Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Бахчисарайському районі в Криму

  1. Бахчисарайський район - цікавий відпочинок в Криму
  2. Житло на відпочинку в Бахчисарайському районі
  3. Котедж «Лора» в Піщаному
  4. Ми пропонуємо Вам комфортний відпочинок в Бахчисарайському районі
  5. номери
  6. послуги

Різноманітність пам'яток, розвинена дорожня «павутина», гірничо-лісова зона, морське узбережжя - все це робить відпочинок Західному Криму в Бахчисарайському районі привабливим в плані розвитку рекреації і туризму. Пам'ятка номер один Бахчисарайського району - Ханський палац. Завдяки старанням директора Бахчисарайського історико-культурного заповідника Євгена Петрова в Ханському палаці щорічно відкривається щось нове.

Бахчисарайський район - цікавий відпочинок в Криму

Курорти Бахчисарайського району славляться унікальним так званим «коктейлем здоров'я», до складу якого входять аромати степових трав і безкрайнього моря. Тут знаходяться багато комфортні приватні пансіонати Піщане - прекрасні можливості для сімейного відпочинку.

науковий туризм

науковий туризм

Відпочинок в Криму Бахчисарайський район пропонує швидше у вигляді наукового туризму. Такі традиції з'явилися ще в 50-х роках минулого століття, коли в селі Прохолодне була організована база геологічного факультету Московського держуніверситету.

Пляжний відпочинок

Також Бахчисарайський район готовий запропонувати   Вам відпочинок з піщаним пляжем Також Бахчисарайський район готовий запропонувати Вам відпочинок з піщаним пляжем. Для цього ви можете вибрати село Піщане - це визнаний приморський курорт. Його безперечна перевага - комфортні бази відпочинку, розташовані на узбережжі, серед рукотворного соснового лісу. До речі, по дорозі в Піщане можна зустріти цікавий пам'ятник часів Кримської війни 1854-55 рр.

Туристичні походи

Туристичні походи

У багатьох відпочинок в Криму в Бахчисарайському районі асоціюється з надзвичайною красою Кримських гір, печерними містами і кришталево чистими озерами. Туристичні походи з наметами, прогулянки на конях і багато інших активні розваги на відпочинку в Бахчисарайському районі сподобаються дітям і дорослим.

Житло на відпочинку в Бахчисарайському районі

Найбільш актуальне «негативний» питання на відпочинку в Бахчисарайському районі - це недостатня кількість місць житла. Історично так склалося, що Бахчисарай - це транзитний місто, в якому туристи недовго затримуються. Але все ж наявність тут різних баз відпочинку, міні-готелів, приватного сектора зробить перебування в Бахчисарайському районі більш комфортним і по-домашньому затишним. А гостьові будинки Піщане для створення невимушеної атмосфери відпочинку користуються різними способами.

Котедж «Лора» в Піщаному

Для тих, хто хоче провести недорогий відпочинок в Криму, Бахчисарайський район прекрасно підійде. На - Тут є багато затишних селищ, де можна чудово відпочити, не переплачуючи великих грошей. Якщо Ви запланували відпочинок в Криму в Бахчисарайському районі, Вам варто відправитися в селище Піщане. Він є найпопулярнішим курортом цього регіону. Тут розташувався котедж «Лора», який з радістю прийме кожного гостя курорту.

  • На трьох поверхах сучасної будівлі знаходиться 23 номери різної категорії. В кожному номері є сучасні меблі, телевізор, інтернет, холодильник, кондиціонер, санвузол.
  • На загальному балконі встановлена ​​річна меблі.
  • У вартість розміщення в котеджі «Лора» входить проживання, інтернет, телебачення, відпочинок в альтанці з мангалом, автостоянка, піщаний пляж.
  • Додатково можна замовити комплексне харчування, екскурсію і трансфер по Криму.
  • Кожному туристу, який вибреет відпочинок в котеджі «Лора» в Піщаному, гарантується високий рівень сервісу і море позитивних емоцій, незалежно від віку і фінансових можливостей.

Ми пропонуємо Вам комфортний відпочинок в Бахчисарайському районі

Для туристів, які хочуть провести сімейний відпочинок в Криму, Бахчисарайський район прекрасно підійде. Селище Піщане, розташований в цьому районі, може порадувати кожного своїми чудовими пляжами, чудово розвиненою інфраструктурою і доступними цінами на відпочинок.

номери

Готель «Лора» запрошує всіх гостей Піщаного відпочити в комфортних номерах в декількох хвилинах ходьби від берега моря. Ви можете орендувати на вибір номер «стандарт» або «люкс» класу. У кожному з них Вас чекає затишна обстановка, а також повний набір меблів і техніки. Всі номери готелю «Лора» оснащені санвузлом і мають вихід на балкон з літніми меблями.

Детальніше про ціни >>>

послуги

Гості готелю зможуть безкоштовно скористатися автостоянкою. На затишній території готелю «Лора» можна відпочити в зоні відпочинку з мангалом, пограти в настільний теніс. На всій території є доступ до бездротового інтернету. За бажанням туристи можуть за додаткову плату замовити трансфер, харчування у власній їдальні готелю, або екскурсію по цікавих місцях Криму.


Відпочинок в готелі «Лора» принесе Вам тільки відмінний настрій, завдяки якісному сервісу і дбайливому персоналу.

>>> Забронювати зараз

Новости