Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як розсмішити або розвеселити дівчину?

  1. емоційні розповіді
  2. візуалізація
  3. кришеснос
  4. негативні емоції

Зараз ми розглянемо ще одні дуже важливий аспект спілкування з протилежною статтю - як дати дівчині необхідні для успішного спокушання емоції. Відразу скажемо, що емоції - це все те, що пов'язано з тобою і з нею. Це місце, в якому ти проводиш побачення з дівчиною, твій розмова, твої дії і вчинки, твої компліменти, твої дотики ... Зараз ми розглянемо ще одні дуже важливий аспект спілкування з протилежною статтю - як дати дівчині необхідні для успішного спокушання емоції

Сподіваюся у тебе вже не виникає питання про що говорити з дівчиною на побаченні , Або виникає? У будь-якому випадку рекомендую до прочитання однойменну статтю. А зараз перейдемо до теми, як розвеселити дівчину на побаченні. Поїхали!

емоційні розповіді

Дівчата дуже люблять емоції. Ми, чоловіки, часом навіть не можемо зрозуміти, наскільки важливі панночкам емоційні аспекти. Жінки такі від природи. Вони від емоцій отримує набагато більше інформації, ніж від слів. Більшість людей не вміють виражати емоції ні словами, ні мімікою, ні жестами. Чоловіки - не виняток. Якщо ти прийдеш на побачення з дівчиною і зможеш емоційно розповісти про будь-яку цікаву для тебе тему, ти дуже істотно просунешся в спокушанні своєї панянки. Особливо круто виглядає, якщо ти зможеш зробити розповідь на ту тему, яка ще й, до того ж, цікава дівчині. Які це теми? Наприклад, мандрівки, екстремальний спорт, стосунки статей, секс, фільми, музика, питання майбутнього, красиві місця, дитинство, романтика, яскраві моменти свого життя, важливі для тебе досягнення ...

І не забувай виражати емоції не тільки голосом, а ще мімікою і жестами. Якщо ні мімікою, ні жестами в повсякденному житті ти не користуєшся, потренуйся перед дзеркалом.

В текстовому форматі дуже складно навчити людину правильної міміці і жестам, на тренінгах ми докладно зупиняємося на цьому моменті, підбираємо потрібний набір міміки і жестів для кожного студента і даємо багато вправ на їх розвиток, займаємося розробкою м'язів обличчя.

візуалізація

Другий спосіб вираження і передачі емоцій - візуалізація. Суть її полягає в тому, що ти описуєш дівчині що-небудь якомога докладніше і яскравіше. Робиш це так, щоб панночка зрозуміла максимально повно всі дрібні деталі розповіді. Нібито це був не розповідь, а відео.

Приклад визуализированного розповіді. «Минулого літа я відпочивав на Лазурному Березі. Коли сонце починало спускатися за обрій, я виходив на піщаний берег пляжу. Приголомшлива картина - сонце стає дуже великим і бордовим і неспішно, по сантиметру, опускається за горизонт. Вода тиха-тиха. Настільки тиха, що чутно навіть пірнання маленької рибки десь далеко від берега. На пляж неспішно і беззвучно накочуються маленькі хвилі і ніжно омивають мої ноги. Рідкісні люди ледве видно темними силуетами. Я стою на теплому піску, він уже не такий жаркий, яким був кілька годин тому під час спеки. Сонце сідає все більше і більше і вже майже зайшло за горизонт. Я дістаю з відерця з льодом охолоджену пляшку червоного шампанського і два келихи ... »

Формула такої розповіді досить проста. Потрібно лише по черзі (або упереміш) розповісти про місце, потім - про звуки і закінчити описом відчуттів.

Дуже бажано робити таку розповідь неспішним, тихим, грудним голосом. Повірте, за все життя дівчини якщо хтось із чоловіків і робив таке, то, швидше за все, він був єдиним.

За допомогою візуалізації ти легко можеш провести побачення з дівчиною в будь-якому романтичному місці. Просто опиши максимально докладно і красиво все, що там буде, і чим ви з нею станете займатися. Дівчата люблять вухами!

кришеснос

Кришеснос - це місце, вчинок або дія, яка призводить дівчину в стан легкого трансу. Найчастіше саме легкий кришеснос допоможе тобі розвеселити навіть саму похмуру дівчину!

Під час відмінного кришеснос дівчина до кінця не розуміє, що відбувається, але при цьому сильно і по-хорошому здивована. Навряд чи хтось із чоловіків робив з нею що-небудь подібне раніше.

Найбільш поширені варіанти кришеснос - місцем або вчинком.

Місце. приклади

  1. Найяскравіший приклад - побачення з дівчиною на даху будинку. Тільки воно повинно стати сюрпризом. Дівчина до останнього не повинна знати, що побачення трапиться саме там. Уяви собі реакцію дівчини, коли ти з нею виходиш на дах, а на ній вже стоїть готове смачне блюдо (наприклад, піца або суші), тарілки і проділи для зручного поїдання їжі, пляшка вина і келихи, запалені свічки ... Побачення з дівчиною на даху - це вже дуже великий плюс тобі. Але якщо ти зможеш зберегти інтригу до кінця і не говорити, куди ви йдете, плюсів буде набагато більше, ніж один.
  2. Побачення з дівчиною на кладовищі.

