Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ліверпуль: Нічне життя і місцеві

  1. Нічне життя Ліверпуль
  2. Райони Ліверпуль і нічне життя
  3. Клуби та дискотеки в Ліверпулі
  4. Бари та паби в місті Ліверпуль

Нічне життя Ліверпуль: більш відомий як місто «Бітлз», Ліверпуль пропонує нічні, з великою кількістю пабів, Нічні клуби і багато живої музики!

Нічне життя Ліверпуль

Ліверпуль - місто в ній багато гордості нічне життя, різноманітність і якість. У ніч на Ліверпуль багатоликий: по superclubs для традиційних пабів, процвітаючий гей район, театри комедії на набережній, до клубів, розташованих в старих складів і концепція бари.

Місто відоме для своєї музичної традиції і присутність великої кількості жива музика: не випадково Ліверпуль - місто Beatles! Ліверпуль є одним з найважливіших міст в Сполученому Королівстві і пропонує один з найжвавіших нічних клубів в Англії. Пропозиція для весело ніч гарантується кілька місцевих музики подарунки, театри, але особливо багато пабів.

Нічне життя Ліверпуль: більш відомий як місто «Бітлз», Ліверпуль пропонує нічні, з великою кількістю пабів, Нічні клуби і багато живої музики

Ліверпуль вночі

Як в будь-якому місті, Англійська, в Ліверпуль нічне життя має місце перш за все в численні паби, де ви можете насолоджуватися хорошим англійське пиво, чат з іншими покровителів і дивитися матчі двох місцевих команд Ліверпуль Футбол.

Найцікавіше не закінчується: Крім барів, Є також численні ресторани і нічні клуби, де ви можете танцювати до ранку.

Ліверпуль також має сильний театральної традиції. Театри, сформували кілька важливих шекспірівських акторів, відомі у всьому світі: найбільш важливі театри Everyman & Playhouse (5-11 Hope St, Liverpool) Ліверпуль також має сильний театральної традиції , il Royal Court (1 Roe St, Liverpool) , в Empire (Lime St, Liverpool) і The Dome (35 Renshaw St, Liverpool), все з великою і інтенсивних подій програмування.

Купол, Ліверпуль

Ліверпуль також є місто ФАКТ ( "Фільм, Мистецтва та творчої технології") Завдяки присутності численних студій звукозапису, які роблять це місто одним з найважливіших місць для кіно Англійська. У різних приміщеннях ми є всі інструменти для реалізації фільмів, студії запису до монтажу обладнання.

Райони Ліверпуль і нічне життя

Альберт док
Всесвітньої спадщини в 2004, Альберт док Це область Порт Ліверпуль, що складається з захоплюючих архітектурний комплекс, побудований між тисяча вісімсот сорок одна і 1846. Цей район є ідеальним для тих, хто хоче провести ніч розв'язали і насолоджуйтеся шикарні нічні клуби Ліверпуль. Тут в основному ресторани, модні бари і клуби, відвідують знаменитості і футболістів. Дуже добре, також під час літніх ночей.

Дуже добре, також під час літніх ночей

Альберт док, Ліверпуль

Шліфування вулиця
Шліфування вулиця і в околицях зазнали значних змін в останнє десятиліття і зробили цей район один з опорних точок для Нічне життя в Ліверпуль. Тут ви знайдете найпопулярніші бари і клуби міста, Латинського атмосфера в chupiterie, до гламурних і модний бар.

Хардман-стріт
Тут ви знайдете деякі з кращих барів в місті. У Пілігрим і Ye крекери, Останній в улюблений Джона Леннона, коли він був студентом в школі мистецтв, дві великі пабів з великою кількістю атмосфери місць в тіні собору Ліверпуля. Далі вниз, навпроти церкви бомбили, Ви знайдете Roscoe Head (24 Roscoe St, Liverpool), Це один з семи пабів в країні з'являються в кожному випуску керівництва по гарне пиво ( "Гарне пиво керівництво" ).

