Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Air Moldova відкрила рейс Єкатеринбург

Embraer E190. Фото: Олександр Геншер | AVIADO.RU

Авіакомпанія Air Moldova (Ейр Молдова) почала виконувати регулярні рейси Кишинів - Єкатеринбург - Кишинів. Перший політ до столиці Уралу був виконаний 29 квітня на літаку Embraer E190 і прибув в аеропорт Кольцово пізно вночі. За традицією, повітряна гавань урочисто зустріла перший рейс "водяний аркою" з пожежних машин.

Тим часом, пасажирів зареєстрованих на рейс U9-128 з Єкатеринбурга в Кишинів авіакомпанія в залі реєстрації щедро пригощала тортом. Оскільки я в цей момент знаходився на льотному полі - мені не дісталося.

Однак, якщо говорити про їжу, то пасажирів часто цікавить - чим годують авіакомпанії під час польоту. За словами менеджера з маркетингу Air Moldova, Наталії Спесівтевой, під час польоту пасажирам економічного класу пропонуються сендвічі та напої, пасажирам бізнес-класу - гаряче харчування і фірмові молдавські вина.

Крім цього, пасажирам пропонуються гнучкі тарифи дозволяють заощадити на авіаперельоті.

"Мінімальна вартість авіаквитків з Єкатеринбурга в Кишинів становить 106 євро за безбагажному тарифу. Тобто пасажир може взяти з собою на борт тільки ручну поклажу. Це вигідно тим, кому не потрібно провозити з собою багато речей. Проте, вартість провезення багажу приваблива і складає 10 євро. Таким чином безбагажний тариф становить - 106 євро, тариф з багажем становить - 116 євро ", - додала Наталія Спесівтева.

Харчування в економ-класі Air Moldova

Взагалі, головна особливість Ейр Молдова полягає в тому, що перевізник пропонує Кишинів в якості транзитного міста на шляху в ряд міст Європи і Близького Сходу. Тобто це відмінна альтернатива Москві, Санкт-Петербургу або великих містах Європи з точки зору зручності пересадки і ціни. Вартість авіаквитків - від 106 євро . Air Moldova виконує рейси з Кишинева в: Афіни, Барселону, Болонью, Бухарест, Брюссель, Дубай, Дублін, Женеву, Франкфурт, Стамбул, Ларнаки, Лісабон, Лондон, Мадрид, Мілан, Париж, Рим, Венецію, Верону, Відень, Тель- Авів, Турин і Флоренцію.

До речі, на транзитних рейсах в вартість авіаквитка вже включений безкоштовний провіз багажу (до 23 кг) і ручної поклажі (8кг).

Air Moldova була створена в 1993 році і є повністю державним перевізником Республіки Молдова. Флот авіакомпанії складається з літаків: Airbus A319 , Airbus A320 , Embraer E190 . Всього в парку перевізника 7 повітряних суден. Ейр Молдова має сертифікат IOSA, що є знаком якості для авіакомпанії, її визнанням світовим авіаційним співтовариством як безпечного авіаперевізника, який відповідає всім міжнародним вимогам з безпеки.

Що стосується російських міст, то на сьогоднішній день Ейр Молдова виконує рейси з Кишинева до Москви, Санкт-Петербург, Краснодар, і Єкатеринбург.

З Єкатеринбурга рейси виконуються по середах, п'ятницях і неділях о 04:00, приліт в Кишинів о 06:00 (час у дорозі - 4 години). Зворотний виліт о 21:30, приліт в Єкатеринбург о 03:00 (скрізь вказано місцевий час).

Поговорили і про непередбачених ситуаціях.

"У нас є код-шерінгові партнерські відносини з авіакомпанією S7 Airlines . Також, в разі тривалої затримки рейсу авіакомпанія надає пасажирам як їжу так і готель. У нас завжди на зв'язку цілодобова "гаряча лінія" по телефону + 373 22 83 08 30. Крім цього, для пасажирів, що летять транзитними рейсами через Кишинів вночі, якщо стиковка між рейсами складає більше 6 годин, ми безкоштовно надаємо готель. На наш погляд, це дуже приваблива пропозиція ", - заявив комерційний директор Air Moldova, Георгій Радукан.

Поява Air Moldova на ринку Єкатеринбурга не випадково. Авіакомпанія має всі шанси зайняти привабливу нішу регулярного перевізника в міста і на курорти Європи. Раніше таку послугу пропонували авіакомпанії Lufthansa, Finnair і Alitalia, на жаль покинули ринок Свердловської області з економічних міркувань. Але, як говориться, святе місце - порожнє не буває ...

Автор: Олександр Геншер | AVIADO.RU

Новости