Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як витратити бонус-милі "Аерофлоту" при купівлі авіаквитка

  1. Головні умови і нюанси накопичення бонусів
  2. Правила збору
  3. Визначаємося з кількістю преміальних очок
  4. Як витрачати отримані милі
  5. преміальні авіаквитки
  6. Поліпшення умов поїздки
  7. Альтернативне використання преміальних накопичень
  8. Кілька порад і рекомендацій туристам

Сьогодні авіаперевізник «Аерофлот» пропонує мандрівникам різні привілеї. Для постійних клієнтів працює спеціальна програма - тут з кожною покупкою авіаквитка компанія нараховує пасажиру милі. Коли збереться необхідна кількість преміальних балів, окуляри вдасться витратити на будь-яку послугу авіакомпанії, навіть безкоштовно забронювати переліт. Така програма працює з 1999 року, і сьогодні тут бере участь вже 1 500 000 туристів. Уточнимо правила акції та дізнаємося, як оплатити милями «Аерофлот» поїздку.

Головні умови і нюанси накопичення бонусів

Авіалінії нараховують повноцінні бали з кожного придбаного квитка. Розмір отримання бонусів безпосередньо визначається вартістю авіаквитка, обраного класу перельоту і довжини маршруту. У кожній фірмі передбачена своя таблиця, де вказується розмір нарахування, тип послуги, за яку отримано преміальні окуляри і спосіб, як витратити винагороду. Більшість перевізників підсумовують милі, зібрані за рік, і в подальшому дають пасажиру доступ до нових бонусним програмам і привілеїв. Тут клієнтам доступно безкоштовне місце для поклажі, підвищення класу перельоту, швидке проходження реєстрації .

Тут клієнтам доступно безкоштовне місце для поклажі, підвищення класу перельоту, швидке   проходження реєстрації

З 1999 року «Аерофлот» запустив програму нарахування пасажирам бонусних миль при кожній покупці авіаквитків компанії

Авіалінії визначають статус пасажира картками різного рівня. Причому використовувати зібрані туристом бали зможе і третя особа: друг, колега або родич. Тут доведеться розрахуватися тільки за авіаційне паливо або не платити за маршрут зовсім. Переліт обійдеться вам в півціни або стане безкоштовним - цей момент визначає число набраних очок і конкретні умови перельоту.

Причому варіантів накопичення чимало. Поширений сьогодні спосіб - оформлення карти для виплат від банку-партнера і щомісячне отримання зібраних бонусів. Це хороший і швидкий спосіб, але такі бали авіалінії не вважають повноцінними. Відповідно, використовувати преміальні окуляри для отримання карти авіакомпанії не вдасться.

Працівники компанії називають і інші варіанти участі в програмі «Аерофлот Бонус». Нарахування миль є і при взаємодії з партнерами перевізника. У цьому списку готелі, ресторани і автопарки. Витратити зібрані бонуси тут вдасться на бронювання авіаквитка чи інші послуги, які пропонує авіаційна фірма. У більшості випадків партнери перевізника надають мандрівникам каталог, де вказані товари або послуги, за які вдасться отримати преміальні окуляри.

Правила збору

Пропозиція авіакомпанії дозволяє пасажиру отримувати певну кількість балів за кожну покупку, а в подальшому витрачати окуляри на різні послуги перевізника. Число преміальних нарахувань пов'язано з цінами придбаних авіаквитків, дальності перельоту і інших нюансів. Доречно уточнювати у перевізника, з ким співпрацюють авіалінії, де вдасться отримати винагороду за покупки. У деяких випадках клієнти отримують бонуси за оформлення страховки або підписку на журнали і книги. За накопичені милі пасажири купують акційні квитки, готелі дають туристам знижки на проживання, піднімається клас заброньованого квитка.

