Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оформлення візи до Великобританії терміново

Для тих, у кого терміни оформлення візи якимось чином обмежені, з січня 2012 р Англія дозволила відкривати візи до Великобританії терміново

Для тих, у кого терміни оформлення візи якимось чином обмежені, з січня 2012 р Англія дозволила відкривати візи до Великобританії терміново Для тих, у кого терміни оформлення візи якимось чином обмежені, з січня 2012 р Англія дозволила відкривати візи до Великобританії терміново. Час оформлення візи становить приблизно 10-15 робочих днів, це не зважаючи на те, час, який Ви витрачаєте на очікування зустрічі і подачі документів. Слід зазначити, що для візового центру тиждень враховується не в календарних рамках, а в робочих днях.

Головною перевагою даної події є те, що тепер віза до Великобританії терміново оформляється лише протягом трьох робочих днів, а не як було раніше. Однак, деякі обмеження все ж існують. Не все так просто, як можна подумати. Справа в тому, що віза в Великобританію терміново видається тільки тим бажаючим, які оформляють гостьову (це в разі, коли Вам висилають запрошення з Англії), туристичну (для тих, хто має туристичну путівку), бізнес-візу (оформляють у ситуації, коли ви їсте по діловому питання в іншу країну) і студентську візу строком до шести місяців (в разі, що Вас зарахували до навчального закладу Великобританії).

Також вартість візи до Великобританії в даному випадку злегка перевищує вартість оформлення візи в звичайній ситуації. Віза до Великобританії терміново видається тільки при оплаті в двісті доларів США. Однак, ця плата включає в себе тільки вартість послуги термінового оформлення. Оплата здійснюється у візовому посольстві Великобританії в валюті тієї країни, в якій Ви проживаєте. Але варто згадати про те, що Ви не зобов'язані видати цю візу протягом обіцяних 3-5 днів, Вам може бути відмовлено в терміновому оформленні візи. У цій ситуації гроші за цю послугу, а також консульський збір повертатися не будуть.

Віза до Великобританії терміново не буде оформлятися громадянам, які раніше мали будь-які проблеми з урядом Сполученого Королівства. До таких громадян належать ті, кому раніше було відмовлено в оформленні візи в Англію, було заборонено перебувати на території Великобританії, або їх депортували з цієї держави. У терміновому оформленні візи буде відмовлено раніше судимою. Можуть виникнути проблеми в оформленні візи, якщо Вам було заборонено перебувати в Англії Міністерством внутрішніх справ. Ви навряд чи отримаєте термінову візу, якщо до цього Вам було відмовлено в отриманні візи до країн Шенгену, Канаду, Австралію, Нову Зеландію і США.

Новости