Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакаси Запоріжжя, купити авіаквитки дешево онлайн

  1. продаж авіаквитків

Туристична компанія «Бізнес Візит» має широку мережу офісів і турагентств в багатьох містах України, в тому числі і в Запоріжжі. На сьогоднішній день авіакаси - це не надлишки роботи туристичних фірм, а потреба в скоєному сервісі, яку відчувають клієнти. Тому в умовах активної конкуренції та широкого вибору компаній в сфері даних послуг, робота авіакас нашої компанії відрізняється професіоналізмом і якісним обслуговуванням.

Переваги покупки авіаквитків в нашій компанії:
Переваги покупки авіаквитків в нашій компанії:

  • Наші менеджери мають тривалий досвід роботи з приватними особами, туристичними компаніями, а також корпоративними клієнтами, тому вони допоможуть Вам уникнути незручних ситуацій і тяганини з оформленням авіаквитків.
  • Продаж авіаквитків здійснюється як безпосередньо в офісі компанії в м.Запоріжжя, так і шляхом онлайн-покупки на сайті компанії в розділі «Авіаквитки онлайн».
  • Оформляючи бронь квитків заздалегідь на нашому сайті, ви зможете заощадити і придбати їх за більш вигідними цінами.
  • Співробітники нашої авіакаси в Запоріжжі допоможуть знайти найбільш вдалий маршрут Вашої подорожі, запропонують послуги різних авіакомпаній, а також додаткові сервіси (покупка ЖД квитків, бронювання номерів у готелях, прокат автомобіля).
  • Ми пропонуємо кілька форм оплати квитків на літак (зверніть увагу на терміни, протягом яких потрібно здійснити оплату, так як якщо Ви не встигнете це зробити вчасно, Ваше бронювання анулюється):
    1. Готівкою в офісі компанії за адресою просп. Маяковського, 4;
    2. Кредитною картою;
    3. Банківським переказом.

продаж авіаквитків

Офіс компанії «Бізнес Візит» в Запоріжжі відкрито для своїх клієнтів з 9 Офіс компанії «Бізнес Візит» в Запоріжжі відкрито для своїх клієнтів з 9.00 до 18.00. Якщо ж у Вас немає можливості приїхати в зазначений час, Ви можете забронювати авіаквиток по телефону або на інтернет-сторінці компанії і оплатити зручним для Вас способом. Перед покупкою авіаквитка рекомендуємо ознайомитися з напрямками перельотів із Запоріжжя і табло аеропорту онлайн .

Ми завжди на зв'язку для вас! - повний супровід наших клієнтів в будь-який час доби.

Після того, як сума буде перерахована на рахунок компанії, на Вашу поштову адресу прийде лист з електронним квитком (e-ticket), який потрібно роздрукувати перед польотом.

Якщо Ваш бюджет обмежений, і Ви шукаєте найбільш вигідний маршрут, не забувайте про те, що часто, заощадивши незначні гроші, доводиться доплачувати набагато більше в разі виникнення непередбачених ситуацій напередодні перельоту. Тому ми наполягаємо на балансі «ціна - якість», і гарантуємо повноцінне обслуговування.

Авіакаса «Бізнес Візит» - лідируюча компанія з продажу авіаквитків в Запорізькому регіоні. Пропонуємо Вам спробувати наші сервіси!

Новости