Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Aviasales - кращий пошуковик авіаквитків в рунеті

Сьогодні я розповім детальніше про свою улюблену системі пошуку авіаквитків Aviasales . Ресурс цей відносно молодий і з'явився в Інтернеті в 2007 році як особистий блог мандрівника Костянтина Калинова. Два роки по тому на сайт був встановлений спеціальний пошуковий алгоритм і користувачі почали шукати і викуповувати авіаквитки. Постійна модернізація Aviasales вивели його на лідируючі позиції в російськомовному Інтернеті: послугами пошуку користуються понад 200 тисяч осіб щодня. Крім авіаквитків, на сайті можна забронювати готель, застрахуватися і взяти автомобіль в оренду.

Покупку авіаквитків оффлайн способом, наприклад, через авіакаси або турагенства, я навіть не розглядаю - цей метод давно застарів і зжив себе. До того ж там жахливий відсоток комісії. Навіщо переплачувати, витрачати свій дорогоцінний час на поїздку в авіакаси або до турагенту? Адже куди зручніше не виходячи з дому промоніторити ціни і купити вигідний авіаквиток.

ЧОМУ САМЕ AVIASALES КРАЩИЙ пошуковик АВІАКВИТКІВ

1. Це не агенство з продажу авіаквитків, типу Onetwotrip, Trip, Anywayanyday. Авіасейлс нічого не продає, а лише іщёт і порівнює ціни на перелёни по всім відомим напрямками і авіакомпаніям. Ні змила шукати у Onetwotrip і інших - всі вони є в системі пошуку Aviasales, можна порівняти ціни різних агенств і вибрати мінімальну.

2. Дуже простий і зручний інтерфейс.

Дуже простий і зручний інтерфейс

3. Постійний розвиток і модернізація ресурсу, поява нових цікавих фішок типу карти низьких цін.

4. Авіасейлс НЕ берет з вас грошей за свої послуги, він отримує комісію з агенств і авіакомпаній за допомогу в продажу квитків.

5. Система не дає збоїв, так як всі її партнери перевірені і надійні в роботі.

6. Я сам користуюся тільки Aviasales - на мій погляд, це найкращий пошуковик авіаквитків! Він шукає авіаквитки у 728 авіакомпаній і у 45 агентств. Тут можна купити квитки лоукост Air Asia, Tiger Airways, EasyJet і багатьох інших ...

Я вже розповідав про загальні принципи пошуку дешевих авіаквитків , Тепер же покажу в подробицях

ЯК ШУКАТИ КВИТКИ НА AVIASALES

Щоб далеко не ходити, заповнюємо форму пошуку квитків на кожній сторінці мого блогу. Наприклад, вам потрібен один квиток в одну сторону на 1 березня з Бангкока в Куала-Лумпур. Заповнюємо відповідні графи, вибираємо бажані дати поїздки. Ставимо галочку в графі ± 3 дні, вводимо кількість пасажирів і натискаємо знайти.

Ставимо галочку в графі ± 3 дні, вводимо кількість пасажирів і натискаємо знайти

У новому вікні відкриється форма пошуку, в якій через кілька секунд ви побачите таблицю з результатами. Можна регулювати кількість і тривалість пересадок, час вильоту і дивитися, як змінюється ціна. За замовчуванням, зверху відображається найдешевший варіант.

За замовчуванням, зверху відображається найдешевший варіант

Вибираємо зручний для вас рейс і натискаємо «Купити». Вас перекидає на сайт авіакомпанії або агентства, що продає квитки на цей рейс.

Вас перекидає на сайт авіакомпанії або агентства, що продає квитки на цей рейс

Далі слід стандартна процедура покупки авіаквитка: заповнення даних, оплата та отримання електронного квитка.

Не так давно Aviasales впровадив круту фішку - карту польотів.

За цією карткою наочно видно найвигідніші пропозиції авіаперельотів. Місто вильоту можна змінити на будь-який. Дуже зручно!

Якщо ви хочете продовжити моє подорож, допомогти розвивати і наповнювати новими статтями блог мандрівного натураліста , То шукайте авіаквитки через форму пошуку Aviasales на моєму сайті.

Справа в тому, що при купівлі авіаквитка онлайн стягується певна комісія (вона вже включена в ціну і становить зазвичай 2-2,5% від вартості квитка), яка йде в залік сайту з якого був здійснений пошук рейсу. Цій комісії не уникнути і при покупці квитка на офіційних сайтах компаній і при покупці на сайтах агенств. Я, як партнер Авіасейлс отримую близько 50% з цієї комісії. Тому, купуючи квиток у мене на сайті, ви підтримуєте мене матеріально. І ваші гроші будуть вкладені в продовження подорожі і розвиток блогу. Ви в будь-якому випадку будете платити цю комісію, чому б не спрямувати частину коштів з неї на розвиток блогу?

Для власників блогів Aviasales створив дуже зручну партнерську програму. Можна встановити форму пошуку авіаквитків і готелів у себе на сайті і почати заробляти гроші. Якщо у вас є сайт або блог, то реєструйтеся в партнерській програмі - і в путь! При реєстрації по цій реферального посиланням 5% з ваших продажів будуть зараховуватися мені. Якщо ви зареєструєтесь безпосередньо з Авіасейлс, то той же відсоток буде утримувати з вашого доходу Aviasakes. Або той партёр, за посиланням якого ви зареєструвалися в партнерській програмі. Тому, якщо у вас є будь-якої інтернет-ресурс, пов'язаний з подорожами, ви хочете на ньому заробляти, та yoще і трохи мені допомогти - ось моя посилання для реєстрації в партнерській програмі Aviasales.

Про мою роботу з партнерською програмою Aviasales я ще розповім в наступних статтях, а поки хай вам щось гарне польотів, успішних подорожей і незабутніх вражень!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ПОДІЛИТИСЯ В СОЦМЕРЕЖАХ

Навіщо переплачувати, витрачати свій дорогоцінний час на поїздку в авіакаси або до турагенту?
Ви в будь-якому випадку будете платити цю комісію, чому б не спрямувати частину коштів з неї на розвиток блогу?

Новости