Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристів, які застрягли в аеропорту Астани 89 туристів відправлять в Шарджу на інших літаках

Фото - з відкритих джерел

Про це повідомили в Комітеті цивільної авіації СВІТ РК.

89 пасажирів рейсу Air Arabia полетять в Шарджу іншими повітряними судами, передає Today.kz . Про це повідомили в Комітеті цивільної авіації СВІТ РК.

У комітеті пояснили, чому рейс був затриманий.

- Рейс G9-252 авіакомпанії Air Arabia за маршрутом Астана - Шарджа за розкладом повинен був вилетіти 6 січня 2018 року О 04:55. Однак з технічних причин (замерзання ручки багажного відділення повітряного судна) з метою безпеки польотів виліт був перенесений на 6 січня о 20:10. Пасажири, яким потрібно розміщення в готелі, близько 50 чоловік, були заселені в готелі, їм надано харчування та напої. О 18:00 був організований трансфер пасажирів з готелю в аеропорт, - розповіли в КГА.

Після того як сталася посадка на борт, під час передпольотної перевірки виявили технічну проблему із запуском одного з двигунів.
"Прибуття інженера і доставка необхідних запасних частин для усунення даної поломки очікується рейсом" Ейр Арабія "G9-251 8 січня о 03:55. В даний час, за інформацією авіакомпанії Air Arabia, частина пасажирів будуть перевезені в Шарджу рейсом авіакомпанії Air Arabia з Алмати 8 січня о 05:00 (доставка в Алмати буде здійснюватися на рейсах казахстанських авіакомпаній за рахунок Air Arabia), і інші пасажири - рейсом авіакомпанії Air Arabia на іншому повітряному судні 8 січня О 04:55 ", - поінформували у відомстві.

Нагадаємо, чартерний рейс Астана - Шарджа повинен був злетіти О 04:55. О 07:25 пасажирам запропонували напої, а через 15 хвилин без пояснення причин попросили покинути борт і пройти в будівлю аеропорту. Пізніше в аеропорту повідомили, що виліт здійсниться о 20:30. Проте у вказаний час туристи не змогли відлетіти.

Новости