Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити дешеві квитки в Таїланд

  1. Дешеві квитки шукаємо через агрегатори
  2. Авіаквитки на Пхукет і Паттайю
  3. В якій авіакомпанії краще купувати квиток
  4. Скільки коштує квиток до Таїланду в середньому
  5. Віза в Таїланд
  6. Як дізнатися вартість квитка

Вирішивши відправитися в країну посмішок, перш за все варто потурбуватися про завчасне придбання авіаквитків в Таїланд. Вся справа в тому, що з огляду на високу популярність маршруту, придбати дешеві квитки за один-два тижні не вийде, особливо, якщо це жаркий сезон. Ми розповімо як дешево купити квитки до Таїланду.

Дешеві квитки шукаємо через агрегатори

Жаркий сезон починається в Таїланді з листопада і триває до квітня, в цей час туристів в країні найбільше. Температура повітря в цей період найбільш комфортна - близько тридцяти градусів, при цьому дощів і сильних вітрів практично не буває. Однак навіть в сезон високої популярності цього туристичного напрямку, придбати квитки в Таїланд за відносно низькою ціною все ж можна, забронювати їх за кілька місяців до вильоту.

Авіаквитки на Пхукет і Паттайю

Також ціна залежить від часу вильоту і дня тижня, на який призначено авіапереліт. Традиційно найнижча вартість на авіарейси з вильотом в неділю ввечері і в понеділок вранці, так як на цей період часу попит невисокий.

Ще один непоганий рада для тих, хто вирішив провести відпустку в Таїланді - беріть квитки з вильотом з Москви. З огляду на більшого вибору авіакомпаній, в Москві можна знайти набагато більше вигідних пропозицій від перевізників, ніж в інших містах Росії. Буває, що великі авіакомпанії пропонують авіаквитки без пересадок за нижчою вартістю, ніж квитки з пересадкою в той же пункт призначення, але з відправленням не з Москви. Однак якщо переліт до російської столиці зведе нанівець всю вигоду відправлення в Тай з Москви, то спробуйте придбати авіаквиток з пересадкою - такі маршрути зазвичай дешевше.

В якій авіакомпанії краще купувати квиток

Від вибору перевізника може залежати, чи буде відпустка затьмарений непередбаченої затримкою рейсу, низьким рівнем комфорту літака або переліт пройде бездоганно. Тому перед тим, як купити квиток на літак Москва Бангкок, навіть якщо це вигідна пропозиція, варто почитати відгуки про перевізника. Але затягувати з покупкою дешевих квитків все ж не варто - вигідні пропозиції розбираються швидко незалежно від пори року.

Якщо ви вирішили купувати прямий рейс, то звернути увагу варто на таких перевізників, як:

  • Аерофлот;
  • S7 Airlines;
  • Nordwind Airline;
  • Thai Airways;
  • Росія.

Це великі компанії, рейси яких заслужено користуються популярністю, завдяки рідкісним затримок, а також надійності і комфортності використовуваних літаків.

У разі придбання квитків з пересадкою, вартість яких може істотно відрізнятися в вигідну сторону, варто стати пасажиром одного з наступних компаній:

  • Mahan Airlines;
  • Туркменські авіалінії;
  • Gulf Air;
  • Qatar Airways;
  • China Southern Airlines.

Вигода від придбання квитків з пересадкою може бути не тільки матеріальної - стикування в проміжному пункті дозволяє зробити подорож більш цікавим.

Скільки коштує квиток до Таїланду в середньому

Як було сказано раніше, ціна квитка в Таїланд залежить від пори року - взимку він найбільш популярний, влітку ж турпотік знижується.

В середньому, купити квиток Москва Бангкок на прямий рейс взимку можна за 35-37 тисяч рублів, з пересадкою ж вартість буде нижче на 10-15 відсотків.

Влітку ціни дещо падають, через низький попит на напрям - це пора року в Таїланді вважається сезоном дощів.

Квитки на Таїланд влітку можна придбати в середньому за 25-27 тисяч рублів.

Проте, не дивлячись на високий попит в зимовий період, придбати авіаквитки в Таїланд в цей час можна навіть дешевше, ніж влітку. Багато авіакомпаній, особливо Thai Airways, пропонують різні знижки акції для своїх клієнтів саме взимку. Найбільша кількість вигідних пропозицій припадає на лютий, коли турпотік поступово йде на спад. Спланувавши момент, можна знайти дешеві квитки туди назад, вартість яких буде складати не більше двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Віза в Таїланд

При в'їзді до Королівства терміном до 30 днів, віза не потрібна. Детальніше про оформлення візи читайте в статті - віза в Таїланд .

Купувати квитки в Таїланд варто навіть в тому випадку, якщо ви віддаєте перевагу відпочинку без гучних гулянь і святкувань. Для любителів спокійного проведення часу підійде Пхукет - красивий гірський острів з тропічними лісами.

Як дізнатися вартість квитка

Щоб дізнатися, скільки коштує переліт до Таїланду, досить скористатися послугами агрегатора квитків на літак, на нашому сайті є пошукова форма. Вказавши пункт призначення і відправлення, а також дату і час, сервіс надасть можливі авіарейси, де будуть вказані ціни на авіаквитки.

За допомогою такого роду сервісів зручно здійснювати пошук дешевих авіаквитків, так як система пошуку запропонує різні варіанти. Серед пропозицій можна буде вибрати відповідний рейс, щоб він був дешевий і в зручний час. Крім того, є можливість отримати гарячі квитки, для цього необхідно підписатися на розсилку повідомлень від сервісу про появу спецпропозицій. Це допоможе своєчасно стати володарем дешевих квитків в Таїланд.

Тут ви можете придбати авіаквитки в Таїланд за спеціальними цінами. Спеціальні пропозиції авіаперевізників діє тільки п'ять днів, тому покваптеся вигідно зробити переліт в одну з найкрасивіших азіатських країн.

Також, нижче в таблиці, ви зможете придбати найдешевші квитки з Москва і Санкт-Петербурга в Бангкок , А також на один з найкрасивіших островів Таїланду-Пхукет.

Як купити дешеві квитки в Таїланд

5 (100%) 4 votes

Новости