Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Київ - Ларнака. Ціна - від 42 євро!

На сайті ви також можете знайти авіаквитки Київ - Ларнака як безпосередньо, так і з пересадками. Летіти з Києва до Ларнаки за часом - 2:50 години.

Авіакомпанії, які дозволяють купити квиток на прямий літак з Києва до Ларнаки (Кіпр, Греція):

  • wizzair - тільки з маленької ручною поклажею, розмірами 42х32х25 до 10 кг. Доплата за багаж до 23 кг. Від 16 до 55 євро залежно від рейсу і сезону.
  • МАУ (UIA) - тільки з ручною поклажею 55х40х20 до 7 кг. За одне місце багажу доплата - від 198 - 535 грн в залежності від авіаквитка.
  • РозаВетров (WindRose airlines) - чартерна авіакомпанія.
  • з пересадкою в Афінах - Aegean Airlines - тільки з ручною поклажею - розміром 56х45х25 см і вагою до 8 кг. За багаж до 23 кг потрібно буде доплатити 1428 грн.

Вартість авіаквитка Київ - Ларнака - від 42 євро від авіакомпанії Wizzair!

Вартість авіаквитка Київ - Ларнака - від 42 євро від авіакомпанії Wizzair

Порівняти вартість і знайти найкращий варіант перельоту можна онлайн на сайті. Мінімальна вартість авіаперельоту Київ - Ларнака - 42 євро, але в низький сезон можна знайти і більш дешеві авіаперельоти на сайті авіакомпанії-лоукост wizzair.

Замовити квитки на літаки в Грецію можна на сайті, включаючи рейси в Ларнаки і Афіни . Сайт freetravel.com.ua пропонує своїм користувачам відео-інструкцію як купувати квитки на літаки. Як приклад - покупка авіаквитка Київ - Афіни .

За аналогією ви можете купувати і авіаквитки від інших авіакомпаній, правда що стосується рейсу wizzair, то ці квитки на літаки краще шукати і купувати на сайті авіакомпанії-перевізника. Ви можете знайти і інші авіаквитки з Києва .

Дивіться також:

Дивіться також:

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Новости