Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

апельсинова дієта

  1. Чим корисні апельсини при дієті
  2. Раціон апельсинової дієти

Апельсин - продукт не лише смачний і корисний, але і допомагає зберегти красу, а ті, хто живе неподалік від апельсинових гаїв, рідко скаржаться на поганий настрій. Ми ж в нашій статті розповімо, як апельсини допоможуть стати стрункішою!

Чим корисні апельсини при дієті

Корисні властивості і склад апельсинів

Звичайно ж, перше гідність апельсина - вміст вітаміну С, який виводить вільні радикали, що провокують ракові пухлини. Апельсин називають антиоксидантом, що зберігає молодість. Він виводить токсини, продукти обміну, тим самим прискорюючи обмін речовин. Ще апельсин - це суцільні волокна, а як всім відомо, харчові волокна сприяють поліпшенню травлення, виводячи з кишечника все непотрібне, при цьому наповнюючи шлунок. Відповідно ми відчуваємо ситість, так як харчові волокна в шлунку розбухають, заповнюючи його простір. Нам не хочеться перекусити, а значить, ми не набираємо зайвого. Ще в складі апельсина є лімоноіди (надають гірчинку). Саме вони здатні заблокувати зростання злоякісних утворень, підтримувати еластичність судин і режим роботи серця, що, в свою чергу, позитивно позначається на загальному стані організму.

калорійність апельсин

Калорій в апельсині мінімальну кількість - приблизно 70-90 (на 100 грамів). Додамо, що після вживання апельсина голод не буде відчуватися ще пару-трійку годин, що просто чудово для тих, що худнуть. Порівняно з чорним шоколадом або хлібцями, рекомендованими для перекусу, апельсин мінімально калорійний.

Порівняно з чорним шоколадом або хлібцями, рекомендованими для перекусу, апельсин мінімально калорійний

Раціон апельсинової дієти

Апельсинова дієта триває до трьох тижнів. Але є потрібно буде не тільки апельсини, хоча вони і займають перше місце. Апельсинових дієт кілька, але ми розповімо про двох: спрощення і складнішою.

Апельсинова дієта №1 (проста)

Втрата ваги при апельсинової дієті за один тиждень не перевищить трьох кілограмів. Періодично від дієти можна відійти, це ніяк не позначиться на кінцевому результаті. Снідати потрібно апельсином, сухарем і чашкою чаю або кави (зрозуміло, без солодкого). Подобробнее про сніданок для схуднення - написано тут . На обід їмо яйце, випиваємо кефір або йогурт, з'їдаємо апельсин і житній сухар. Вечеряємо яйцем і помідором (можна склянку натурального томатного соку). На вечір передбачається кілька варіантів: до 200 грамів нежирної відвареної яловичини, помідор, стакан йогурту або кефіру і, звичайно, апельсин; яловичину можна замінити біфштексом, нежирним сиром або відвареної рибою. Разом з томатом можна з'їсти трохи листового салату.

Апельсинова дієта №2 (складна)

Друга апельсинова дієта дозволить втратити більше попередньої - 8 кілограмів за тиждень. У перший тиждень дозволено їсти варені яйця, пити чисту воду і вживати по кілограму цитрусових в день. Другий тиждень допускає необмежену вживання каш без приправ. Разом з кашами їмо апельсини і п'ємо чисту воду. На третій тиждень знову вживаємо кілограм апельсинів, додаємо до них овочі, можна побалувати себе фруктами, але не можна їсти картоплю, виноград або банани.

Яку б дієту ви не вибрали, радимо бути чуйними до свого організму: якщо він починає протестувати проти подібних експериментів - перестаньте себе мучити!

Новости