Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Україну йдуть дощі з грозами - синоптик

Протягом 12-15 квітня в більшості областей України буде переважати тепла повітряна маса. Максимальна температура повітря складе + 12 + 18º, в південній частині, більшості центральних областей та на заході + 17 + 24º.

Такий прогноз дала синоптик Наталія Діденко в своєму метеоблоге на Opinion .

"12 квітня є ймовірність локальних дощів з грозами на заході України, 13 квітня буде домінувати суха погода. 14-15 квітня, якраз вихідні, дощі з грозами активізуються в західних, північних областях і в центральній частині. Південь і схід від опадів втримаються. варто зауважити, що ці дощі будуть носити характер літніх процесів, тому будуть випадати локально і неоднорідне ", - пише вона.

Читайте також: В Україні завтра потеплішає до 22 ° - синоптик

За прогнозом Діденко, 16 квітня в Україні переважатиме суха повітряна маса. 17, 18 і 19 квітня ймовірність дощів з грозами збільшиться.

Температура повітря на наступному тижні в більшості областей України очікується комфортною. Протягом дня - в межах + 15 + 23 градусів. Заморозків не передбачається.

Протягом 12-15 квітня в більшості областей України буде переважати тепла повітряна маса

У Києві 12 квітня атмосферний фронт з півночі знизить температуру повітря до + 15 + 17 градусів. 13, 14 і 15 квітня максимальна температура повітря складе + 17 + 20 градусів. У неділю, 15 квітня, в столиці вірогідний дощ з грозою .

Наступного тижня в Києві переважатиме тепла погода, вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах + 17 + 20 градусів. Короткочасні грозові дощі локально пройдуть 18 і 19 квітня.

Новости