За накопичені милі пасажири купують акційні квитки, готелі дають туристам знижки на проживання, піднімається клас заброньованого квитка

Розмір преміальних нарахувань пов'язаний з тривалістю і ціною рейсу, статусом пасажира, класом перельоту

Крім того, тут вдасться взяти участь в різних акціях або розраховувати на привілеї оформлення карт для виплат від «Ощадбанку Росії». Проект доступний клієнтам авіакомпанії, чий вік перевищує 2 роки. Дітям двох - дванадцяти років розробники пропонують пакет «Аерофлот Бонус Юніор». Причому правила накопичення тут аналогічні стандартних умов - адже акція персоніфікована для всіх учасників. Якщо ви часто подорожуєте і збираєте брати участь в програмі, доведеться пройти реєстрацію.

Зручний варіант оформлення - офіційний портал групи, який читачі знайдуть по цієї засланні. Доцільно спочатку вивчити запропоновану інформацію за програмою, підтвердити згоду з умовами і приступати безпосередньо до реєстрації.

Правила авіаліній припускають накопичення двох типів: спеціалізованого і некваліфікаційних. Щоб приступити до збору балів, буде потрібно придбати авіаквиток або продукцію партнерів перевізника. Кваліфікаційні бали клієнти обмінюють на більш комфортний клас і преміальні квитки. Неспеціалізовані окуляри - це акції нарахування, які надходять за придбання продукції партнерів перевізника і не передбачають підвищення престиж пасажира.

Статус карти теж впливає на кількість отриманих бонусів - власники елітних карток отримують в півтора рази більше миль

Якщо ви отримали пластикову карту банку-партнера, тут передбачений збір певної кількості бонусів - подібні функції визначаються типом використовуваних послуг фінансової установи. За користування Aeroflot Classic Card, компанія налічує милю за одиницю валюти або за покупку з пластикової картки на суму понад 50 рублів, які витрачає пасажир. Якщо у вас оформлена золота карта, компанія оцінює аналогічні витрати вже в півтора бала. Для нових клієнтів тут передбачено окрему винагороду. Оформлення класичної карти принесе на рахунок 500 балів, а золотий - 1000.

Визначаємося з кількістю преміальних очок

Уточнити стан активного рахунку вдасться наступними способами:

  • поштою;
  • на офіційному сайті перевізника;
  • за допомогою телефонного зв'язку.

Щороку перевізник розсилає клієнтам листи, де вказує число накопичених балів. Якщо інформація необхідна зараз і немає часу чекати листи, доцільно відвідати сайт компанії . Тут не потрібно додатковий пошук або введення спеціальних даних. Щоб ознайомиться зі станом рахунку, пасажир входить в особистий кабінет, де вдасться вивчити баланс преміальних очок.

Щоб ознайомиться зі станом рахунку, пасажир входить в особистий кабінет, де вдасться вивчити баланс преміальних очок

Уточнити стан бонусного рахунку зручно на сайті авіаліній

Онлайн-калькулятор допоможе визначитися з питанням, скільки миль потрібно для безкоштовного польоту «Аерофлот» або число отриманих бонусів за придбання авіаквитка. Читачі знайдуть подібну опцію тут . Враховуйте, що такі відомості залежать від декількох факторів, включаючи статус клієнта і тривалість перельоту.

Якщо ви відвідали сайт вперше, досить пройти просту реєстрацію. Буде потрібно ввести в систему паспортні дані і залишити контактний e-mail. Після заповнення граф на електронну пошту прийде лист з вказаною посиланням. Мандрівникові залишається перейти за потрібною адресою для підтвердження аккаунта.

Швидким способом дізнатися про наявність преміальних очок у фінансовій установі по акції доречно за допомогою телефону. Зв'яжіться з офіційним представником компанії і назвіть співробітнику фірми ініціали і порядковий номер учасника, який вказаний на карті. Сьогодні для мешканців Росії працює безкоштовна лінія: 8-800-444-55-55.

Як витрачати отримані милі

Розглянемо умови групи «Аерофлот». Бонус-милі: як витратити накопичення і чи вдасться передати бали іншим пасажирам. Сьогодні програма передбачає придбання преміальних авіаквитків, підвищення комфортабельності перельоту, резервування готелю, переведення зібраного на благодійність. Крім того, тут вдасться використовувати пропозиції компаньйонів або оплатити милями подорож.

