Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Москва-Рим, ціни на прямий рейс, з пересадкою

  1. Ціни на авіаквитки в Рим по місяцях
  2. Вартість квитків на літак навесні
  3. Березень
  4. Квітень
  5. Травень
  6. Ціни на переліт з Москви в Рим влітку
  7. червень
  8. Липень
  9. Серпень
  10. Ціни на авіаквитки в Рим з Москви восени
  11. вересень
  12. Жовтень
  13. Листопад
  14. Вартість квитків на літак до Риму взимку
  15. грудень
  16. січень
  17. Лютий

Дізнаємося вартість перельоту Москва-Рим по місяцях і знайдемо найбільш вигідні варіанти прямим рейсів або з пересадкою. Допоможемо заощадити на даному пункті максимальну суму, яку можна витратити вже на житло або інші пункти відпочинку в Європі.

«Вічне місто» Рим приваблює мандрівників своєю багатою культурою і пишністю архітектури. У місті прекрасно поєднуються історичні пам'ятники і сучасні будови. Тут збереглася величезна кількість архітектурних шедеврів.

Рим вважається центром туризму в Італії. І це не дивно. Адже саме в столиці зосереджені всі основні пам'ятники культури. Перше, що необхідно знати мандрівникові, скільки коштує квиток на літак в Рим в різні сезони.

Кращі ціни на авіаквитки можна знайти за допомогою: Aviasales , При пошуку рекомендуємо використовувати сусідні дати, що вигідно при плануванні відпустки.

Зміст статті

Ціни на авіаквитки в Рим по місяцях

Можливо вас зацікавить інформація:

Вартість квитків на літак навесні

Весна прекрасно підходить для подорожі до столиці Італії. Вже з початком сезону починається стрімке потепління. Хоча вечорами ще досить прохолодно. Туристичні агентства пропонують величезну кількість екскурсій . Крім того, навесні проходить багато цікавих фестивалів, які неодмінно сподобаються туристам.

Березень

Весна символізує пробудження природи і радує великою кількістю фарб. У березні ще рано говорити про цвітіння і теплій погоді, але деякі вважають за краще відпочинок в Італії саме в цьому місяці.

Погода дуже мінлива, часто йдуть дощі, тому туристів в цьому місяці мало. Це є перевагою для любителів спокійного відпочинку.

Придбати авіаквитки з Москви до Риму дешево в березні досить складно. В цей час вас чекають найвищі ціни в році. Варто зазначити, що прямий рейс до Риму з Москви коштує набагато дорожче, ніж рейс з пересадками. Вартість перельоту без пересадок в березні становить 14 100 рублів, а рейс з пересадками обійдеться вам в 6900 рублів.

Квітень

У квітні стає набагато тепліше, кількість опадів значно скорочується. В середині весни починається рясне цвітіння. У цей час особливо приємно проводити час в затишних літніх ресторанчиках чи на прогулянках.

Придбання авіаквитка в березні обійдеться вам в 10 700 рублів. Така ціна актуальна для прямих рейсів. Прямий переліт займе приблизно 3 години 50 хвилин. Значно заощадити можна на рейсі з пересадкою. Квиток коштуватиме приблизно 6900 рублів, а на переліт доведеться затратити близько 10 годин.

Травень

У травні вас чекає тепло і сонце. Туристи приїжджають, щоб вивчити місто, оглянути визначні пам'ятки, погуляти по зеленим паркам, провести час на заміських пікніках. Для ознайомлення з містом краще всього скористатися послугами екскурсійних агентств , Які покажуть вам найзнаменитіші і цікаві місця. Вартість авіаквитків Москва - Рим в травні становить в середньому 10 600 руб.

Ціни на переліт з Москви в Рим влітку

Вирушаючи в подорож влітку, потрібно розуміти, що в цей період приїжджає багато відпочиваючих. На спокійний відпочинок можна не розраховувати. Вулиці наповнені мандрівниками, які гуляють, і відпочивають в численних кафе. Ціни на авіапереліт в Рим влітку трохи нижче, ніж навесні. Але все ж вони ще досить високі.

