Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аерофлот додасть додатковий рейс Магадан

  1. Ціна дня на авіаквитки з Магадана до Москви (туди-назад)

Фото: Rainer Bexten | Airliners.net

23 квітня 2018 р AVIADO.RU - Авіакомпанія Аерофлот додасть додатковий рейс Магадан - Москва в літній розклад у зв'язку з високим попитом у відпускний період.

За інформацією РІА КОЛИМА-ІНФОРМ , Уряд Магаданської області продовжує контролювати ситуацію, яка склалася на Колимі в зв'язку з відсутністю субсидованих квитків за московським напрямку в пікові періоди літньої відпускної кампанії.

Як пояснив під час щотижневого брифінгу регіональним ЗМІ губернатор Володимир Печений, найближчим часом варто чекати хороших новин.

«Міністерство транспорту РФ сформувало заявку в уряд Росії на виділення додаткових коштів на компенсацію субсидованих квитків, тому ми очікуємо найближчим часом цього рішення. Крім того, я підготував додаткове звернення щодо збільшення кількості рейсів на московському напрямку. За інформацією авіакомпанії «Аерофлот», польоти за літнім розкладом будуть продовжені, введено додатковий рейс Москва - Магадан - Москва до кінця жовтня », - розповів глава регіону.

Нагадаємо, в поточному році кошти федерального бюджету на придбання субсидованих авіаквитків закінчилися через шість днів після початку продажів. Після цього глави далекосхідних регіонів звернулися до Уряду РФ і Росавіації з проханням виділити додаткові гроші на продовження програми субсидування повітряних перевезень з ДФО в європейську частину країни і назад на 2018 рік. Крім того, з огляду на збільшення пасажиропотоку в піковий період, Магаданська обласна Дума підготувала звернення до проханням виділити додаткові рейси на московський напрямок або ж замінити повітряні судна на більш місткі.

Аерофлот - найбільша російська авіакомпанія. Є однією з найстаріших і досвідчених в світі, виконуючи рейси з 1923 року. Базується в московському аеропорту "Шереметьєво", в якому володіє власним терміналом D. Входить в авіаційний альянс Skyteam. Виконує регіональні і міжнародні рейси по всьому світу.

Aeroflot володіє регіональними авіакомпаніями: Росія , Аврора , А також лоукостером перемога .

Ціна дня на авіаквитки з Магадана до Москви (туди-назад)

Новости