Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аерофлот - реєстрація на рейс онлайн за номером електронного квитка

  1. Особливості онлайн реєстрації на рейс Аерофлоту
  2. Плюси і мінуси онлайн реєстрації на рейси Аерофлоту
  3. Мобільна реєстрація на літак

Вже багато років в Росії звання авіаперевізника №1 гордо носить компанія Аерофлот. Він завжди дбає про комфорт своїх пасажирів і надає різноманітний спектр послуг, одна з найпопулярніших - це реєстрація на рейс Аерофлоту онлайн. За номером квитка зробити це найзручніше, що економить час і позбавляє від необхідності стояти в черзі.

Коли турист купує квиток в інтернеті і оплачує його, йому на пошту приходить маршрутна квитанція, в якій міститься код бронювання . Саме його і слід вводити в системі, щоб пройти онлайн реєстрацію Аерофлоту за електронним квитком. Однак деякі пасажири, вперше реєструючись у такий спосіб, не знають, як правильно це зробити.

Уважно вивчіть квитанцію і знайдіть там фразу - booking reference, поруч з нею буде стояти шестизначний код. Він складається з найменування букв або цифр. Їх слід вводити на офіційному сайті Аерофлоту. Крім booking reference можуть бути вказані фрази - код бронювання, або код броні.

Вже багато років в Росії звання авіаперевізника №1 гордо носить компанія Аерофлот

Щоб пройти реєстрацію на рейс Аерофлоту онлайн за номером квитка, зайдіть в розділ http://www.aeroflot.ru/ru-ru/information/checkin/web_checkin#gtoc2 і перегорніть сторінку в самий низ, потім поставте галочку і підтвердіть умови, після чого система переведе в розділ пошуку маршруту. Вкажіть код і своє прізвище латинськими літерами.

Не варто переживати за достовірність введеної інформації, так як якщо щось написано неправильно, то система просто не пропустить користувача.

Якщо все вказано вірно, турист побачить схему салону і зможе забронювати місця в літаку . Зробивши вибір, пасажиру надається індивідуальний посадковий талон, його обов'язково слід зберегти і роздрукувати. З ним можна вирушати в аеропорт і підходити вже до самої зоні для посадки.

З ним можна вирушати в аеропорт і підходити вже до самої зоні для посадки

Туристу не потрібно стояти в черзі для оформлення, але, як і всім, йому належить здати багаж і пройти через сканери, а при міжнародних перельотах необхідно пройти і митний контроль. Якщо людина не встигла роздрукувати талон або втратив його, то він може зробити це в спеціальних автоматах, встановлених прямо в аеропорту, або звернутися до співробітників реєстраційної стійки.

Клієнт має можливість змінити місця, якщо заново увійде в систему і введе код бронювання, посадковий талон також роздруковується новий.

Особливості онлайн реєстрації на рейс Аерофлоту

1

Електронна реєстрація на рейс стає доступною за добу до вильоту, закривається за 45 хвилин до відправлення літака. Якщо у вас немає багажу, який потрібно здавати окремо, а тільки ручна поклажа, то в такому випадку можна прибути за 20 хвилин до вильоту авіасудна. Однак враховуйте, що це крайні терміни, і краще приїжджати за кілька годин до вильоту , Щоб не стати заручником обставин.

2

Зареєструватися на літак за програмою «Аерофлот - Шаттл» можливо не пізніше 30 хвилин до відправлення рейсу. Також реєстрація онлайн закривається за 30 хвилин для жителів Санкт-Петербурга.

3

Онлайн реєстрація Аерофлот за електронним квитком не припускав можливість замовлення спеціального харчування, так як для його підготовки потрібно не менше 36 годин. Це потрібно зробити заздалегідь при покупці квитка, також можна зайти в особистий кабінет, або зателефонувати за контактними телефонами авіакомпанії.

4

Якщо турист хоче пройти реєстрацію онлайн за номером квитка на рейс Аерофлоту, то неважливо, з якого аеропорту проводиться виліт - Внуково, Домодєдово або Шереметьєво. Послуга доступна не тільки для рейсів компанії Aeroflot, але і для літаків авіакомпанії Росія і Аврора.

Реєстрація online неможлива для:

  • чартерних рейсів компанії Росія, номер квитка має цифри 195;
  • спільних рейсів, де Аерофлот не є головним перевізником;
  • маршрутів, коли виліт проводиться з Саратова, Ставрополя, Душанбе, Караганди, Нового Уренгоя, Сиктивкара, Тегерана, Актау, Бейрута, Мурманська, Мале, Варни і ряду інших міст.

Плюси і мінуси онлайн реєстрації на рейси Аерофлоту

Основна перевага реєстрації через інтернет - це зручність та економія часу. Можна пройти процедуру, перебуваючи в будь-якому місці, якщо є доступ до комп'ютера. Турист отримує можливість самостійно вибрати вподобані місця в салоні з вільних, а також під'їхати пізніше і не стояти в черзі, щоб оформитися.

Єдиний мінус подібної процедури - вона доступна не для всіх пасажирів. До таких категорій відносяться:

  • туристи, які подорожують з тваринами;
  • громадяни, які перевозять зброю, або багаж в салоні літака;
  • особливі категорії пасажирів - важкохворі, інваліди з серйозними обмеженнями по здоров'ю, діти без супроводу батьків.

Мобільна реєстрація на літак

Також для власників мобільних пристроїв на платформах iOs і Android є безкоштовний додаток реєстрації онлайн на рейс Аерофлоту з мобільного телефону. Завантажити додаток можна з play.google.com , А також з itunes.apple.com .

Реєстрація в інтернеті з кожним роком стає все популярнішим і значно спрощує життя мандрівників.

Новости