червень

Погода в червні ідеально підходить для подорожі по «Вічному місту». Однак до кінця місяця стає жарко. Великий наплив туристів не просто впливає на підвищення цін, але і обмежує доступ в багато музеїв і виставкових залів. Щоб подивитися головні визначні пам'ятки, доведеться простояти в черзі кілька годин.

Любителі пляжного відпочинку можуть відправитися на Тірренське море, яке розташоване всього в півгодини їзди від міста. Вартість авіаквитків в Рим з Москви в червні становить 10 300 рублів. З пересадками можна долетіти за 6300 руб.

Липень

Середина літа характеризується високою температурою повітря. Спекотна погода унеможливлює тривале перебування на вулиці.

Незважаючи на спеку, в липні сюди з'їжджається величезна кількість відпочиваючих. У місті дуже душно і шумно. Щоб оглянути визначні пам'ятки, посидіти в кафе або сходити в музей, доведеться відстояти величезну чергу. Порятунком може стати поїздка на Тірренське море. Квиток на літак в липні коштує 10 200 рублів.

Серпень

В останній місяць літа дуже жарко і багатолюдно. Не найкраща ідея приїжджати в столицю Італії в серпні з метою вивчення історії міста. Потрапити в численні музеї та найпопулярніші туристичні об'єкти дуже складно. Духота і натовпи туристів роблять відпочинок в травні малопривабливим. Проте купити квиток на літак до Риму, вартість якого становить 10 700 руб., Не так просто. Бронювати квитки необхідно заздалегідь.

Обов'язково дізнайтеся про ціни:

Ціни на авіаквитки в Рим з Москви восени

З настанням осені в Римі спостерігається невелике зниження температури. Однак все ще тепло і аж до жовтня триває пляжний сезон. Іноді бувають дощі і грози, але опади випадають рідко, тому відпочинок така погода не зіпсує.

вересень

Початок осені - це справжній оксамитовий сезон, коли ще можна позасмагати, покупатися, а також відправлятися в тривалі прогулянки по нескінченних вулицях Рима. Авіаквитки Москва - Рим коштують дешево протягом всієї осені. Ціна квитка на літак в вересні - 10 000 руб.

Жовтень

В середині осені погода трохи змінюється. Ночі стають прохолодніше, а вдень і раніше тепло і сонячно. Температура в море вже прохолодніше, але купатися ще можна. У жовтні в Рим приїжджає величезна кількість туристів, які гуляють по місту, і насолоджуються його видами. Авіаквиток в жовтні коштує близько 10 000 рублів.

Листопад

Погода в листопаді туристів не радує. Часті дощі і вітряна прохолодна погода часто заважає гарному відпочинку. Проте кінець осені ідеально підійде для походу по численних музеях і галереях міста. Квиток як і раніше коштує приблизно 10 000 руб.

Вартість квитків на літак до Риму взимку

Погода в столиці Італії взимку прохолодна і непередбачувана. Туристи приїжджають в місто цілий рік, однак взимку попит на путівки в столицю Італії сильно падає. Ціни на переліт в Рим цілком доступні, а якість відпочинку відповідає запитам навіть найвимогливіших туристів.

грудень

Основна маса туристів приїжджає в Рим в кінці грудня, щоб відсвяткувати в місті новорічні свята. Напередодні Нового року в магазинах Риму проводять грандіозні розпродажі, тому любителі шопінгу можуть сміливо вирушати в столицю для прогулянок по магазинах. Квиток на літак до Риму в грудні коштує 10 000 руб.

січень

У січні сюди приїжджають туристи, які вважають за краще провести свої новорічні канікули пізнавально і цікаво. Можна сходити в музеї, подивитися стародавні архітектурні будови і познайомитися з багатою історією дивного міста. Квиток на літак до Риму в січні можна купити за 10 500 рублів.

Лютий

Відпочинок в кінці зими прекрасно підійде для любителів спокою і тиші. Туристів в лютому трохи, погода цілком хороша, дощів мало. Можна сміливо відправлятися на екскурсії по визначних пам'ятках. Черги відсутні, а вхідні квитки коштують набагато дешевше, ніж в пік туристичного сезону. Авіапереліт обійдеться вам в 10 000 рублів.

Ціни на квитки до Італії з інших міст

Новости