концерт площа
Концерт площа Це один з найжвавіших місць в місті, вулиці з безліччю пабів, дискотеки і нічні клуби в одному рядку після інший, який пропонує неприборканої нічний сім ночей на тиждень. У цій області є деякі з найбільших барів в місті і, На додаток, протягом тижня, Концерт площа особливо популярний для великих партій.

Балтійський трикутник
Десять років тому, il Балтійський трикутник Це був зайнятий переважно частина складів, Багато з яких були видалені. З тих пір, Цей район став творчий центр і Ліверпуль цифровий. Нічне життя Площа зросла відповідно. В Camp and Furnace (67 Greenland St, Liverpool) Балтійський трикутник   Десять років тому, il Балтійський трикутник Це був зайнятий переважно частина складів, Багато з яких були видалені є очевидним відправним пунктом: Воістину унікальний простір, на якому розміщується навколо, з бару, повний міжнародні пива скандинавських фестивалів, Бієнале установки і сторін серед кіосків, які продають вуличної їжі. Багато склади були використані і використовуються як клуби, пульс через Ліверпуль нічне життя гарячі перспективних екстравагантні вечірки.

Багато склади були використані і використовуються як клуби, пульс через Ліверпуль нічне життя гарячі перспективних екстравагантні вечірки

Табір і печі, Ліверпуль

Метью-стріт
Існує лише відправною точкою, коли мова йде про знамениту Метью-стріт: Очевидно, що Каверн-Клаб, де "Бітлз" вони відточував свої навички і вони виступали в майже 300 показує на початку шістдесятих років. Клуб пропонує живу музику кожен день тижня з Дані до знаменитої Beatles щосуботи ввечері. Групи Дух вдихнув в інших барах, розташованих уздовж дороги.

веселий район
Стенлі стріт і прилеглих вулицях (Дейл вулиця, Cumberland вулиця і вулиця Еберле) форми Ліверпуля гей квартал. Тут безліч чудових місць, щоб танцювати до світанку ', включаючи G-бар, il Рожевий, в Небеса, il Флот Бар і Суперзірка будуар.

Клуби та дискотеки в Ліверпулі

Cavern Club (10 Mathew St, Liverpool) Cavern Club   (10 Mathew St, Liverpool)   Відкрито з неділі по середу з 10
Відкрито з неділі по середу з 10.00 о 23.45, з четверга по суботу з 10.00 до 14.00.
Це найбільш відомий нічний клуб Ліверпуль Каверн-Клаб, клуб, який побачив "Бітлз" і що провела свої перші виступи. З 1960 року місце живе в пам'яті Beatles, Хоча він знав ще нововведення, хостинг на sup на стадії навіть молодих груп Ліверпуль. У Каверн-Клаб приймала численних знаменитих художників, як Rolling Stones, ВООЗ та Елтон Джон і навіть сьогодні, Краща жива музика має місце в місті, між рок-музики, Джаз і поп.

У Каверн-Клаб приймала численних знаменитих художників, як Rolling Stones, ВООЗ та Елтон Джон і навіть сьогодні, Краща жива музика має місце в місті, між рок-музики, Джаз і поп

Каверн-Клаб, Ліверпуль

The Magnet (45 Hardman Street, Liverpool) The Magnet   (45 Hardman Street, Liverpool)   Відкрито з неділі і понеділка з 16
Відкрито з неділі і понеділка з 16.00 о 4.00, Вівторках з 12.00 в 1.00, Щосереди з 12.00 в 1.00, четвер з 12.00 до 4.00, п'ятниця з 12.00 до 5.00, субота з 12.00 до 6.00.
Жива музика клуби відвідують багато молодих, Але навіть нічний клуб, який служить головним чином бас барабан «n» музика і дабстеп, але також джаз, Фанк і латинських ритмів. Атмосфера дуже.

Магніт, Ліверпуль

KrazyHouse (16 Wood St, Liverpool) KrazyHouse   (16 Wood St, Liverpool)   Відкрито з четверга по суботу з 23
Відкрито з четверга по суботу з 23.30 до 5.00.
Розташований в самому центрі Ліверпуля, il Krazyhouse в фото Це клуб з альтернативної музики, переважно відвідуються студентів: Тут регулярно влаштовуються численні боку і рок-концерти.

