Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторії Севастополя: адреси і телефони.

  1. Оздоровчий комплекс Аквамарин *****
  2. санаторій Меллас
  3. Санаторій імені Кірова
  4. Санаторій Ай-Даніль
  5. санаторій Дніпро
  6. ТОК Судак
  7. Санаторій Ай-Петрі

У санаторіях міста-курорту лікують хворих на бронхіальну астму, захворюваннями верхніх дихальних шляхів, серцево - судинної системи, опорно - рухового апарату, центральної і периферичної нервової системи, імуно - алергічні та гінекологічні і багато інших хвороб. Освоїли в Севастополі грязелікування Сакськими грязями. Санаторії Севастополя розташовані біля моря або в зелених зонах відпочинку.

Оздоровчий комплекс Аквамарин *****

У санаторіях міста-курорту лікують хворих на бронхіальну астму, захворюваннями верхніх дихальних шляхів, серцево - судинної системи, опорно - рухового апарату, центральної і периферичної нервової системи, імуно - алергічні та гінекологічні і багато інших хвороб

Оздоровчі програми медичного центру готелю Аквамарин ефективні при захворюваннях опорно-рухового апарату, дихальної та серцево-судинної системи, неврології і вертебрологи, урології та гінекології. Центр знаходиться в Севастополі і оснащений найсучаснішим медичним обладнанням.

санаторій Меллас

Санаторій знаходиться на Південному березі Криму недалеко від селища Форос. У санаторії Меллас успішно лікуються захворювання серцево-судинної, сечостатевої, кістково-м'язової, ендокринної, дихальної та нервової систем, хворобами органів травлення. Відпочиваючі розташовуються в номерах з сучасним ремонтом.

Санаторій імені Кірова

Санаторій ім. Кірова спеціалізується на лікуванні хронічних захворювань легенів неспецифічного характеру, бронхіальної астми, серцево-судинних і нервових захворювань. Знаходиться санаторій в Ялті на Південному березі Криму.

Санаторій Ай-Даніль

Санаторій Ай-Даніль спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної і серцево-судинної систем, розладів нервової системи, захворювань шлунково-кишкового тракту. "Ай-Даніль" розташований в мальовничій ялівцевого гаю однойменного парку між Гурзуфом і Нікітським ботанічним садом.

санаторій Дніпро

У санаторії «Дніпро» можна пройти курс лікування захворювань органів дихання, нервової системи, опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, гінекологічних, ендокринологічних, шкірних і ЛОР-захворювань, вторинних імунодефіцитів. На базі санаторію працює один з кращих міських діагностичних центрів Євпаторії.

ТОК Судак

ТОК «Судак» спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату, периферичної нервової системи, шкірних захворювань. Санаторій розташований в розкішному парку на березі моря.

Санаторій Ай-Петрі

Санаторій «Ай-Петрі» спеціалізується на лікуванні бронхолегеневих захворювань, хвороб ЛОР-органів і нервової системи. «Ай-Петрі» знаходиться в одному найкрасивіших куточків ПБК - в курортному селищі Місхор у підніжжя знаменитої гори Ай-Петрі.

санаторій Омега

Адреса: Республіка Крим, 99011, м Севастополь, вул. Бухта Омега, 17
Телефон: + 38- (0692) -43-93-05
Реорганізовано в пансіонат, по лікуванню співпрацює з Центральним госпіталем Військово-морських сил України.

санаторій Сонечко

Адреса: 99000 м Севастополь, вул. очаковцев
Телефон: +38 (0692) 54-42-83
Дитячий санаторій психо-неврологічного профілю.

санаторій Будівельник

Адреса: Україна, АР Крим, 99028, м Севастополь, вул. Єфремова, 38
Телефон:
В даний час реорганізовано в базу відпочинку Пісочна бухта, послуг з оздоровлення та лікування не надає.

Санаторій-профілакторій Чайка

Адреса: 99805, м Севастополь, урочище Батіліман
Телефон: +38 (0692) 48-50-29
Реорганізовано в базу відпочинку для дітей і дорослих.

У 2013 році вперше в курортній історії Севастополя послуги з санаторного лікування надають в готельному комплексі "Аквамарин". Лікарями spa-центру готелю розроблені 15 оздоровчих програм - докладніше з ними ви можете ознайомиться на цій сторінці .

Новости