Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нур-Султан (Астана)

  1. формування PDF
  2. Швидкий перегляд інформації про місце

1

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/1/508/054/150854_362x212.jpg https://rutraveller.ru/icache/u_t/o/toha55/al289338/348922_458x428.JPG https://rutraveller.ru/ icache / u_t / o / toha55 / al289338 / 348904_458x428.JPG

Баня «кереметь» - це справжній оздоровчий центр міста Астани. Тут можна не тільки помитися, а й поправити своє здоров'я. Розташований на проспекті Туран навпроти ТРЦ «Мега-Астана». Це єдина баня в місті, яка надає лазневі послуги комплексно.

Баня «кереметь» - це справжній оздоровчий центр міста Астани. Тут можна не тільки помитися, а й поправити своє здоров'я. Розташований на проспекті Туран навпроти ТРЦ «Мега-Астана». Це єдина баня в місті, яка надає лазневі послуги комплексно.
Баня «кереметь» користуються великою популярністю у жителів і гостей столиці. Тут дуже затишно, приємно і зручно. Важливий і гостинний персонал. Є все необхідне для повноцінного відпочинку і здорового проведення часу. До послуг відвідувачів громадська лазня з російською парною, дві фінські сауни з басейнами, східний хамам, душові кабіни, зона відпочинку, де можна посидіти відпочити, попити чаю. Навіть для дітей є три дитячих купелі. Безліч різних додаткових послуг: більярд, масаж, бар, тренажерний зал, караоке, солярій, СПА-процедури, перукарня, манікюр, педикюр.
Баня «кереметь» - це прекрасне місце для відпочинку в компанії, сімейного відпочинку, для людей у ​​віці, молоді та дітей. Хто хоче отримати нові незабутні відчуття і враження, обов'язково відвідайте лазню «кереметь», не пошкодуєте.

2

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

https://rutraveller.ru/icache/place/1/580/033/158033_362x212.jpg https://rutraveller.ru/icache/u_t/a/tavasa/al664488/830590_458x428.JPG https://rutraveller.ru/ icache / u_t / a / tavasa / al664488 / 832722_458x428.JPG https://rutraveller.ru/icache/u_t/a/tavasa/al664488/832719_458x428.JPG https://rutraveller.ru/icache/u_t/a/tavasa/ al664488 / 832718_458x428.JPG

Подарунком для городян на День столиці стало відкриття Національного музею Республіки Казахстан - унікального для Центральної Азії проекту. З відкриттям музею добігає кінця створення архітектурного комплексу "Казахський народ". Перед входом до музею устновлено фонтан, присвячений сакским воїнам. Сакські племена населяли територію сучасного Казахстану на початку нашої ери.

Подарунком для городян на День столиці стало відкриття Національного музею Республіки Казахстан - унікального проекту, який не має аналогів в Центральній Азії. з відкриттям музею добігає кінця створення величного архітектурного комплексу "Казахський народ", в який, крім музею, увійшли Палац незалежності, стела "Козак їли", Палац миру і злагоди, мечеть Хазрет Султан і Національний університет мистецтв. Перед входом до музею устновлено прекрасний фонтан, присвячений сакским воїнам. Сакські племена населяли територію сучасного Казахстану на початку нашої ери.

3

Рейтинг - Ще ніхто не оцінив.

Перегляди (тисячі сто тридцять дев'ять)

https://rutraveller.ru/icache/place/1/346/020/134620_362x212.jpg

Палац одруження «Бахит» розташований на проспекті Туран, в місті Астана. Новий палац одруження був побудований на лівому березі Ішіма.Зданіе, виконане в стилі «еклектика», має засклений дворівневий фасад з колонами. Півсфера його даху нагадує своїми обрисами купол мечеті. В ошатному приміщенні компактно розмістилися весільні салони, фото-студія, ресторан, прокат лімузинів для традиційних поїздок до меморіалів «Атамекен», «Байтерек».

Палац одруження «Бахит» розташований на проспекті Туран, в місті Астана. Новий палац одруження був побудований на лівому березі Ішіма.Зданіе, виконане в стилі «еклектика», має засклений дворівневий фасад з колонами. Півсфера його даху нагадує своїми обрисами купол мечеті.
Палац користується великою популярністю серед молодят, які можуть скористатися для урочистої реєстрації шлюбу ошатними залами, прибраними в національному стилі. Назустріч своєму щастю молоді простують по пухнастим килимах з традиційним орнаментом.
У будівлі компактно розмістилися весільні салони, фото-студія, ресторан, зали для реєстрації. Молодята зможуть скористатися прокатом лімузинів для традиційних поїздок до меморіалів «Атамекен», «Байтерек», Пам'ятника захисникам Вітчизни.

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа

Швидкий перегляд інформації про місце

Додати відгук

Простий і зручний каталог найцікавіших пам'яток Астани, які ви можете відвідати на цьому курорті.

За замовчуванням місця упорядковано відповідно до рейтингу, таким чином ви можете побачити рейтинг пам'яток Астани, також можна подивитися їх на карті .

Путівник по Астані включає в себе бари, ресторани, розважальні центри та інші цікаві місця курорту. Профілі пам'яток містять відгуки туристів, фото і іншу корисну інформацію по цікавих місцях Астани.

За деякими з місць ви можете знайти екскурсії, новини і спеціальні акції, а також список квитків, які можна купити online.

Новости