Krazyhouse в фото, Ліверпуль

Alma de Cuba (St Peters Church, Seel St, Liverpool)
Відкрито з неділі по четвер 12.00 о 21.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 о 22.30.
Латинська музика паби, ром і кубинської кухні!

Alma-де-Куба, Ліверпуль

Revolution Bar (18-22 Wood Street, Liverpool) Revolution Bar   (18-22 Wood Street, Liverpool)   У Революція Це великий диско з комерційної музики, R'n 'b і хіп-хоп
У Революція Це великий диско з комерційної музики, R'n 'b і хіп-хоп. Елегантний стиль клубу і ви можете танцювати до кінця.

Революція бар, Ліверпуль

Walkabout (Concert Square, 26 Fleet St, Liverpool) Walkabout   (Concert Square, 26 Fleet St, Liverpool)   Відкрито з понеділка по п'ятницю з 16
Відкрито з понеділка по п'ятницю з 16.00 до 3.00, По суботах і неділях з 12.00 о 3.00.
Популярний танцювальний клуб розташований на площі концерт і розділений на два поверхи, де ви можете випити, Їжте і танцювати.

Прогулянка, Ліверпуль

Zanzibar Club (43 Seel St, Liverpool) Zanzibar Club   (43 Seel St, Liverpool)   В Занзібар клуб організовує виступи з живою музикою щовечора
В Занзібар клуб організовує виступи з живою музикою щовечора.

Занзібар клуб, Ліверпуль

District (61 Jordan Street, Liverpool) District   (61 Jordan Street, Liverpool)   Завжди відкриті
Завжди відкриті.
У Район Це був перший клуб в Балтійському трикутник: Одного разу в лабораторії міста, Тепер місце є самозваного творчий центр. Розміщений у сараї, il Район організовує концерти і музичні ночі. Клуб також має велике меню коктейлів і відкрита зона привабливим і зручним. Внутрішній потенціал як і раніше невелика і, Тому, вибір на вході дуже вузький і високу якість.

Район, Ліверпуль

24 Kitchen Street (24 Kitchen Street, Liverpool) 24 Kitchen Street   (24 Kitchen Street, Liverpool)   У 24 Кухня вулиця Це ще один клуб в Балтійському трикутник: Багатофункціональний події номер між електронної музики, Мистецтво і Нова галерея
У 24 Кухня вулиця Це ще один клуб в Балтійському трикутник: Багатофункціональний події номер між електронної музики, Мистецтво і Нова галерея. Тут, розміщених головним чином місцевої електронної музики ді-джеїв.

24 Кухня вулиця, Ліверпуль

The Kazimier (4-5 Wolstenholme Square, Liverpool) The Kazimier   (4-5 Wolstenholme Square, Liverpool)   Aperto та martedì Доменіка кахлю 11
Aperto та martedì Доменіка кахлю 11.00 о 22.00.
Свентака пропонує досвід мистецтва і музики в центрі міста. Його сади пропонують притулок від зайнятий Ліверпуль нічне життя. Любив за його відмінне кулінарну пропозицію, музика і кіно, з дуже різноманітні і доступною.

Свентака, Ліверпуль

Constellations (37-39 Greenland St, Liverpool) Constellations   (37-39 Greenland St, Liverpool)   Розміщений у колишній верфі утилізації, Сузір'я Відкритий події простір в районі тепер процвітає Балтійського трикутник
Розміщений у колишній верфі утилізації, Сузір'я Відкритий події простір в районі тепер процвітає Балтійського трикутник. Прихований сад простір, яке обіцяє прекрасний відпочинок в самому серці Ліверпуль.

Сузір'я, Ліверпуль

Circo (Albert Dock, Liverpool) Circo   (Albert Dock, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 10
Відкрито з неділі по четвер 10.00 о 23.00, п'ятниця з 10.00 до 2.00, субота з 10.00 до 3.00.
В Цирк Це клуб, Ресторан, який також організувала безліч заходів і вечірок. Великий і кулінарні якості напоїв. Родзинкою цього місця є наявність акробати, пожирачі вогню, Куликов і зла клоун, так само, як в справжній цирк!

