Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Київ

  1. Трансфер з аеропорту Києва і Баку
  2. Стикування лоукостер AZAL jet в Баку

На сайті можна знайти авіарейси Київ - Баку, які здійснюють дві авіакомпанії:

  • МАУ (UIA) або Міжнародні авіалінії України з базою в Києві (пн, вт, ср, чт, пт, сб, нд). Дозволено провозити ручну поклажу, вагою до 7 кг
  • AZAL або Azerbaijan Airlines. (Пн, вт, пт, сб, нд). Безкоштовно ви можете взяти в салон одну сумку розміром 55х35х20 і вагою до 10 кг.

Обидві авіакомпанії вилітають з основного київського аеропорту - Бориспіль, а прибувають в єдиний міжнародний аеропорт Баку Гейдара Алієва (Heydar Aliyev International Airport / Heydər Əliyev beynəlxalq hava limanı). Власне, якщо ви плануєте купити авіаквитки в Азербайджан , То шукайте саме авіарейси в Баку і подвійно приємно що є авіаквитки з Києва .

Купити квитки Київ - Баку можна за досить низькими цінами - від 30 євро, якщо купувати авіаквитки заздалегідь. Середня вартість перельоту 50 - 100 євро без багажу.

В дорозі з Києва в Баку пасажири пробудуть в повітрі 3:20 годин.

Коротке відео про поїздку в Баку!

Трансфер з аеропорту Києва і Баку

Аеропорт Київ Бориспіль. Дістатися до Київського аеропорту Бориспіль можна з Ж / д вокзалу Південний - є цілодобовий автобус skybus. Ціна квитка - 84 грн (до 3 EUR). Також від центрального автовокзалу можна доїхати за 54 грн, то такий автобус є лише раз на добу.

Також від центрального автовокзалу можна доїхати за 54 грн, то такий автобус є лише раз на добу

Аеропорт Баку. Доїхати з аеропорту Баку в місто можна на цілодобовому автобусі H1 - автобус їде як на ж / д вокзал в Баку, так і в центр міста, що дуже зручно для всіх категорій пасажирів. Ціна квитка на рейс 1,5 AZN (0.8 euro). В дорозі - від 22 хвилин.

Стикування лоукостер AZAL jet в Баку

Напрямки лоукост-відділення AZAL jet: Анкара, Анталія, Бодрум, Даламан, Стамбул, Ізмір, Тегеран, Казань, Мінводи, Санкт-Петербург, Москва, Київ, Львів, Тбілісі. Це дозволяє долетіти, наприклад, з Києва в Стамбул з пересадкою, але при цьому заплатити від 30 євро за переліт. Природно, без багажу.

Локостер AZAL jet дозволяє без доплати провезти сумку в салон розміром 55 * 35 * 20 см та вагою до 10 кг. Якщо ви все-таки плануєте здати багаж, то за одну валізу вагою до 23 кг доведеться доплатити 20 євро, в разі якщо оплачуєте заздалегідь - мінімум за 3 години до рейсу.

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Корисно?

Новости