Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Казахстані: тріскучі морози протримаються ще три дні

Синоптики розповіли, скільки ще казахстанців будуть мучити міцні морози, що встановилися на всій території країни. Згідно з прогнозом метеорологів, сильна холоднеча не покине ще мінімум три дня, більш того, очікується льодовий вітер, через що в деяких регіонах навіть оголошено штормове попередження, повідомляє NUR.KZ з посиланням на "Казгидромет". Синоптики розповіли, скільки ще казахстанців будуть мучити міцні морози, що встановилися на всій території країни

ілюстративне фото з сайту sluh.ru

Як пояснили в метеослужбі, жорстокий холод в нашу країну приніс антициклон, який не буде зміщуватися з території нашої республіки як мінімум до неділі. А це означає, що 25, 26 і 27 січня майже у всіх регіонах збережуться сильні морози.

А на заході і півдні в ці дні очікується ще і заметіль і вітром, пориви якого можуть досягати від 15-ти до 28-ми метрів в секунду.

В Кизилординської, Актюбінської і Південно-Казахстанській областях навіть оголосили штормове попередження, так як в цих регіонах у четвер, п'ятницю і суботу прогнозуються різкі пориви вітру, швидкість якого може досягати від 18-ти до 30-ти метрів у секунду.

Раніше писали про те, як переживають дикі холоду в Астані , Алмати і Павлодарі , А також про те, в яких регіонах нашої країни Зараз найтепліше .

Новости