Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Акція на переліт в Стамбул

Турецькі авіалінії Turkish Airlines відкрили продаж авіаквитків в Стамбул за спеціальною ціною

Турецькі авіалінії Turkish Airlines відкрили продаж авіаквитків в Стамбул за спеціальною ціною. Акція раннього бронювання поширюється на деякі напрямки авіакомпанії. На рейси Донецьк - Стамбул - Донецьк ціна авіаквитків по акції складе від 1100 грн туди-назад. Рейси виконуються в аеропорт їм Ататюрка (IST). Купити авіаквиток можна до 11 грудня 2013 року, подорожувати - в період з 7 грудня по 13 лютого 2014 року.

Також, авіакомпанія пропонує пасажирам купити авіаквитки зі Стамбула (IST) за акційною ціною в Іспанію, Італію, Францію, на Мальту, в Португалію і Грецію . Всього 22 напрямки, за якими діє акція раннього бронювання. Наприклад, за даною акцією можна придбати авіаквиток Стамбул - Мальта від 1950 грн в обидві сторони, коічество місць обмежена.

Що стосується авіаквитків за маршрутом Київ - Стамбул, то їх вартість від авіакомпанії Turkish Airlines становить від тисячі сімсот п'ятьдесят дві грн в обидва боки. Також, прямі рейси Київ - Стамбул виконує авіакомпанія МАУ, а Донецьк - Стамбул - авіакомпанія Pegasus Airlines.

Новости