарядки плеєрів, ноутбуків або телефонів, в салоні є телевізор, туалет з умивальником, чайник, у водія - телефон із супутниковим зв'язком . Одним словом, якщо подбати про поїздку до Угорщини заздалегідь і забезпечити себе інформаційно-розважальними матеріалами, то час пролетить непомітно. До речі, важливим є той факт, що з вікна комфортабельного міжнародного автобуса можна побачити пейзажі транзитних країн і мати про них пряме уявлення.

Регулярні авіаперельоти в Угорщину дозволяють істотно скоротити час поїздки, вони здійснюються з Києва - з міжнародного аеропорту «Бориспіль». Купити квитки на прямий переліт в Угорщину можете на нашому сайті. З аеропорту "Київ - Жуляни", літають бюджетні авіарейси в Польщу , Словаччину, Румунію, Чехію , Звідки в Угорщину можна добратися потягом або автобусом.

Поїздка на поїзді в Угорщину займає багато часу, тому що для європейських залізниць на кордоні доводиться міняти колеса, а за ціною - не набагато дешевше, ніж квиток на літак.

Авіаквитки в Угорщину

Більшість міжнародних рейсів літаків здійснюється з великих аеропортів України, при цьому за основними напрямками - щодня.

купити авіаквитки в Угорщину онлайн, дізнатися опис умов бронювання, покупки квитків, регулярності руху пасажирського транспорту в Угорщину з України, можна на сайті або просто зателефонувати за телефоном інформаційної служби підтримки пасажирів.

Якщо головним фактором у виборі транспорту, щоб дістатися до Угорщини, є час, а не ціна квитка, то в такому випадку кращим буде переліт на літаку. Авіарейси до Угорщини здійснюються регулярно з великих міст України (Києва, Одеси, Запоріжжя, Львова та ін.). У більшості випадків авіарейси Україна-Угорщина щоденні, тому у Вас не виникне труднощів, щоб придбати квиток на літак.

На сайті Ви можете купити квиток до Угорщини на цікавий для рейс (авіа або автобусний), дізнатися регулярність руху а також наявність вільних місць. Також Ви можете зателефонувати за телефоном інформаційної служби підтримки пасажирів, якщо у Вас виникли будь-які складності.

Чим знаменита Угорщина

Угорщина - держава в Східно-Центральній Європі, межує з Австрією, Словаччиною, Румунією, Україною, Сербією, Хорватією і Словенією. Краса і гостинність приваблюють до Угорщини безліч мандрівників - вона займає 5-е місце в світі за кількістю туристів. Ця країна об'єднує в собі як європейські риси, так і національні особливості, поєднуючи в собі історичне минуле і сьогодення.

відпочинок:

Угорщина - країна з багатою тисячолітньою історією, з чудовими озерними заповідниками і з найдавнішими пам'ятками. Також Угорщина знаменита своїми термальними джерелами з мінеральними водами - в самому Будапешті знаходяться 123 гарячих джерела з мінеральною водою, 400 джерел з гіркими лікувальними водами. Хоча в Угорщині немає високих гір, тут велика кількість місць для гірськолижних курортів. Все це, а також дешевизна подорожі, робить Угорщину вельми привабливим місцем для відпочинку і оздоровлення.

Пам'ятки Угорщини:

Найпопулярнішим місцем серед туристів є столиця Угорщини - Будапешт. Відвідавши це старовинне місто, Ви зможете ознайомитися з багатьма історичними пам'ятками та пам'ятниками архітектури. Серед них найбільш відомими є церква Матяша, зведена в 8 столітті і яка стала місцем поховання багатьох угорських королів, будівля угорського Парламенту, Будайська фортеця, Рибальського бастіон, з якого відкривається чудовий вид на місто. Також дуже цікавою пам'яткою Угорщини є курортна область озера Балатон, яке є найбільшим озером Центральної Європи.

Також дуже цікавою пам'яткою Угорщини є курортна область озера Балатон, яке є найбільшим озером Центральної Європи

Культурне життя

У країні відкрито 1 260 галерей, музеїв і виставок, 225 з яких знаходяться в Будапешті. Популярні фестивалі вина, пива, виступу циганських ансамблів, вечори оперети, вуличні бали і ін. Найвідоміші культурні заходи в Угорщині - Весняний Фестиваль Культури в Будапешті, Фестиваль Кіно, Тижневий Фестиваль Сопрос, Фестиваль Народного Мистецтва та Дні Джазу - угорський фестиваль джазу, що проходить у вересні в Дебрецені.

Новости