Красиві російські дівчата в цирку клуб в Ліверпулі

Arts Club (90 Seel St, Liverpool) Arts Club   (90 Seel St, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 12
Відкрито з неділі по четвер 12.00 о 24.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 о 4.00.
В Арт-клуб Ліверпуль Це простір для всіх, особливо концерти: на його сцені були любить Пол Уеллер, Fatboy Slim та музична програма завжди включає в себе деякі з кращих талантів момент, Ді-джеїв та музикантів. Існує також місце, де є і пити гарне ремесло пиво.

Арт-клуб, Ліверпуль

Fusion Club (21 Fleet St, Liverpool) Fusion Club   (21 Fleet St, Liverpool)   Відкрито з понеділка по четвер з 24
Відкрито з понеділка по четвер з 24.00 до 6.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 23.00 о 6.00.
З більш ніж тисячі чоловік, il Фьюжн є одним з найбільших Нічні клуби в Ліверпулі. Цей клуб користується популярністю серед молодих людей і є точкою відліку для Нічне життя міста. З тематичні вечірки, концерти найвідоміших ді-джеїв, вгору по ночах студент, Fusion-це ідеальний вибір для тих, хто любить танцювати.

Фьюжн клуб, Ліверпуль

Ink Bar (78-82 Wood St, Liverpool)
Aperto та giovedì Доменіка кахлю 21.00 о 4.00.
Неперевершений у своєму підході до диско, в Чорнила бар Це один з найбільш унікальних місць для питної і вечірок в Ліверпулі. З внутрішні стіни розписані графіті і неонові вогні, Бар сповнена унікальних творів мистецтва, які роблять атмосферу молоді та веселі місця. У вихідні дні завжди є великий ді-джеїв в консолі. На додаток, в Чорнила бар пропонує своїм гостям різноманітні напої пакети, піднесений настрій і коктейлі. У відповідність з їх темою чорнила, гуляк також може отримати татуювання з татуюванням підроблені або реальних.

Чорнила бар, Ліверпуль

Heebie Jeebies (80-82 Seel St, Liverpool) Heebie Jeebies   (80-82 Seel St, Liverpool)   Відкрито з понеділка по середу від 17
Відкрито з понеділка по середу від 17.00 о 3.00, четвер і п'ятниця 17.00 о 4.00, субота з 13.00 до 4.00, Неділя з 13.00 о 3.00.
Розташований в РоупУолкс, Heebie Jeebies коктейль-бар, відкрита тераса і підземний клуб. Ді-джеїв, тематичні вечори і танцюристів анімувати дикі вихідні в цей клуб і переконайтеся, що ви танцювати до світанку.

Heebie Jeebies, Ліверпуль

Kingdom (25 Harrington St, Liverpool) Kingdom   (25 Harrington St, Liverpool)   Відкрито з понеділка по четвер з 11
Відкрито з понеділка по четвер з 11.00 до 18.00, п'ятниця з 13.00 до 2.00, субота з 14.00 до 3.00.
Змішування вражаючий дизайн з кращих ді-джеїв, il Королівство дає вам ніч гламур і реальний досвід в 5 зірки. Інтер'єр клубу щедрими, просторий Бальний зал і головний бар, який вражає своєю елегантністю. Коктейлі пропонуються різноманітні й цікаві, і діапазони музики фанк і соул, до сих музичного диска, Будинок і джаз.

Королівство, Ліверпуль

Playground (3 Thomas Steers Way, Liverpool) Playground   (3 Thomas Steers Way, Liverpool)   Відкрито в суботу з 23
Відкрито в суботу з 23.00 до 4.00.
Розташований в межах готель Хілтон , Il Ігровий майданчик є одним з найпопулярніших клубів в Ліверпулі і головним чином відвідують знаменитості міста. Світлодіодні освітлені стіни, строби і пишною меблями марки елегантний дизайн кімнати. Очікують коктейлі пишні і Магнум шампанського від довгий бар 18 футів, В той час як музика закачується відмінна звукова система. Натхненний танцювати клубів в Майамі і St. Tropez, Цей клуб є справжнім майданчик для всіх, хто хоче піти на полювання на красивих дівчат, на ніч веселощів і розпуста спучування.

