Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Самогонний апарат - Дистиллятор Ударница - це пристрій для виробництва самогону, а так само можна отримати спирт сирець, ром, коньяк, джин, самогон, віскі. Самогоноваріння на дому.

  1. Самогонний апарат "Ударница" перетворює брагу в домашніх умовах в відмінний самогон

Потужний дистиллятор РУМ Б 035 УД, «ударниць» (ТТ-34), володіючи новітньою системою циркуляції холодильника, виконаний з харчової міді, здатний видавати в годину до 5 літрів ( Потужний дистиллятор РУМ Б 035 УД, «ударниць» (ТТ-34), володіючи новітньою системою циркуляції холодильника, виконаний з харчової міді, здатний видавати в годину до 5 літрів (!!!) дистиляту об'ємною щільністю від 50 до 70 градусів. Подає стовбур дистилятора, завдяки конструктивним особливостям має додаткової розділової здатністю (до трьох теоретичних тарелей - умовна триразова очищення або «витяг серця напою»).

Самогонний апарат "Ударница" перетворює брагу в домашніх умовах в відмінний самогон

Одержуваний сирець (самогон) придатний для приготування домашніх лікерів, коньяків, бальзамів, настоянок.

У пакет «Ударница» входить набір смакоароматичних концентратів для складання 100 літрів коньяку, а також набір сувенірних етикеток для домашнього використання за мотивами легендарних радянських коньяків (14 етикеток). У комплекті також шланги системи охолодження. У подарунок - ароматизатор для приготування 10 літрів домашнього коньяку.

Фляга-бідон в комплект не входить.

Ми також продаємо мініспіртзавод. Допоможе з вибором стаття ЩО ВИБРАТИ? Мініспіртзавод АБО самогонний апарат

Коментарі ВКонтакте:

Коментарі Facebook:

Новости