Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подарунковий самогонний апарат «Магарич Ексклюзив. Самогонні апарати у подарунок

  1. Самогонний апарат «Магарич Ексклюзив» - якісний алкоголь в домашніх умовах
  2. Комплектація
  3. Як я готував самогон в «Магарич»
  4. Мої враження від використання
  5. Як купити самогонний апарат в подарунок

Пару місяців назад мої друзі здивували мене як ніколи. Вони піднесли мені дуже специфічний презент - самогонний апарат «Магарич-12л-Ексклюзив-Т». Виробник - Челябінський Завод Побутових Товарів (ЧЗБТ). Насправді, я давно мріяв про те, щоб робити вдома хороший алкоголь, так як останнім часом зовсім довіряю покупним алкогольних напоїв, але я і розраховувати не міг на те, що готувати його може бути настільки легко і просто.

Самогонний апарат «Магарич Ексклюзив» - якісний алкоголь в домашніх умовах

Розкривши красиву подарункову коробку, в яку був захований апарат, я виявив в ній бак для заливки браги і додаткові елементи.


Комплектація

Отже, ось список усього, що входить в комплект до «Магарич»:

  1. Перегінний куб з харчового нержавіючого матеріалу на 12 л.
  2. Так званий «холодильник».
  3. Сухопарник - пристосування, яке допомагає зробити самогон чистішим і, в той же час, більш міцним. До речі, сухопарник зовсім не є обов'язковим елементом самогонного апарату, так що його наявність в комплекті стало для мене приємним сюрпризом.
  4. Шланг для подачі і відведення води (виконаний з полівінілхлориду).
  5. Біметалічний термометр, який вбудований безпосередньо в перегінний куб для зручності роботи.
  6. Універсальний перехідник для крана подачі води.
  7. Спиртометр для замірів фортеці готових алкогольних напоїв з робочим діапазоном від 0 до 96 градусів.
  8. Докладна інструкція із застосування, яка допоможе розібратися з процесом виготовлення самогону навіть людині, ніколи в житті до цього не бачив самогонний апарат.
  9. Книга рецептів.


Книга рецептів


Як я готував самогон в «Магарич»

Чесно кажучи, перший експеримент я вирішив почати в той же день, так як не терпілося якомога швидше випробувати обновку. Для першої порції самогону я вибрав найпростіший рецепт, для якого потрібні всього три ключових інгредієнта: цукор, вода і, звичайно ж, дріжджі. Пропорції я дотримувався наступні: на 10 літрів води я взяв 3 кг цукру і 200 грам спресованих дріжджів.

Цукор треба розмішати в теплій воді, а потім розчинити в отриманому цукровому сиропі дріжджі і дати їм активуватися протягом п'яти хвилин. До речі, якщо у вас немає спресованих дріжджів - не біда, замініть їх на 36 грам сухих «швидких» дріжджів. Їх досить просто розсипати по поверхні сиропу і не возитися з розчиненням і очікуванням активізації. Готову суміш потрібно накрити і залишити на тиждень. Через тиждень слід акуратно видалити густий дріжджовий осад і прогнати рідина через самогонний апарат «Магарич».


Через тиждень слід акуратно видалити густий дріжджовий осад і прогнати рідина через самогонний апарат «Магарич»

Зізнаюся, я був приємно здивований отриманим результатом. Я ніколи не думав, що домашній самогон може бути настільки кришталево чистим. Звичайно ж, я відразу запросив друзів, які так само гідно оцінили мій продукт. Після цього я став експериментувати з рецептами і шукати нові незвичайні смаки. Таке заняття з упевненістю можна назвати захоплюючим хобі. Тепер у мене вдома повний бар самих незвичайних спиртних напоїв, які не соромно запропонувати гостям. Перед святом мені не потрібно йти в магазин для того щоб купити «чого-небудь до столу», і з урахуванням постійного зростання цін економія досить відчутна.


Перед святом мені не потрібно йти в магазин для того щоб купити «чого-небудь до столу», і з урахуванням постійного зростання цін економія досить відчутна

Мої враження від використання

Через два місяці користування апаратом «Магарич», я готовий критично оцінити його. Недоліків відмічено не було. Конструкція проста, надійна, ламатися в принципі нема чому. Що мені сподобалося:

  • Апарат виконаний з дійсно якісного матеріалу, придатного для роботи з продуктами харчування. Це дає гарантію отримання безпечного продукту на виході.
  • Зовнішній вигляд продуманий на всі сто. Він дійсно може стати одним з декоративних елементів кухні. Шви ретельно заховані і в цілому все дуже лаконічно, просто і красиво.
  • В апарата дуже висока продуктивність. Він здатний виробляти до 2 л самогону за годину.
  • Набір «Магарич» повністю укомплектований. Вам не доведеться нічого докуповувати. Все необхідне вже є в наборі.


