Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини Криму - Російські туристи в Криму: Феодосія перетворилася в жах - Апостроф

Відпочинок в окупованому Росією Криму виявився "самим огидним" для туристки з російського Санкт-Петербурга Галини Траоре.

Історію про свою відпустку вона опублікувала в соцмережі, пише " оглядач ".

"Мій найогидніший відпустку добігає кінця. Залишилося дотягнути день і кулею на літак. Додому! Ніколи я не хочу більше повертатися до Феодосії! Розруха, срач і по * уізм! Пляж з назвою" Дитячий "необхідно заборонити і закрити! Тільки після того , як ми потрапили в лікарню, нам місцеві розповіли, що туди виходить місцева каналізація і "там взагалі купатися не можна", - розповіла обурена жінка.

Вона зазначила, що пляж Феодосії - це бухта, в якій «накопичується і концентрується вся зараза».

"Одна крапля такої морської води викликає вже через 2-3 години сильну блювоту і діарею. Температура тіла підвищується до 39-40. В результаті відбувається зневоднення небезпечне для життя! Малюки до 5 років знаходяться в серйозній небезпеці. І жоден місцевий" добра людина "не попередив про це, хоча самі на свої пляжі не ходять, бо в курсі! А готелі, на хвилиночку, від 2300 на добу, без харчування, без прибирання", - продовжила обурюватися Галина.

Вона також окремо відзначила стан лікарні: "душа немає, все засрано. Штори висять на іржавих скріпках. Палат, в задушливій лікарні, всього 6, а народу дуже багато, тому ліжка з хворими на всю довжину коридора".

У жах її також привела процедура забору крові з пальця.

"Кров з пальця лікар висмоктував своїм вусатим ротом, через скляну трубку, і видуває її в пробірку ... як дочка медиків, я перебувала в а * уе" - обурилася вона.

Також туристка розповіла, що люди, які відпочивали з нею, підхопили на море вірусну ангіну.

"Я в шоці. Це Пекло, в якому ми провели 3 доби, але крапельниці, дійсно, чарівним чином, ставлять діток на ноги. Я не хочу сказати, що лікарі погані, немає. Вони рятують життя - факт. Але на такому рівні медицина не повинна знаходитися. Тим більше в Криму, куди вкладено вже купа бабла! " - резюмувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явився розповідь лікаря, який поділився моторошними історіями про відпочинок на пляжах в Криму .

Новости