Ігровий майданчик, Ліверпуль

Popworld Liverpool (Hanover St, Liverpool) Popworld Liverpool   (Hanover St, Liverpool)   Відкрито з неділі по п'ятницю з 21
Відкрито з неділі по п'ятницю з 21.00 до 4.00, субота з 16.00 до 4.00.
Один з найбільш жвавих частинах Ліверпуль, il Popworld - клуб для студентів і молодих людей, пропонуючи happy hour і пізно вночі весело. Екстравагантні і ексцентричний місце, Цей клуб має танцпол різнокольорові, тут і там розкидані поп-арт на стінах і приватних. Від ретро поп хіт гімни, Вибір музики вирівнюється для виготовлення місцеві теми Popworld один з найбільш розважальних нічних клубів в місті. На додаток, в барі є безліч оригінальних коктейлів, Тема, барвисті напої та багато доступного пива.

Popworld, Ліверпуль

Black Rabbit Shot Co. (39-41 Fleet Street, Liverpool) Black Rabbit Shot Co
Відкрито з понеділка по суботу з 12.00 до 4.00, Неділя з 12.00 о 24.00.
У Бетті R Це місце модні партії, випадкові і прохолодний. Часто молоді та коктейлі за доступними цінами, включаючи рясніють особливо постріли Текіла.

Чорний кролик постріл Co., Ліверпуль

Soho Liverpool (Concert Square, Liverpool) Soho Liverpool   (Concert Square, Liverpool)   Відкритий щодня з 12
Відкритий щодня з 12.00 в 3.00.
Клуб з неонових вогнів і промислових стилі, великий простір для весело ніч, відвідують багато молодих людей. Є пивний ресторан і тераса відкритої в літні місяці. Дешеві напої і щасливий час угод.

Сохо-Ліверпуль

Sugar Hut (15 Victoria St, Liverpool) Sugar Hut   (15 Victoria St, Liverpool)   Відкрито з неділі по середу з 11
Відкрито з неділі по середу з 11.00 о 24.00, четвер з 11.00 до 2.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 11.00 о 4.00.
У Цукор Хат Це унікальне місце розваг, які вміло поєднує сучасний британський їдальня, стильний коктейль-бар і два клуби в одному місці, пропонуючи складні їдальні досвід і напій з якістю і верхніх шарів атмосфери. Велика музика, живі виступи і події завантаження.

Цукор Хат, Ліверпуль

Бари та паби в місті Ліверпуль

Santa Chupitos (41 Slater St, Liverpool) Santa Chupitos   (41 Slater St, Liverpool)   Відкрито з понеділка по середу від 17
Відкрито з понеділка по середу від 17.00 о 2.00, четвер з 17.00 до 3.00, з п'ятниці по неділю з 17.00 до 4.00.
У Санта Chupitos Це популярний і коктейль-бар відкритий до пізнього вечора, пропонує безліч різних типів кадрів один від одного. На додаток до постріли, Бар пропонує великі коктейлі і жива музика у фоновому режимі.

На додаток до постріли, Бар пропонує великі коктейлі і жива музика у фоновому режимі

Санта Chupitos, Ліверпуль

Ship & Mitre (133 Dale St, Liverpool) Ship & Mitre   (133 Dale St, Liverpool)   Відкрито з неділі по середу з 10
Відкрито з неділі по середу з 10.00 о 23.00, з четверга по суботу з 10.00 до 24.00.
Особливу паб, який пропонує широкий вибір напоїв.

Корабель & МІТРА, Ліверпуль

The Swan Inn (86 Wood Street, Liverpool) The Swan Inn   (86 Wood Street, Liverpool)   Відкрито з понеділка по середу від 12
Відкрито з понеділка по середу від 12.00 о 23.00, четвер з 12.00 до 1.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 в 1.00, Неділя з 13.00 о 22.30.
Паб з атмосферою та альтернативної музики, для любителів жанру.

