Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Грозного веде переговори про запуск рейсів до Криму і Сочі

Керівництво грозненського аеропорту веде переговори з авіаперевізниками щодо відкриття регулярних рейсів до Сімферополя і Сочі, повідомив в інтерв'ю ТАСС гендиректор аеропорту Султан Гамбулатов, - передає   Керч Керівництво грозненського аеропорту веде переговори з авіаперевізниками щодо відкриття регулярних рейсів до Сімферополя і Сочі, повідомив в інтерв'ю ТАСС гендиректор аеропорту Султан Гамбулатов, - передає Керч. ФМ

"Авіакомпанія" Саратовські авіалінії "припинила своє існування. <...> З ними була домовленість, вони повинні були виконувати рейс Грозний - Сімферополь. Ми ведемо переговори по відкриттю авіасполучення з Кримом і Антальї з нашим основним перевізником UTair і з авіакомпанією" Ямал " , вони нам обіцяли, що відкриють авіасполучення в Сімферополя і Сочі ", - розповів співрозмовник ТАСС.

Раніше рейсів до Криму і Сочі з Грозного не було.

За словами Гамбулатова, також ведуться переговори про організацію авіасполучення з Грузією.

"Я сам особисто двічі їздив до Грузії для переговорів з керівництвом їх авіакомпанії, вони нам обіцяли при першій же можливості відкрити цей напрямок. Єдина проблема - відсутність вільних потужностей, немає повітряного судна", - додав він.

Служба новин Керчь.ФМ

Новости