Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити авіаквитки в Чорногорію не пошкодувати лаукостери, розкладу і подробиці

ЗАМОВЛЕННЯ АВТО В ЧОРНОГОРІЇ І ЗУСТРІЧ В АЕРОПОРТУ

Як дістатися до Чорногорії поїздом при аерофобії Як дістатися до Чорногорії поїздом при аерофобії

Лоукостери, які літають з Росії:

Aegeanair - Велика кількість вильотів з Казані, Москви, Санкт-Петербурга, Ростова і Самари в Грецію і європейські країни.

Air Arabia - Вильоти з Казані, Москви, Уфи, Ростова і Єкатеринбурга в країни Близького і Далекого Сходу.

Air One (бренд Alitalia) - Італійський лоукостер. Вильоти по всій Італії і в кілька великих європейських міст.

AirBerlin - Незважаючи на те, що Air Berlin офіційно не вважається лоукостером, ціни на квитки авіакомпанії можна назвати більш ніж привабливими. Перевізник літає в найбільші міста Європи, країни Середземномор'я, на Канарські острови і в Північну Африку. Літають з Москви і Санкт-Петербурга

Air Baltic - Велика кількість вильотів в Європу з Росії.

Blue1 - Домашні польоти в Фінляндії, по Скандинавії і ряду європейських країн. Основна маса польотів з Гельсінкі. Є вильоти з Пітера.

easyJet - Широко відомий англійський лоукостер. Літають в Манчестер і Лондон з Москви. Крім цього, у них велика мережа польотів по Європі

. EstonianAi r - Польоти з Москви. Літають по всій Європі. Базовий аеропорт в Талліні. FlyDubai - Лоукостер, заснований урядом ОАЕ. Виконує рейси в Росію (Єкатеринбург, Самара). З 23.09.2014 буде здійснювати рейси в Дубаї. Icelandair - Вильоти з Пулково в Ісландію і США.

GermanWings - Базується в Кельні. Польоти по Німеччині, Австрії, Чехії, Англії, Франції, Болгарії, Італії, Португалії, Іспанії, Швейцарії та Туреччини.

Meridiana - Вильоти з Москви до Італії

Niki - Базується у Відні, Австрія. Обслуговує регулярні рейси до Європи і Єгипет з Відня, Зальцбурга, Фрідріхсхафена на замовлення туроператора Neckermann Reisen. Літає з Москви (Домодєдово).

Norwegian - Базується в Норвегії. Польоти в Англію, Португалію та Іспанію. Вильоти з Москви. PegasusAirlines - лоукостер, який базується в Стамбулі, Туреччина. Перельоти на турецькі курорти з Європи. А ще він літає з Краснодара

. Vueling Airlines - Покриває основні міста в Європі, наприклад Париж, Амстердам, Брюссель і місцеві іспанські міста. Це другий за величиною авіаперевізник Іспанії після Iberia. Вильоти з Росії.

Новости