Swan Inn, Ліверпуль

Fly in the Loaf (13 Hardman St, Liverpool) Fly in the Loaf   (13 Hardman St, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 12
Відкрито з неділі по четвер 12.00 о 23.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 о 24.00.
Традиційний англійський паб, де подають пиво якості

Літати в хліб, Ліверпуль

Ye Cracke (13 Rice St, Liverpool) Ye Cracke   (13 Rice St, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 12
Відкрито з неділі по четвер 12.00 о 23.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 о 24.00.
Відкрито з 150 років, il Ye крекери Це один з найстаріших пабів в Ліверпулі, Крім того, що відмінна пивоварня і популярне місце. Це було також відвідують Джон Леннон, перш ніж він став знаменитий паб. Атмосфера цього місця дає його кращим в літо, Коли Ye крекери Він відкрив свій сад.

Ye крекери, Ліверпуль

Motel Bar (5-7 Fleet St, Liverpool) Motel Bar   (5-7 Fleet St, Liverpool)   Відкрито з понеділка по четвер з 17
Відкрито з понеділка по четвер з 17.00 до 01.00, з п'ятниці по неділю з 12.00 до 3.00.
В Мотель Ба r, знайти хороші коктейлі, доброзичливий персонал і повний автомат. Необроблених промислових почуття, але очистити місце майже змушує вас забути, де ви знаходитеся, особливо після пити її міцних напоїв.

Мотель бар, Ліверпуль

Peter Kavanagh's (2-6 Egerton St, Liverpool) Peter Kavanagh's   (2-6 Egerton St, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 12
Відкрито з неділі по четвер 12.00 о 24.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 в 1.00.
Пітер Каванаг 's паб на околиці Ліверпуля грузинського чверті (Ліверпуль - місто Великобританії з як багато грузинських будівель після Лондона). Інтер'єр пабу залишався незмінним з моменту 1 929: Існує головний бар з мозаїчною підлогою, Бар з мідним покриттям, велика колекція прикрас, що звисають зі стелі і два "Посидіти", невеликі номери для некурящих, типовий істинної Північної традиції. У кожному номері є камін, і посидіти прикрашені прекрасними фресками.

Пітер Каванаг 's, Ліверпуль

Palm Sugar Lounge (5-6 Kenyon Steps, Liverpool) Palm Sugar Lounge   (5-6 Kenyon Steps, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 12
Відкрито з неділі по четвер 12.00 о 23.30, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 о 1.30.
У лаундж Palm Цукор Це найрозкішніший з Ліверпуль, місце, щоб бачити і бути побаченим. Бар являє собою суміш між на Далекому Сході з класичний коктейль-бари в Нью-Йорку, і має широкий вибір напоїв. Довго барною стійкою, як трек, який починається від головного входу, і дзеркальні стіни створюють ауру простору. З одного боку є бар з персоналом, що складається з досвідчених барменів, В той час як на іншій стороні є велике вікно, яке відкривається дивовижний вид на портовий комплекс Альберт док і набережної, з якого ви можете помилуватися заходом в трепет. У лаундж Palm Цукор також має відкритий питної областей під час літніх ночей.

Лаундж Palm Цукор, Ліверпуль

PanAm Bar & Restaurant (Albert Dock, Liverpool) PanAm Bar & Restaurant   (Albert Dock, Liverpool)   Відкрито з неділі по четвер 11
Відкрито з неділі по четвер 11.00 о 23.00, Щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 о 2.00.
У Панамі сучасний бар і ресторан розташовані в межах Альберт-док і пропонує приголомшливий вид на набережну і доки. Fabulous на продукти харчування, відмінний сервіс та розкішна атмосфера роблять це місце ідеально підходить для всіх видів подій, Корпоративна або приватна, або просто щоб мати обід, Ви можете пообідати або випити.

Панама бар & Ресторан, Ліверпуль

Карта клубів, Паби та бари, Ліверпуль

Новости