Все необхідне вже є в наборі

Підводячи підсумок, хочу зазначити, що я шалено радий такому незвичайному подарунку від друзів. Але все ж хочу нагадати, що алкоголь гарний тільки в міру. Я завжди пам'ятаю про це правило, і тому мій «Магарич» приносить мені і моїм гостям тільки позитивні емоції.

Я завжди пам'ятаю про це правило, і тому мій «Магарич» приносить мені і моїм гостям тільки позитивні емоції

Переймаючись питанням про те, щоб самогонний апарат купити в Москві недорого, потрібно спочатку розібратися, що взагалі собою являє даний пристрій, навіщо його використовують, які його можливості і переваги.

самогон як алкогольний напій відомий з дуже давніх часів, і сама його назва вже підказує, як робиться ця рідина, - шляхом самостійної прогонки. Щоб отримати якісний самогон , Який можна вживати без всяких ризиків для здоров'я, потрібно строго діяти інструкції, чітко дотримуватися всі вказівки, пропорції інгредієнтів, правила і пункти. Тільки в цьому випадку можна домогтися гарного і якісного результату у вигляді прозорого і ароматного самогону.

Процес перегонки здійснюється в спеціальному приладі, який отримав назву самогонний апарат. Звичайно, найпримітивнішим пристроєм тут не обійдешся, тому що потрібно використовувати тільки хороший апарат з сухопарнику і барботером. Названі два елементи грають важливу роль в будову устаткування, завдяки чому вдається отримати відмінний спиртовий напій.

У стародавні часи самогон виходив шляхом багаторазового перегонки, тільки так можна було домогтися його фортеці. Але після появи сухопарнику і барботера цей процес істотно спростився. Дані елементи в конструкції самогонного апарату дозволяють надати напою бездоганні якості, природний смак і аромат, а також дозволяють домогтися потрібної чистоти і фортеці. Барботер - це прямий регулятор фортеці самогону. Якщо робити множинну перегонку, тоді міцність напою буде набагато вище.

Такі пристрої можна знайти в будь-якому спеціалізованому інтернет магазині, причому в асортименті є найрізноманітніші вироби. Тут уже покупцеві важливо визначитися, на який обсяг, з якого матеріалу, наскільки потужний йому потрібен прилад, яка ціна його влаштовує. Можна придбати дешево самогонний апарат з нержавійки на 20 літрів, і тоді протягом усього року можна займатися перегонкою спирту, а готовий продукт використовувати для приготування лікерів, альтернативних спиртних напоїв, різних налаштувань.

Якщо використовувати самогонний апарат з ректифікаційної колоною, тоді фортеця одержуваного напою буде доходити до 96 градусів. Цей пристрій є обладнанням нового покоління, і його дуже легко і зручно застосовувати в домашніх умовах.

Найрізноманітніші самогонні апарати купити для дачі можна в спеціалізованому магазині, де представлений великий вибір пристроїв. Залежно від особистих потреб, можна підібрати дешевий дачний агрегат, купити для будинку міні самогонний апарат електричний.

Серед основних моделей, які користуються популярністю на ринку, можна назвати такі прилади:

· Самогонний апарат проточний - даний агрегат оснащений системою охолодження за допомогою проточної води , Термодатчиком контролю;

· Самогонний апарат з двома сухопарнику - дозволяє полегшити процес перегонки, оскільки наявність двох сухопарнику знижує кількість сивушних масел , І на другий етап перегонки вже надходить очищена рідина;

· Самогонний апарат фенікс - це класична модель обладнання для перегонки спирту, вона прекрасно підходить для приготування будь-яких типів настоянок і міцних спиртних напоїв в домашніх умовах;

· Самогонний апарат добрий жар - це зручний за своїми технічними параметрами агрегат, використання якого гарантує отримання самого чистого і ароматного спиртового напою.

Велика кількість свят в російській культурі це одне з надбань нашої нації. Так що нації, в нашій багатонаціональній країні дуже багато етносів і груп, для яких вживання якісного алкоголю стало якоюсь традицією. У сучасному світі все частіше і частіше постає питання унікальних подарунків. Як здивувати чоловіка або друга? Одним з найкращих подарунків практично з будь-якого приводу буде самогонний апарат. Якщо ви ще не визначилися з тим який самогонний апарат купити в подарунок, то для початку вам потрібно дізнатися смаки того, кому ви будете його дарувати. Якщо більше до смаку міцні напої , Такі як горілка, коньяк, віскі, то вам підійдуть апарати з ректифікаційної колоною. Але що якщо людина вважає за краще вино? Тоді вам підійдуть дистилятори, такі як «Добровар» або «Фенікс».

Як купити самогонний апарат в подарунок

Для того щоб придбати потрібний прилад, ви можете звернутися за консультацією по телефону. Наші фахівці готові відповісти на всі ваші запитання і дати вам відповідні настанови з цього приводу. Ми завжди раді вам допомогти!

Як здивувати чоловіка або друга?
Але що якщо людина вважає за краще вино?

Новости