Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в В'єтнам

  1. Найголовніше про В'єтнамі

Якщо Вас цікавить маршрут по одному з нижче перелічених напрямів - будь ласка звертайтеся в наш

відділ бронювання авіаквитків

і ми

  • - вкажемо найближчих аеропорт
  • - проконсультуємо Вас про ціну перельоту
  • - допоможемо підібрати зручний маршрут і стикування
  • - зробимо онлайн бронювання авіаквитка за найнижчою ціною
  • - запропонуємо авіаквитки з вильотом з Дніпропетровська, Запоріжжя, Києва, Львова, Одеси, Харкова, а також з ДГРУ міст України, Росії та інших зарубіжних країн.

Замовлення і бронювання авіаквитків:

CDMA (057) 759-40-90

MTC (099) 028-55-63

Kyivstar (097) 29-39-159

Life (093) 765-75-76

PEOPLEnet: 786-66-97, (092) 786-66-97

_____________________________________________________________

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

  1. Заброньовані авіаквитки онлайн можна викупити тільки в нашій компанії.
  2. Не робіть бронювання тих же самих авіаквитків в різних агентствах. Авіакомпанія, виявивши однакові замовлення видалить їх все без попередження. Якщо Ви знайшли у нас більш вигідну пропозицію - анулюйте старі бронювання і передзвоніть нам.
  3. Якщо Ви забронювали авіаквиток, але збираєтеся викупити його пізніше (наприклад після отримання візи) пам'ятайте - авіакомпанія має право зняти Ваші місця раніше встановленого терміну, якщо на рейсі залишиться мало вільних місць. Періодично дзвоніть нам і цікавтеся станом Вашого бронювання.
  4. Перед поїздкою в іншу країну обов'язково ознайомтесь з усіма візовими формальностями в посольствах і / або консульствах тих країн, через які проходить маршрут перельоту. Наш оператор не може і не повинен знати всіх діючих візових правил.

Наші досвідчені менеджери знайдуть найбільш вигідні для Вас ціни на авіаквитки для перельоту в Австралію. Ми співпрацюємо з багатьма міжнародними авіакомпаніями, використовуємо декілька систем резервації - все це дозволяє нам запропонувати авіаквитки за найнижчими цінами.

Рекомендації щодо купівлі авіаквитків в В'єтнам за найнижчими цінами

  • Якщо дата Вашого вильоту може бути зрушена на пару днів, тоді підбираючи авіапереліт бажано попередити нашого менеджера, щоб ми могли подивитися тарифи на сусідні дати. Можливо, ціна буде нижчою.
  • Як правило, авіаквиток в обидві сторони буде значно дешевше, ніж туди і назад при роздільній купівлі.
  • Найдешевші квитки в В'єтнам бувають під час акцій, розпродажів та знижок.
  • Авіакомпанії пропонують знижки на переліт для дітей, студентів, молоді та пенсіонерів. При бронюванні повідомте нам вік подорожуючих.
  • Є так зване "правило вихідного дня" - в ніч з суботи на неділю треба бути в пункті прильоту. Ціна на такі авіаквитки значно дешевше.
  • Прямі рейси в В'єтнам частіше мають вище вартість авіаквитка, ніж з пересадками.
  • Вказані вище ціни авіаквитків можуть відрізнятися від поточної ціни і залежать від дати вильоту, акцій і розпродажів авіакомпаній. Перельоти вище включають варіанти як з пересадками, так і прямі рейси.
  • В наявності авіаквитки з вильотом з Дніпропетровська, Запоріжжя, Києва, Львова, Одеси, Харкова, а також з ДГРУ міст України, Росії та інших зарубіжних країн.

Найголовніше про В'єтнамі

Назва: В'єтнам

Столиця: Ханой

Столиця: Ханой

Мова: в'єтнамський.

Населення: близько 91 млн. Чоловік.

Час: випереджає київське на 5 годин

Гроші: грошова одиниця - в'єтнамський донг (VND). Орієнтовний курс: 1 $ = 20800 (VND); 1EUR = 29500 (VND). Офіційно обмін валюти можна проводити тільки в банках або в аеропортах, також в пунктах при готелях, інша форма обміну валюти вважається незаконною.

Телефонний код: +58

Час у польоті: від 12 - 20 годин, політ можливий через Москву, Стамбул.

Віза: не потрібна.

Транспорт: рух правосторонній

Клімат: змінюється від субтропічного до помірного. Південно-східні мусони приносять в країну, крім гірських районів вологу і теплу погоду (квітень-жовтень). На півдні виділяють два сезони: вологий (травень-листопад) і сухий (грудень-квітень). Найсприятливіший туристичний сезон (січень-лютий) - тепле сонце, освіжаючий морський бриз. Потім (лютий-травень) починаються спекотні дні без дощів. Центральний В'єтнам відрізняється проливними дощами (грудень), тайфунами (жовтень-листопад) і ясною погодою +30 .. + 35 ° C (лютий-серпень).

Також Ви можете самостійно підібрати дешевий квиток на літак скориставшись нашою системою онлайн бронювання авіаквитків

Новости