Вчинок. приклади

  1. Станцювати з дівчиною танець прямо посеред вулиці (бажано, щоб грала музика, тому візьми з собою щось музичне - телефон, магнітофон, що завгодно). Можна навіть посеред проїжджої частини. Зупиняєш машину, вмикаєш музику і фари на повну (якщо вже вечір або ніч) - і вперед. Бажано таке зробити в темний час доби. А ще краще - вночі. Мінімум машин на дорозі, максимум романтики.
  2. Пройти по вагону метро, ​​просячи пасажирів подати гроші на контрацепцію.
  3. Залишитися в метро після його закриття.
  4. Романтичний нічний пікнік зі спостереженням заходу.
  5. Стрибок з парашутом. До тих пір, поки ви не приїдете на аеродром, дівчина не повинна знати, що її чекає. Рекомендуємо перший стрибок здійснити з інструктором. У цьому випадку, як правило, стрибає не потрібна підготовка. Короткий 20-хвилинний інструктаж - і вперед! Для самостійного стрибка треба займатися мінімум півдня.

Для першого або другого побачення добре підійде лайт-варіант кришеснос - квітка або пляшка шампанського з двома келихами, які взялися нізвідки. Ви йдете з дівчиною, наприклад, по парку. І тут, раптом, ви даєте їй красиву троянду або знаходите в кущах шампанське і келихи.

«Звідки вони там візьмуться?», - запитаєш ти. Все дуже просто - або ти заздалегідь сховаєш їх там (наприклад, якщо кущі густі), або твій друг за хвилину до вашого приходу їх туди покладе, а сам буде стояти поруч і охороняти (так як це перше або друге побачення, дівчина ще твоїх друзів не знає). Третій варіант - ти цілуєш або обіймаєш дівчину, твої руки за її спиною, і панночка їх, природно, не бачить. В цей час ззаду дівчата підходить твій друг і дає тобі в руку квітка.

негативні емоції

Важливо розуміти, що дівчині потрібно давати не тільки позитивні емоції, а й негативні. Особливе якщо дівчина зробила щось не так (поводиться дуже зухвало, змушує ревнувати, пихата, що не пунктуальна, проявляє неповагу ...).

Варіанти негативних емоцій:

  1. Стати з дівчиною холоднішим - менше розмовляти, менше жартувати, менше підтримувати комунікацію. Бажано це зробити ненадовго, а потім повернутися до звичайного поведінки. Якщо дівчина не дурна, вона зрозуміє все дуже добре.
  2. Повністю замовкнути і зробити вигляд, що сильно образився. Це більш жорстокий спосіб, ніж той, який описаний в першому пункті. При цьому ви продовжуєте робити те, що робили до цього - їсти, пити, сидіти, гуляти ... Максимально рекомендований час мовчання - 30 хвилин. Якщо дівчина не хоче тебе втратити, вона перша перерве мовчання. Якщо час минув, і панянка не зробила перший крок, перерви мовчання сам. Наприклад, так: «Більше ніколи не роби зі мною так, як поступила. Такими діями ти вбиваєш в мені симпатію ». І знову стаєш таким, яким був раніше.
  3. Застосувати жорсткі підколки. «Напевно, ти так зі всіма чиниш? Тому у тебе немає справжніх друзів. Тебе ніхто не цінує по-справжньому ». «Яке цікаве плаття, ніколи не думав, що хтось ще носить такий старомодний дизайн». «Я завжди говорив, що під час ПМС дівчину не можна випускати з дому. Або у тебе не ПМС? »
  4. Викликати у дівчини ревнощі.
  5. Якщо дівчина поводиться по-стервозність, скажи щось на зразок: «І це все, що ти можеш? Це не оригінально і навіть не чіпляє. Я знаю, що ти можеш краще. Спробуй ще! Я ж знаю, що ти талановита! А ну, давай, покажи мені справжню стерву! ».

Сподіваюся, ти зрозумів, як викликати емоції у дівчини. Чим більше даси емоцій, тим ближче успіх! Наостанок формула:

Оригінальність, неординарність + правильне і підготовлене виконання = яскраві емоції, які дівчина навряд чи забуде. Але чим більше емоції, тим більше очікування. Тому на старті відносин не перестарайся, оскільки дівчина буде постійно очікувати від тебе ще більших сюрпризів.

Є питання або ідеї відмінного кришеснос? Пиши в коментарях. Успіхів !!!

Які це теми?
«Звідки вони там візьмуться?
«Напевно, ти так зі всіма чиниш?
Або у тебе не ПМС?
Якщо дівчина поводиться по-стервозність, скажи щось на зразок: «І це все, що ти можеш?
Є питання або ідеї відмінного кришеснос?

Новости