преміальні авіаквитки

Спочатку приступимо до питання, як використовувати бонус-милі «Аерофлоту» при купівлі квитка. Тут авіалінії пропонують клієнтам пройти такий алгоритм:

  1. Дзвінок і авторизація. Пасажир зв'язується з call-centre авіакомпанії, бронює квитки і визначає статус учасника програми.
  2. Оплата. Тут вдасться перерахувати гроші, скориставшись голосовим набором і карткою банку. Щоб відправити кошти, потрібно слідувати підказкам оператора.

Бонусні милі вдасться використовувати для оформлення преміального авіаквитка

Крім того, доведеться оформити авіаквиток в офісі перевізника. Такі дії доцільні після отримання пасажиром секретного коду, який прийде по електронній пошті. Подібні перельоти вдасться оплатити лише на рейсах «Аерофлоту» мінімум за 6 годин до відправлення лайнера.

Поліпшення умов поїздки

Якщо ви маєте намір підняти клас перельоту, відомо два способи: попередню угоду при купівлі авіаквитків і оформлення біля стійки в аеропорту. Обидва варіанти дозволяють передати бонуси і третій особі. Причому завчасне підвищення класу є при покупці квитка в обох напрямках і за умови вільних місць необхідної категорії на борту. Тут вартість поліпшення умов з економічного перельоту до класу «Бізнес» складе ціну преміального авіаквитка в обидві сторони. Якщо ж підвищити обслуговування до класу «Комфорт», пасажир витрачає вдвічі менше миль.

Якщо ж підвищити обслуговування до класу «Комфорт», пасажир витрачає вдвічі менше миль

Серед пасажирів досить популярно використовувати бонуси для підвищення класу перельоту

Що стосується другого методу, тут функція доступна при реєстрації рейсу. Пасажир отримає бажане крісло при наявності вільних сидінь потрібного класу і достатній кількості балів для оплати. Примітно, що оформлення у стійки обійдеться вдвічі дешевше попередньої резервації. Тобто, при підвищенні якості перельоту на 2 класу клієнт оплачує 50% вартості преміального авіаквитка, а на 1 - 25%. Правда, при польотах з стиковками поліпшити умови вдасться лише на перший відрізок шляху. Крім того, тут турист отримує посадковий талон класу купленого авіаквитка, який змінюють на необхідний документ після початку посадки.

Альтернативне використання преміальних накопичень

Сьогодні працює біржа, яка співпрацює з перевізниками. Тут мандрівники купують і продають накопичені бонуси. Зазвичай такі дії запобігають згоряння балів. Коли накопичених миль не вистачає для оплати бажаної функції, доцільно придбати тут відсутні окуляри.

Коли накопичених миль не вистачає для оплати бажаної функції, доцільно придбати тут відсутні окуляри

Відсутні бонуси вдасться придбати на біржі або отримати в подарунок

Крім того, отримати бали вдається безкоштовно. Схема роботи системи тут схожа з функціонуванням біржі, але при даруванні бонусних милею турист не отримує доходів. Якщо ви маєте намір подарувати бонуси, при отриманні преміального сертифіката достатньо оформити папери на іншу людину. Така процедура доречна не пізніше двох днів до вильоту. Крім того, пасажири мають право пожертвувати окуляри на благодійність.

Кілька порад і рекомендацій туристам

Доречно пам'ятати, що зібрані милі згодом обнуляються. Бонуси списуються після двох років невикористання зібраних балів. Розцінки на отримання бонусів залежать від вартості перельоту, маршруту і статусу мандрівника. У вартість бала перевізник не включається збори на паливо. Зазвичай кожен витрачений рубль дорівнює одній милі, але тут трапляються й винятки.

Уточнити конкретні нюанси і умови читачам вдасться на офіційному порталі перевізника. А дізнатися про правила транспортування багажу цією авіакомпанією ви зможете тут .

Новости