Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фестиваль Metro Family Day пройде в Петербурзі в 5-й раз

АТ «Видавничий дім« Три корони »

21-22 липня (з 11.00 до 20.00) на Єлагіна острові в ЦПКіВ ім. Кірова розгорнеться ціле місто для дітей, де кожен знайде собі розвагу до душі.

На території проведення фестивалю будуть представлені десятки майданчиків, де діти зможуть грати, вчитися, розважатися і дізнаватися нове.

«Слоган нашого фестивалю Metro Family Day - ТЕРИТОРІЯ ТВОГО ДИТИНИ, - говорить керівник проекту Анна Шуняєва. - Тут діти можуть відчути себе, як вдома. Їх розважать, про них подбають, подарують подарунки і нагодують солодощами ».

Традиційно на фестивалі організовуються кілька зон. На спортивному майданчику можна буде пограти в футбол, пострибати на батуті, взяти участь в змаганнях з перетягування каната. У зоні навчання - зайнятися робототехнікою, освоїти кілька фраз англійською мовою, спробувати себе в ролі журналіста.

АТ «Видавничий дім« Три корони »

У «М'якою зоні» розміститься Кімната матері і дитини, де можна погодувати і переповити найменших відвідувачів заходу. Тут же для малюків будуть встановлені бізіборди, м'який басейн, пройдуть заняття з бебі-йогу.

Старші діти зможуть покататися на атракціонах, пограти в настільні ігри, навчитися новому в зоні майстер-класів.

У цьому році також буде організовано лекторій, де батьки отримають інформацію по вихованню, здоров'ю дітей. Головний гість - відома телеведуча і мама Тутта Ларсен. На сцені діти побачать улюблених героїв з театру-студії «Смішарики», шоу мильних бульбашок та наукове шоу, покази мод, виступи інтерактивних театрів і багато іншого.

Подробиці на сайті www.metrofamilyday.ru 0 +

Новости