Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Росіянка і українка подружилися на конкурсі «Міс Світу-2017»

Зовсім скоро на китайському острові Хайнань в місті Санья проведуть феєричний фінал найголовнішого в світі конкурсу краси «Міс Світу-2017». Кандидатки на корону королеви краси з усієї планети вже в повному складі прибули в КНР. Всього на шоу буде 121 учасниця. Серед них і наша красуня. Зовсім скоро на китайському острові Хайнань в місті Санья проведуть феєричний фінал найголовнішого в світі конкурсу краси «Міс Світу-2017»

On Auction Gifts Dinner I m very grateful for all of us, all money which makes will be giving to charity to help people who needs # missrussia2017 # missworld2017

Росія нка Поліна Попова, яка навесні 2017 виграла національний конкурс «Міс Росія-2017», щосили готується відстоювати честь нашої батьківщини. 22-річна дівчина з Свердловської області вже встигла досягти великих висот у світі моди.

#vogueinspiration #vogue

Поліна Попова називає себе топ-моделлю, у неї багато контрактів від міжнародних брендів і агентств, у неї велике модельне майбутнє.

#mykonos hey guys, I'm already in love with this island what would u recommend to visit here restaurant / bar / club? Who already enjoyed this Greek paradise?

Росіянка настільки затребувана на цьому шляху, що поки жертвує освітою заради кар'єри манекенниці. Зате хвалиться знанням китайського, який їй явно стане в нагоді в фіналі найпрестижнішого конкурсу краси.

Разом з нашої Поліною в Піднебесну вирушила і українська королева краси. І звуть її так само.

І звуть її так само

З Укра ною в серце Фото з прес-коктейлю М з Укра на 2017.

18-річна киянка Поліна Ткач викладає в Інстаграм фотографії разом з нашою учасницею, а також конкурсанткою з Китаю. Дівчата явно порозумілися, як би це дивно не звучало.

# Missukraine # missukraine2017 # missworld # missworldtime # missworldukraine # newfriends # girls # ukraine # and # russia # china # missworldukraine_diary

І наша Поліна Попова публікує фото з українською колегою по конкурсу. На знімку вони разом з тією ж «Міс Китай», а також з «Міс Макао» (спеціальний адміністративний район Китайської Народної Республіки, - ред.) І «Міс Монголія».

Mongolia Ukraine Russia China Macau What a lovely team # missrussia2017 # missworld2017

До відомих подій на Україні навряд чи комусь спало на думку говорити про те, що росіянка і українка подружилися на міжнародному шоу краси. Але в 2014 році на конкуруючому конкурсі «Міс Всесвіт» учасниць від Росії і України НЕ селили разом , як раніше. Також дівчата уникали один одного, ніде не з'являючись разом.

Був навіть випадок, коли на одному з подібних конкурсів, до речі, в Китаї, росіянку труїли і навіть облили російський прапор жовтою фарбою.

А в цей час шанувальники Полін сперечаються, хто з них красивіше. А ви як вважаєте? Наша учасниця, до речі, має нескінченно довгими ногами і ангельською зовнішністю. Українська міс не менше приваблива.

З Днем Росії країна # missrussia2017

З Днем Росії країна # missrussia2017

Дивлюся фотографії і розумію, що це все дійсно відбувається зі мною!

Як думаєте, кого більше оцінить журі?

Друзі / знайомі, хто вивчає китайську в Москві, поділіться хорошими педагогами Бажано носій мови дякую # missrussia2017

Друзі / знайомі, хто вивчає китайську в Москві, поділіться хорошими педагогами Бажано носій мови дякую # missrussia2017

Цими вихідними вирушила в компанії найкрасивіших дівчат України в Вінницю

Mykonos hey guys, I'm already in love with this island what would u recommend to visit here restaurant / bar / club?
Who already enjoyed this Greek paradise?
А ви як вважаєте?
Як думаєте, кого більше оцінить журі?

Новости