Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Люля Кебаб (рецепт + фотографії) -

Вишуканою стравою з Азербайджану вважається Люля Кебаб, який за традиціями гір, готується з баранини Вишуканою стравою з Азербайджану вважається Люля Кебаб, який за традиціями гір, готується з баранини. Це м'ясне блюдо, яке смажиться на шампурах, за складом схоже на котлети, але смаком все таки відрізняється. Готувати його можна з будь-якого м'яса, будь то свинини, телятини, або баранини. Ця страва вже давно завоювало Країни світу, і сьогодні ми приготуємо його за спеціальним рецептом, з салом і на вугіллі. Ех вся ця приготування займає стільки часу і сил, що часом дико хочеться просто відпочити. І думаю що відпочинок в Сукко тут: анапа це напевно найкращий варіант як за ціною так і за якістю. Дуже просто багато людей позитивно відгукуються, і сама чула від знайомих що відмінний відпочинок виходить і за розумні гроші, що в цілому вже сама давно планую. Адже сковорідки вже трохи набридли ... Але все ж що нам знадобиться для Люля Кебаб? Готування в цілому дуже втомлива робота з цього треба робити походи в гори - це дуже розслабляє. Наприклад перейшовши сюди , Ви зможете дізнатися більше про якісні туристичні походи в гори. Зробіть для себе такий відпочинок, і ви не пошкодуєте ...

Нам знадобиться: 1 кг. Свіжої барани або іншого м'яса

0.5 кг сала

1 чайна ложка солі

0,5 столової ложки зіри

0,5 столової ложки чорного перцю 1

1 столова ложка меленого коріандру

Рецепт приготування Люля Кебаб:

Візьмемо хорошу баранину, свинину або телятину, і покладемо її на дерев'яну дошку. І порубати фарш для Люля кебаб сокиркою на дрібні шматочки. На крайній випадок можна користуватися м'ясорубкою, але це як розумієте «неправильно». Звичайно, для того, щоб навчитися рубати фарш для Люля кебаб сокирками, потрібен деякий навик володіння ножем. Але тут немає нічого складного. Замахуємося в пів-руки, і працюємо тільки пензлем.

Замахуємося в пів-руки, і працюємо тільки пензлем

Якщо на ваш топірець буде прилипати м'ясо, і при цьому буде складно рубати м'якоть, не біда. У каструлі підігрійте води, і опустіть топірці в окріп на кілька секунд. Жир від високої температури відстане він ножів.

Якщо стіл для рубки м'яса не дуже рівний, то його, перед тим як обробляти м'ясо - стіл змастити жиром, тоді м'ясо не буде прилипати до дошки, і тріски НЕ будуть прилипати до фаршу.

Продовження тут: http://nomad.org.ua/lyulya-kebab-recept-fotografii-chast-2/

Сподобалася стаття?Не забудь натиснути "+1"

Але все ж що нам знадобиться для Люля Кебаб?

Новости