Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Імміграція в Англію

  1. Імміграція в Англію Імміграція в Англію - Великобританія знаходиться на вершині списку країн, в які...
  2. Види імміграційних віз до Великої Британії
  3. Резюме - Імміграційні закони в Англію

Імміграція в Англію

Імміграція в Англію - Великобританія знаходиться на вершині списку країн, в які прагнуть іммігрувати громадяни Ізраїлю. Британія в цілому і місто Лондон, зокрема, є магнітом імміграції для людей з усього світу. Англія - ​​країна зі славною історією і багатою культурою і одне з найбільш процвітаючих і космополітичних місць в світі.

На даний момент Англія є державою-членом Європейського Союзу, тому будь-яка людина, що має паспорт однієї з країн ЄС, має право працювати і жити в Англії. Однак, схоже, що цей статус-кво зміниться з Брексил, виходом Великобританії з Європейського Союзу і загального шенгенського простору. Таким чином ті, хто не має британського паспорта і хочуть поселитися в Великобританії, повинні будуть подати заяву на імміграцію відповідно до британського імміграційним законодавством і критеріями, встановленими Британською імміграційним управлінням.

Система підрахунку балів для імміграції в Англію

Сьогодні критерії імміграції засновані на системі підрахунку балів : Імміграційна заявка приймається або відхиляється з урахуванням того, чи може іммігрант запропонувати потенційний внесок в англійську економіку. Система підрахунку очок враховує наскільки затребувана професія заявника в Англії, чи бажає заявник інвестувати в Англію, чи має кандидат академічні ступені і т. Д. Якщо потенційний іммігрант відповідає раніше зазначеним критеріям, він отримає високий бал. Оцінка також визначається здатністю заявника інтегруватися в суспільство, його володінням англійською мовою і здатністю матеріально підтримувати себе, незалежно від британських служб соціального забезпечення.

Види імміграційних віз до Великої Британії

Британське імміграційне управління видає імміграційні візи до Великобританії за наступними категоріями:

Сімейні стосунки з громадянином Великобританії: родичі (т. Е. Подружжя, діти, батьки у віці старше 65 років) британського громадянина можуть звернутися про імміграцію в Англію на основі сімейних відносин.

Інвестиції: Ділові люди, що володіють фінансовим капіталом, які зацікавлені в інвестуванні в Англію, можуть подати заявку на імміграцію в Англію на основі їх внеску в британську економіку.

Студентська віза: студенти, які бажають навчатися в Англії, повинні довести, що вони були допущені в британське навчальний заклад, затверджене Імміграційної службою, і потім зможуть отримати посвідку на проживання на час навчання. Студентська віза в Англію надає дозвіл на роботу на часткову ставку, поки студент навчається.

Кваліфіковані працівники: Співробітники зі спеціалізацією чи професійних обов'язків, які цінуються або потрібні британським урядом, можуть отримати робочу візу в Англії на основі їх внеску в британське суспільство і економіку.

Робоча віза: (на прохання британського роботодавця). Якщо британський роботодавець зв'язався з вами і висловив бажання найняти вас на роботу Великобританії, ви можете отримати дозвіл на проживання та роботу на весь період вашого найму. Якщо цей період складає більше декількох років, ви можете подати заяву на постійне проживання у Великобританії.

Шлюб: Після шлюбу з громадянином Великобританії, чоловік може подати заяву на отримання візи, яка дозволить йому постійно залишатися і працювати в Великобританії.

Резюме - Імміграційні закони в Англію

Британські імміграційні закони складні, як і личить на батьківщині сучасної бюрократії. Вони містять безліч подробиць, які можуть істотно вплинути на процес подачі заявки. Щоб домогтися успіху в отриманні візи в Англію, важливо розуміти британську культуру і слідувати певним процедурам. Таким чином, заявка на імміграцію не буде відкинута, наприклад, через технічну помилку при заповненні необхідних форм.

Юридична фірма Коен, Декер, Пекс і Брош має великий досвід надання допомоги іммігрантам в багато країн. Якщо вам потрібна юридична допомога в імміграції в Англію, ми з радістю допоможемо вам у цьому процесі. Зв'яжіться з нами сьогодні для юридичної консультації.

Зв'яжіться з нами сьогодні для юридичної консультації

03-3724722 03-3724722

055-9781688

office@lawoffice [email protected]

Новости