Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Криму з лікуванням опорно-рухового апарату (системи) - Славутич

Лікувально-оздоровча програма Здоровий хребет розроблена нашими фахівцями спеціально для людей, які мають проблеми з хребтом, який, як відомо, відіграє важливу роль в діяльності всіх внутрішніх органів. Патологічні зміни в хребті часто призводять до порушення функцій інших органів. Тому дана програма відпочинку і лікування в Криму є ефективною не тільки лікувальною, але і профілактичною програмою.

відпочинку і лікування в Криму

Дана програма включає в себе широкий спектр медичних послуг, спрямованих на зняття больового синдрому в спині, корекцію порушень постави та профілактику виникнення «проблем в спині» надалі. Консультації за показаннями дає лікар ортопед. У зв'язку з можливими протипоказаннями, призначення програми «Здоровий хребет» здійснюється тільки після попередньої первинної консультації терапевта. Курс лікування розрахований на 7, 10, 14, 18, 21 день.

За даною програмою показаннями є наступні захворювання: остеохондроз, міжхребцеві грижі, радикуліт, сколіоз, спондильоз.

Курс складається з діагностики та лікування.

Діагностика: Спостереження лікаря, Консультація фахівців вузького профілю, Лабораторні дослідження (згідно з прейскурантом лабораторії) Інструментальні дослідження: ЕКГ.

Лікування: Дієтотерапія, Фізіотерапія (2 з нижчеперелічених): Ультразвук, Ампліпульс, ДДТ, Магнітотерапія, електрофорез, Лазерна терапія, водолікування (1 з нижчеперелічених): Гідролазерний душ або Лікувальна ванна, Масаж ручний, Озокерітопарафінотерапія або аплікації з сакськими грязями, ЛФК або профілактор Євмінова, Ранкова гімнастика. Далі проводиться заключний огляд лікаря і інтерпретація отриманого результату.

Очікуваний ефект від даної програми: зменшення больового синдрому; відсутність больових точок в місцях пошкодження корінців і стовбурів; нормалізація м'язового тонусу; зменшення порушень чутливості; поліпшення загального самопочуття.

Номери та ціни

Новости