Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити квитки за бонуси Спасибі: авіаквитки, квитки на поїзд

  1. Загальні відомості про бонусної програмі
  2. Умови придбання квитків на поїзд і літак
  3. Додаткові послуги за бонуси

«Спасибі» - це спеціальна бонусна програма від Ощадбанку, за умовами якої кожен клієнт, який отримав кредитну або дебетову карту, має можливість накопичувати бали, а потім - отримувати за них знижку практично на будь-які покупки, навіть заправитися на АЗС . А зараз і зовсім можна купити квитки за бонуси спасибі від Ощадбанку, причому як на поїзд, так і на літак. Але як накопичувати ті самі бали? Як правильно купити квитки бонусами спасибі і чи є в цій системі якісь «підводні камені?»

заправитися на АЗС

Загальні відомості про бонусної програмі

Сама програма почала діяти на початку 2014 року. Щоб взяти в ній участь необхідно:

  • отримати будь-яку банківську карту (підійде як кредитна, так і дебетова) від Ощадбанку;
  • зареєструватися в онлайн-кабінеті (послуга автоматично активується всім клієнтам);
  • зареєструватися в бонусної програмі (в розділі «Спасибі від Ощадбанку»);
  • підтвердити свою участь (ввести код з смс).

Все це можна зробити як в банкоматах Ощадбанку, так і в онлайн-кабінеті, мобільний банкінг. Участь - абсолютно безкоштовне. Єдиний нюанс - при наявності декількох карт бонусний рахунок для них буде єдиним.

А перш ніж купити квиток за спасибі від Ощадбанку необхідно накопичити ті самі бонуси. Їх можна отримати за:

  • будь-які покупки з картою (нараховується 0,5%);
  • покупки в магазинах-партнерах (нараховується до 20% від витраченої суми) а також онлайн інтернет-магазинах ;
  • участь в акційних програмах (про них банк інформує по СМС і через електронну пошту).

Отримані бали діють постійно, тому їх можна накопичувати протягом декількох років. А можна оплачувати ними свої покупки частково. Наприклад, 20% - клієнтські кошти, 80% - списання коштів з бонусного рахунку. Єдиний мінус - не так і багато магазинів підтримують дану програму. На поточний момент з Ощадбанком співпрацює всього близько 50 дилерських мереж, але вони охоплюють територію всієї країни.

Варто ще звернути увагу на те, що бонуси за покупки нараховуються в будь-якої точки світу. Тобто, використовуючи карту Ощадбанку за кордоном також будуть нараховуватися бонусні бали.

Умови придбання квитків на поїзд і літак

За умовами бонусної програми, купити квитки за бонуси спасибі можна тільки при їх частковій оплаті. Однак знижка при цьому може складати до 99%. Але частина коштів обов'язково повинна бути списана з рахунку клієнта. Але не варто забувати, що купити квитки на бонуси спасибі від ощадбанку можна при поєднанні бонусних балів від Аерофлот (підійде для тих клієнтів банку, які постійно користуються послугами даного авіаперевізника).

А покупка квитків за бонуси спасибі для поїзда може виконуватися тільки через онлайн-кабінет (або через мобільний додаток). На офіційному сайті РЖД можливість використовувати бонуси відсутня.

На офіційному сайті РЖД можливість використовувати бонуси відсутня

Так як купити квиток бонусами спасибі? Для цього потрібно відвідати сайт https://spasibosberbank.travel - це офіційний ресурс від Ощадбанку, спеціально для клієнтів бонусної програми. Там, до речі, можна купити не тільки квитки за бонуси спасибі від ощадбанку, а й автобусні, туристичні тури. З недавніх пір можна також забронювати готель, а також орендувати автомобіль, причому в будь-якої точки земної кулі (за умови співпраці партнерської мережі з Ощадбанком).

Як купити квиток бонусами спасибі? Досить визначитися з напрямком, видом використовуваного транспорту, а далі - здійснити покупку на цьому ж сайті, але вказавши, що частина покупки слід погасити з бонусів. Далі залишається пройти ідентифікацію за логіном / паролем в особистий кабінет «Ощадбанку» і підтвердити проведення операції. Вся покупка квитків за бонуси спасибі займе всього 5-10 хвилин. На підтвердження проведення операції клієнту банку надішлють СМС-повідомлення з унікальним кодом квитка. Його можна буде обміняти в касі (або отримати завчасно на терміналі).

Додаткові послуги за бонуси

Згідно з умовами Ощадбанку, можна купити квиток на поїзд бонусами спасибі, а разом з цим оплатити і білизна, і чай (якщо необхідно). Дозволяється купувати і дитячі квитки на поїзд за бонуси спасибі, які йдуть зі знижкою в 50%. Головне - не забути надати при посадці свідоцтво про народження дитини (або інший ідентифікує документ, згідно встановлених правил РЖД).

Те ж саме відноситься і до авіаквитків. За спасибі бонуси Аерофлот, наприклад, пропонує купувати навіть квитки першого класу. Головне - щоб кількості бонусів на рахунку клієнта було досить. А в деяких містах за бонуси можна розплачуватися і в Duty Free - спеціальних зонах з магазинами, які розташовані безпосередньо в аеропортах. При цьому на вивісці або безпосередньо на касі у них обов'язково є логотип програми «Спасибі» від Ощадбанку. Цю ж інформацію можна уточнювати на офіційному сайті або у персонального менеджера.

Разом, дійсно можна здійснювати покупку квитків за бонуси спасибі. Але співпрацюють за програмою не всі авіалінії. З РЖД таких проблем не виникне, так як перевезеннями займається єдина компанія в РФ. 1 бонус спасибі при цьому дорівнює номіналу 1 російського рубля. Якщо бонусів спасибі на авіаквитки не вистачає, то ними можна частково оплатити покупку. А основну частину - за рахунок власних коштів (з яких згодом буде нараховано бонус). Програма діє для власників будь-яких карт від Ощадбанку.

Але як накопичувати ті самі бали?
Як правильно купити квитки бонусами спасибі і чи є в цій системі якісь «підводні камені?
Так як купити квиток бонусами спасибі?
Як купити квиток бонусами спасибі?

Новости