Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Москва - Гянджа Домодєдово

Порядок використання електронного квитка на літак Москва - Гянджа аеропорт Домодєдово.

Багато сучасні пасажири вже давно знають, що значить електронний авіаквиток. На сьогоднішній день це найбільш зручна і найпопулярніша форма покупки квитка. Електронну форму широко використовують всі провідні світові авіакомпанії.

Взагалі, форма електронного авіаквитка спочатку виникла в США в дев'яностих роках XX століття. В даний час вона активно застосовується в безлічі країн. До того ж, починаючи з 2008 року, всі учасники IATA зобов'язані використовувати дану форму квитка.

До того ж, починаючи з 2008 року, всі учасники IATA зобов'язані використовувати дану форму квитка

З того часу, як електронні авіаквитки були узаконені, вони досить активно застосовуються авіакомпаніями. Спершу застосовувати електронні квитки почали SkyExpress і «S7 Сибір», а за ними до них приєдналися і інші. Зараз електронні квитки застосовуються багатьма авіаперевізниками.

Що ж собою являє електронний квиток?

Квитки електронного виду - це альтернатива простим квиткових бланків. Процес бронювання здійснюється як зазвичай, проте дані, які видно на авіаквитку, на бланках виводяться і зберігаються в базі компанії. Так само, як і простий авіаквиток, віртуальний квиток вважається документом, який засвідчує договірні відносини авіакомпанії і мандрівника. Пасажир може купити електронні авіаквитки, не виходячи з квартири. Такий квиток неможливо втратити, ненароком викинути або забруднити соком.

Перш за все, необхідно сказати, що електронна форма авіаквитків може заощадити чимало часу. Вам не доведеться їздити кудись, простоювати в черзі. Ви можете просто замовити квиток через всесвітню павутину, за допомогою нашого сайту avia.pro.

Електронний квиток знаходиться в базі перевізника, тому його не можна втратити.
Важливо, що покупка електронних квитків можлива з будь-якої точки земної кулі, потрібно лише інтернет. До слова, багатьох ця особливість вже не раз рятувала. Скажімо, можливо купити квитки для своєї тещі, яка перебуває десь далеко, при цьому не піклуватися, як раніше, про пересилання їй коштів. Відтепер родичу досить просто прийти в аеропорт.

Віртуальні авіаквитки обходяться дешевше в порівнянні з традиційними, оскільки в ціну паперових авіаквитків входить ціна самого бланка.
Якщо Ви літаєте без нічого і обожнюєте сидіти в чотирнадцятому ряду, праворуч біля ілюмінатора, незважаючи на марку повітряного судна, деякі авіаперевізники в якості доповнення до квитків пропонують пасажирам онлайн-реєстрацію, що відкривається за добу до вильоту, а не за дві-три години, як це буває в аеропорту.

Як слід використовувати електронні квитки?

Часто мандрівники, отримуючи квитанцію на руки, здивовані її простим видом, так як це не що інше, як простий листок із загальними даними про маршрут. Але це офіційний договір між клієнтом і авіакомпанією, який дозволить зберегти чимало часу і коштів. Пасажиру, щоб пройти в літак, неодмінно слід показати маршрут-квитанцію і посвідчення особи під час реєстрації, в точності так само, як і в ситуації з звичайним квитком. Більш того, в деяких випадках на реєстрацію йде кілька хвилин. Секрет простий: за допомогою електронного квитка, Ви можете завершити процедуру реєстрації в спеціальному пункті або на веб-ресурсі авіакомпанії.

Авіаквитки вартість

Що ж собою являє електронний квиток?
Як слід використовувати електронні квитки?

Новости